aisa222 02.07.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 WPIS 75 Teraz kilka słów o brodziku.... otóż miał być murowany, bo chcieliśmy wysoki a w rozmiarze 90x120 takich nie uświadczysz, ale po podniesieniu podłogi i obniżeniu sufitu okazało się, że w wcale taki wysoki to on nie będzie, więc szkoda zachodu i postanowiliśmy kupić.... ale... takich też nie ma... są 80x120 i taki jaki nam odpowiada Kabina jednak już kupiona 90-tka. Więc od czego głowa na karku.... trzeba kombinować :D Mój A próbuje poskładać kabinę hihi jakoś się udało Teraz trzeba wymierzyć ile odsunąć brodzik od ściany coby wsio pasowało... i podmurować położyć płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 03.07.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 o jezu! Jest coś czego Twój chłop nie potrafi zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.07.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 o jezu! Jest coś czego Twój chłop nie potrafi zrobić? Już kiedyś gopax pytała mnie o to samo więc zacytuję siebie hmmm... nie wiem ale co mu każę zrobić to mi robi hihi... ale najbardziej dumny jest z córy :D:D aaaa i jeszcze prosił żeby dopisać jakby która chciała to dopiero w 2014 bo ma tyle zamówień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 04.07.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 07.07.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Prace ida az milo popatrzec. Suuuper wykombinowane z powiekszeniem a czy bedzie "szczelna" ta scianka? Jednoczesnie zyskalas poleczke na szampony Nie chcialabym sie stac posmiewiskiem ale nie wiedzialam, ze brodzik jest na ... nozkach? Mozesz podac info odnosnie kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 10.07.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wróciłam.... burza napytała nam trochę biedy odłączając nas od internetu... zgłosiliśmy awarię i spokojnie czekamy a tu nic.... w końcu operator stwierdził, że wszystko jest ok a u nas jak nie było neta tak nie ma.... okazało się, że burza zeżarła nam ruter więc trza było zaopatrzyć się w nowy... no i jestem i już odpowiadam Nie chcialabym sie stac posmiewiskiem ale nie wiedzialam, ze brodzik jest na ... nozkach? bo też nie wszystkie są... niektóre mają obudowę ze styropianu i na tym stoją na podłodze Mozesz podac info odnosnie kabiny? kabina to tak na prawdę dwie części czyli drzwi o długości 120 cm i ścianka boczna o długości 90 cm.... wysokość obu części 190 cm a zwie się to ustrojstwo TREVISO a czy bedzie "szczelna" ta scianka? trochę się namęczyliśmy, żeby było szczelna i w końcu się udało ... wymagało to trochę czasu no i całej tuby silikonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 10.07.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 no to pokaż efekt końcowy:) ile mozna czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 10.07.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 WPIS 76 I kolejna zagwozdka... widzicie nie wypłytkowane miejsce... otóż... chciałam mozaikę prostokątną, dwukolorową... ale Opoczno takich nie robi. Robi tylko jednokolorowe czyli albo beż albo ciemny brąz... więc... przecinarka w ręce i do roboty produkcja idzie pełną parą hihi... nie no to był żart... ale naprawdę chcieliśmy spróbować, bo jeden plaster mozaiki kosztuje ok . 40 zł... niestety zbyt długo to trwało i... no co tu dużo mówić, nie wychodziło tak równiutko jakbyśmy chcieli. Więc kupiliśmy 4 plastry beżu i 4 brązu. Wszystko to odrywałam i po jednym kawałeczku kleiliśmy do ściany.... tak jak chciałam Mąż zaczął a później sama z tym walczyłam a tak to wygląda z bliska fuga zafugowane w całej okazałości montuję panel.... niezły hydraulik ze mnie, bo nic nie ciekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 12.07.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 WPIS 77 I przyszedł czas na kącik z umywalką Założenie było takie.... umywalka ma stać na blacie, który miał być z kamienia... ale jak powysyłałam zapytania i otrzymałam wyceny włosy stanęły mi dęba więc.... look w kierunku mojego A i..... już wiecie co ??..... jasne, że się da :D:D. Konstrukcja powstała z resztek blatu... pozostałość po kuchni i kawałka, który musieliśmy dokupić. Całość ma być oklejona gresem z Nowej Gali w kolorze białym.... oczywiście jak się wybrałam do sklepu to mojego koloru już nie było dlatego wybór padł na jaśniutki beż. W sumie dobrze się stało, bo według mnie pasuje idealnie To teraz foty pierwsze przymiarki i docinanie no to kleimy zakładamy baterię... i podłączamy.... podłączenie jest niezbyt estetyczne ale tam będzie szafka, dlatego zbyt się nie przejmujcie próba wody :D:D do michy osadzamy umywalkę... i z bliska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 13.07.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No to się napracowałaś z tą mozaiką, ale za to efekt końcowy zapiera dech w piersiach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 14.07.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Prysznic superasty i nie zle wykombinowalas z ta mozaika, jednak nie mialabym takiej cierpliwosci, dlatego uklon w Twoja strone. Swietna umywaleczka i bateria. Jak sprawuje sie prysznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.07.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 ....Jak sprawuje sie prysznic? Napiszę ale moja odpowiedź będzie nieobiektywna a to dlatego, że u nas zawsze towarem deficytowym była ciepła woda dlatego możliwości kąpania były różne.... czasem lepsze (zima) czasem gorsze (lato). Teraz, po założeniu solarów, dostęp do ciepłej wody jest bez ograniczeń dlatego uwielbiam stać pod deszczownicą i mogłabym tak godzinami :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.07.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 WPIS 78 gadżety.... I nadeszły Święta.... przed Nowym Rokiem zrobiliśmy jeszcze futryny..... dla upamiętnienia data dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 17.07.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ach...super łazienka a właściwie pokój kąpielowy Też chciałabym już swój zrobić ale z drugiej strony, jak widzę i przypominam sobie ile to zachodu to mi się odechciewa Kibelek macie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.07.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Kochana a powiedz mi jak się sprawują solary w taką pogodę jak teraz?? Bo u nas ten sam problem z ciepłą wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.07.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Aisa, z tą mozaiką to przegięłaś. Ma ten chłop cierpliwość do Ciebie. Ja to po kilku kawałeczkach chyba bym sedes pogryzła. Ale wyszło super, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.07.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Kochana a powiedz mi jak się sprawują solary w taką pogodę jak teraz?? Bo u nas ten sam problem z ciepłą wodą... Przy średnim zachmurzeniu temperatura wody dochodzi do ok. 45/50 stopni ale to wtedy jak trochę słoneczka się jednak przebije. Jak kilka dni jest całkiem zachmurzone no to jest średnio, raczej woda jest letnia niż ciepła.... ale zimna jeszcze nigdy nie była Aisa, z tą mozaiką to przegięłaś. Ma ten chłop cierpliwość do Ciebie. Ja to po kilku kawałeczkach chyba bym sedes pogryzła. Ale wyszło super, to fakt. Dzięki .... No jak..... taki piękny sedes.... nigdy !! Wiesz ile się go naszukałam A z ta cierpliwością to różnie bywa..... dlatego sama położyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 20.07.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Szkoda tylko, że deszczownica przykrywa wieksza część tej mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 20.07.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 gopax to samo miałam napisac...naprawde szkoda bo mozaika wyglada super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.07.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 eeeeeee no..... przecież widać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts