aisa222 05.02.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Zosik a Ty co wróżka ??:D:D.... hihih.... dokładnie, materiał w roletkach zostanie wymieniony na kolor mocca. A teraz zapytam.... jaki kolor dodatków?? Obie myślimy o fiolecie a Wy ?? A Młoda przeszczęśliwa, urodzinki ma 13 lutego więc chyba zdążymy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 05.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Fiolecik teraz taki modny,ja też powoli wprowadzam fiolet do domku,a w pokoju córki będzie idealny :cool:zresztą do tego pokoju praktycznie każdy kolorek będzie pasował,jak jej się znudzi to sobie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.02.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ....zresztą do tego pokoju praktycznie każdy kolorek będzie pasował,jak jej się znudzi to sobie zmieni Ano dokładnie.... też tak nam się wydaje :D Zaczekam jeszcze co reszta dziewczyn ma do powiedzenia a tymczasem...... WPIS 90 Stan na dziś :D Pomóżcie z dodatkami plis :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.02.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 baba jaga raczej No fiolet, nawet taki pod śliwkę - bardzo bardzo! Podkręci kolor ścian. Tylko wiesz, te karnisze bym skróciła, bo szkoda taką ładną ścianę zasłaniać. A co by tam powiesić.... hmmm może tylko po bokach upiąć jakieś (fioletowe/śliwkowe) szmatki?? Bo skoro roleta jest, to nie musi mieć okna zasłoniętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 11.02.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ładnie,ładnie sofa super mebelki ze stołem też :cool:a gdzie Ty mieszkasz bo nie doczytałam,ale chyba blisko bo pooglądałam zdjęcia na nk i widziałam moje strony ale zdolne i piękne dziewczyny jesteście,zazdroszczę tych wojaży jestem pod wrażeniem,jak kiedyś będziecie w Pawłowicach to przyjadę Was posłuchać,tam mam najbliżej 8 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 11.02.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ....a gdzie Ty mieszkasz bo nie doczytałam,ale chyba blisko bo pooglądałam zdjęcia na nk i widziałam moje strony ale zdolne i piękne dziewczyny jesteście,zazdroszczę tych wojaży jestem pod wrażeniem,jak kiedyś będziecie w Pawłowicach to przyjadę Was posłuchać,tam mam najbliżej 8 km Haaaaa..... mieszkam w Czerwionce a dokładnie w dzielnicy Czuchów Zapraszamy gorąco na koncert hihih :D:D , a które Pawłowice, bo w okolicy jest kilka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 12.02.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witam a Pawłowice Sląskie,a do Czerwionki mamy z 30 km domyśliłam się że jesteś z Czerwionki bo dojrzałam nagrode od Burmistrza wczoraj słuchałam Waszych nagrań,a jak się zaczęła Wasza przygoda ze śpiewaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 12.02.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 .....a jak się zaczęła Wasza przygoda ze śpiewaniem Zapraszam na naszą stronkę www do zakładki "Ło nos" tam tak króciutko na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.02.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No dziewczyny kochane ogłaszam wszem i wobec, że pokój córy skończony.... nareszcie ..... Dodatki są fioletowe, doniczki zmienione, roletki też. Na stole pojawiła się serwetka a na oknie woal. Na początku biały ale później zmieniłam na ecru. Mnie się podoba, córze również, pełnia szczęścia hihih :D:D Brakuje jedynie dywanu ale w sumie ten brak nie jest jakiś szczególnie dokuczliwy Zdjęcia wieczorkiem, bo mi się komp wiesza jak próbuje zrzucić z karty.... nie wiem co mu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 22.02.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 no to czekam z niecierpliwością na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.02.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 WPIS 91 UWAGA !! UWAGA !! FOTYYYYYYYY roślinka stoi tymczasowo.... musi gdzieś przetrwać remont naszego salonu dodatki.... kolor nie wyszedł taki jak w rzeczywistości.... Po tasiemkę na serwetkę jechałam do pasmanterii z doniczką :D i wierzcie mi, ma identyczny kolor choć zupełnie tego nie widać. Serwetkę zaś uszyłam z tego samego woalu co na oknie Kanapa docelowo stoi bardziej na środku ale że roślinka teraz tam jest więc została trochę przesunięta w kierunku okna. Co myślicie ?? Mnie tam się podoba a co :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 22.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Piknie, piknie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 22.02.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 aisa , a ja bym powiedział ,że drzwi trochę nie pasują do wętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.02.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 aisa , a ja bym powiedział ,że drzwi trochę nie pasują do wętrza No wiem, dlatego w planach (moich) jest ich odnowienie.... ale ciiiiiiiiii..... mężuś jeszcze nic nie wie Szczególnie widać to w przedpokoju.... zdjęcia dodam to sam ocenisz. Zmieniać nie będę ale chciałabym je "wybielić" One mają jakieś 15 lat z hakiem dlatego tak pożółkły ale mają zaletę.... są drewniane i robił je mój tato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 23.02.2013 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 wooooow:eek: super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 23.02.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ja znowu jestem pełna podziwu!!! Pieknie Wam wyszedł pokoik i kaktuski takie słodziutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 23.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ja bym radziła przemalowac drzwi (wyglądają na drewniane). Bondex ma taki lakier do mebli, który robi taką półprzeźroczystą białą powłokę z połyskiem. Super jest, malowałam szafę u syna. Mozna też przyciemnić drzwi, malując lakierobejcą najlepiej 3v3 ale nie do wnętrz, ale do elewacji (są lepsze). Nie wychodzi drogo, a drzwi jak nowe i zawsze można dobrać i dopasowac kolor Osobiści radziłabym wybielić drzwi, bo macie jasne podłogi/ listwy orazbiałe okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 23.02.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Troszkę dodatków i tak miło się zrobiło i nie trzeba wydać majątku żeby było ładnie wystarczy wyobraznia i pokój całkiem inny,tak że się nie dziwię że córa szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.02.2013 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Dziewczyny kochane... tez chcę wybielić drzwi.... one są drewniane dlatego szkoda byłoby je wyrzucić..... trochę pracy przy nich będzie ale mam nadzieje, że będzie warto. Jednak teraz na pierwszy plan wysuwam mój salon. Czeka on już parę lat na wykończenie i mam nadzieję, że w końcu się doczeka :D Marzę o tym by siąść przy kominku i patrzeć w ogień.... zawsze chciałam go mieć i teraz wreszcie mam okazję :D Jutro u mnie imprezka.... zaległe urodziny córki.... może późnym wieczorem uda mi się wrzucić resztę zdjęć.... przemalowanej kuchni, przemeblowanej i przemalowanej jadalni oraz zdjęcie przedpokoju i nowej garderoby, którą sami zrobiliśmy. A teraz idę do wyra.... ciasta upieczone, sałatki prawie gotowe. Rano ugotuję obiad i będę czekać na gości.... i ich reakcję :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 24.02.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 aisa "... i robił je mój tato "I to jest bardzo ważny powód aby te drzwi zostały , i to ,że ktoś pisze ",że drzwi trochę nie pasują do wnętrza " nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts