gopax 27.03.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ślicznie, będą nastrojowe święta... Ostatnio w radiu słyszałam(jadąc do pracy) jak słuchacz ze śląska "rozpaczał", że święta już tuż, tuż... i śnieg jest ale on nigdzie nie może kupić świeżego karpia i choinki ... ma chłopina kłopot... mam nadzieję, że nie jest to problem regionalny:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.03.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Pięknie Pięknie to, mam nadzieję, dopiero będzie jak już będzie wykończony.... ale powoli dążymy do celu Nie mniej dziękuję ślicznie i cieszę się, że się podoba Ślicznie, będą nastrojowe święta... Ostatnio w radiu słyszałam(jadąc do pracy) jak słuchacz ze śląska "rozpaczał", że święta już tuż, tuż... i śnieg jest ale on nigdzie nie może kupić świeżego karpia i choinki ... ma chłopina kłopot... mam nadzieję, że nie jest to problem regionalny:P Zapewniam Gosieńko, że nie jest.... ja wczoraj bez problemu kupiłam karpia na targu a i choinki tez widziałam.... bez żartów :D:D Święta będą piękne, wymarzone, przy kominku i z padającym za oknem śniegiem :D:D Mam na myśli oczywiście Święta Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.03.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Wczoraj i dziś trochę sprzątaliśmy.... udało mi się w końcu umyć okna Mężuś wyrównał podłogę wkoło kominka coby płytki wyszły równiutko z panelami i dziś położyliśmy kilka rzędów paneli..... potem przekładanie gratów z jednego kąta w drugi.... ale zbliżamy się do finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 29.03.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Lecicie jak burza Wesołych Świat!!!! http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/Wielkanocne_jajka_2421365_zps2666ed8d.jpg Edytowane 29 Marca 2013 przez alladyn71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 31.03.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://img545.imageshack.us/img545/3117/wesoegoalleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 31.03.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 W kominku rozpalone,wszystko dobrze działa to najważniejsze,a coś ten Wasz wkład taki jakiś znajomy mi jest my chyba mamy taki sam nas kominek wyszedł bardzo tanio,a 5 lat temu jak mój go budował to nawet nie myślałam czy ładny,czy brzydki ,cieszyłam się że mam kominek i że działa bez żadnych problemów,jak zamawialiśmy schody u kamieniarza w Żorach to zamówiliśmy od razu ten sam granit na obudowe kominka,a u góry jest kartongips a na nim położony stiuk,więc tylko przetrę wilgotną szmatką i ta obudowa jest czysta,jedynie co zrobimy to kiedyś ten kamień na kominku wymienimy i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 31.03.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Dopiero dziś znalazłem wątek. GRATULUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 31.03.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Ślicznie, będą nastrojowe święta... No i wykrakałaś .... wimech witam Cię w moich skromnych progach nazwa12 mam nadzieję, że nasz kominek też zbyt drogo nie wyjdzie.... w sumie to chyba już wszystko zakupiliśmy do jego budowy i wykończenia, ale nie liczyłam Stan na dziś jest taki, że zdążyliśmy położyć podłogę w salonie i rozłożyć kanapy.... teraz siedzę sobie, patrzę w ogień i się lenię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 02.04.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 No i wykrakałaś .... Tym razem nie trzeba było być wielkim jasnowidzem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.04.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Po świątecznym lenistwie nastąpiło poświąteczne lenistwo i dziś tylko zwymiarowaliśmy i docięliśmy płytki pod kominek. Przykleić nie mogliśmy, bo się okazało, że podłoże jest opryskane środkiem do mycia szyb kominkowych.... trzeba było to wyczyścić, umyć i zagruntować I tak przeleciał dzień :D:D Aaaaaa no i odśnieżyć ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.04.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 To teraz kilka zdjęć :D zrównanie poziomów docinanie i kończenie podłogi kawałek kanapy :D większy kawałek wymiarujemy płytki pod kominek.... w tle widać kanapy docinamy Dziś płytki zostały ułożone na dobre.... fotki jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 04.04.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Brzuchy elegancko wciągnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.04.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Brzuchy elegancko wciągnięte No baaaa..... obydwoje się staraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.04.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 No to imprezy można robić jest gdzie zasiąść, na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.04.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 tylko okazji brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.04.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dla chcącego nic trudnego! 1 maja, 3 maja, dzień matki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 07.04.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Klejenie i gotowe równanie wkoło wkładu i nowe nabytki :D:D w pokoju córy i w salonie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 07.04.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Bardzo ładnie i super lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 11.04.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dawno mnie tu u Was nie było a tu szczęka opada! Pokój córki prezentuje się wspaniale, jadalnia również! A jak się patrzy na postępowanie prac przy kominku to już w ogóle człowiek chce się schować z tymi dwiema lewymi ręcami;) Tak sobie patrzą na Twój salon nie myślałaś żeby pobielić te beli na suficie (chodzi mi o te poprzezczne bele)? Fajny efekt mógłby być. A odnośnie oświetlenia to przepraszam, ale długo mnie nie było tutaj - muszę się odkopać i zdyscyplinować do częstszego zaglądania bo idziecie jak burza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts