zosik 21.01.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ja nie pomogę, bo mam łyse okna nooo u dzieci ozdobne zasłonki po boku okna, żeby za łyso nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.01.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Szczerze powiedziawszy to trochę zasugerowałam wybór mebli i reszty chcę dać po bokach woal kreszowany do podłogi ale nie wiem czy to dobry pomysł.... co sądzicie?? Córa ma sporo kaktusów i trochę żal, że ich nie widać, dlatego chciałam odsłonić okno i parapet Dziś kładliśmy podłogę :D:D..... jak na pierwszy raz wyszło świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 22.01.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Będzie trochę nowocześnie, więc może na okno coś prostego? Tylko pytanie - czy u Was potrzebne są firanki, czy niekoniecznie... Fajnie mogłaby wyglądać np roleta rzymska. My w sypialni mamy powieszone zasłonki (dość mocno przepuszczające światło i nie tylko, jak się okazało, więc nazwijmy je firankami ) a do tego w oknie rolety plisowane... Jest dużo możliwości, pytanie, co Wam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 22.01.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jasny woal po bokach może nie byłby zły tylko ja osobiście nie lubię kreszowanego ale okno zostawiłabym na koniec... jak juz będzie kolor na scianach i wszystkie meble w pokoju to pomysł na wystrój okna "sam" przyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.01.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Kolor już jest... no i pierwsza noc też była.... wprawdzie na materacu ale czego się nie robi, żeby spać we własnym pokoju :D:D Fotki dam jak dziecię zrzuci na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.01.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 WPIS 87 To jeszcze raz... ostatnia fotka przed rewolucją kolekcja :D mebelki wyniesione i babole gips :D szlif :D:D przed zmianą koloru ściany pomalowaliśmy na biało...... 2 razy a tutaj mój mężulo zadowolony, że mu znów pracę znalazłam w domu :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.01.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 WPIS 88 ręczny mieszalnik koloru :D:D pierwsze maziaje kolor drugi no to jedziem :D zaczynamy podłogę na tym zdjęciu chyba kolor najbardziej zbliżony do oryginału panele hihihi i pierwsza noc :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 24.01.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 wow... jaka zmiana:D super! a łóżko niczego sobie i całkiem wygodne;)... używaliśmy takich po przeprowadzce przez kilka tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 25.01.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Też jeszcze niedawno używaliśmy takiego materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 25.01.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Również jestem za roletami rzymskimi:) Jakieś delikatne roletki w roli firanek i po bokach można dać ładne zasłonki do ziemi (po przednim wystroju widać, że Twoja córka lubi takie klimaty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 27.01.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam się pierwszy raz :bye:ale zaglądałam do Was często,poczytałam,pooglądałam i bardzo mi się u Was podoba,gratuluję zaradnego męża i czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.01.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 nazwa12 witam Cię ślicznie i zapraszam w skromne progi Kuchnia przemalowana..... fotki wychodzą nie takie jakie bym chciała.... tzn. nie ten kolor Jadalnia przemalowana Dziś czekamy na dostawę mebelków :D:D Jak poskręcamy zrobię foto.... za kilka dni pewnie, bo jeszcze listwy przypodłogowe trzeba położyć To na razie tyle z placu boju :D:D ..... trochę luzu zrobiliśmy sobie, bo mężulo miał urodziny :D:D ..... więc były balangi, hulanki i swawole :P:P hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.01.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Mebelki dotarły ... miały być o 12:30 a przyjechały o 20:45.... trochę poślizgu było.... jutro sprawdzimy czy wszystko jest OK Cieszę się, że już są :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 28.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) (Człowiek pisze i pisze i mu się kasuje ) No wiec od nowa.....no pieknie, ile nowości Kolor piękny, panele też, nie wspomnę o meżu Tylko dlaczego płyt nie położyliście pod katem 45stopni? A materac też fajny, an podobnym poczęliśmy naszego drugiego syna tuż po przeprowadzce, takze uważajcie Pozdrawiam, Czekam na kolejne zdjecia Edytowane 28 Stycznia 2013 przez alladyn71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.01.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ...No wiec od nowa.....no pieknie, ile nowości Kolor piękny, panele też, nie wspomnę o meżu ślicznie dziękuję i mąż też :D Tylko dlaczego płyt nie położyliście pod katem 45stopni? szkoda materiału A materac też fajny, an podobnym poczęliśmy naszego drugiego syna tuż po przeprowadzce, takze uważajcie na szczęście to wyro naszej córy.... nie mamy z nim nic wspólnego hihih :D:D Dziś w planach położenie listew przypodłogowych, ale najpierw trzeba gdzieś wynieść wszystko z pokoju a obecnie tam jest trochę gratów z jadalni.... ale co tam.... damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 29.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) aisa222[/b];5442693]już kiedyś gopax pytała mnie o to samo więc zacytuję siebie hmmm... Nie wiem ale co mu każę zrobić to mi robi hihi... Ale najbardziej dumny jest z córy :d:d aaaa i jeszcze prosił żeby dopisać jakby która chciała to dopiero w 2014 bo ma tyle zamówień Edytowane 4 Lutego 2013 przez fenix2 Brak reakcji aisa222 na komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 29.01.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 szkoda materiału Akurat przy umiejętnym kładzeniu pod kątem 45stopni, materiału idzie tyle samo Ja nie miałam praktycznie odpadów, a położyłam w ten sposób podkłady w całym domu na 2 pietrach Mam nadzieję, ze nie będą sie wam panele rozchodziły, jezeli gdzieś nałożyły sie szczeliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.02.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 WPIS 89 Skręcamy mebelki kanapa Obecnie wykańczamy detale: listwy przypodłogowe, przysufitowe no i sprzęt trzeba podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 04.02.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A wiesz co lubię w takich nowiutkich pokojach.......ten zapach,świeżutko,czyściutko hmmmm uwielbiam :yes:córa pewnie szczęśliwa : mój m też wszystko skręca w pozycji siedzącej,zresztą podobna postura to brzuszki im przeszkadzają ale też w domu robi wszystkoooo,dla niego nie ma rzeczy nie możliwych,sofka super i widze obicie super,ten materiał jest nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.02.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Jak nic szykuje się wymiana rolety i doniczek Ślicznie Ale młoda zadowolona, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts