gopax 28.01.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 to "ustrojstwo" o którym piszesz to licznik pradu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.01.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ano dokładnie.... użyczamy/sprzedajemy prąd firmie internetowej..... zapytali więc czemu nie.... licznik miał być mały i elektroniczny a dali co widać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.02.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Pierwsze pomiary i przymiarki .... podłoga jest niezastąpiona skręcamy portal z pomocą takich blaszek po rozrysowaniu wszystkiego na obudowie kominka przystępujemy do klejenia na razie tyle.... widać mocowanie portalu i przymiarka nie mogłam się powstrzymać oczywiście za bałagan przepraszam dziś prawie nic nie zrobiliśmy a to dlatego, że zaobserwowaliśmy kłęby dymu z okna kuchennego (jakieś 100 metrów od naszego domu)....Nie widzieliśmy co się dzieje, bo dom sąsiadów zasłaniał widok. Szybko zadzwoniliśmy po straż i mąż z córką pojechali zobaczyć co się dzieje :/ .... na miejscu okazało się, że płonie szkolny bus... na szczęście dzieci nie było w środku a kierowca w porę zauważył ogień i zdążył wysiąść zabierając dokumenty. Strażacy szybko się uwinęli ....ale po ugaszeniu zostało tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.02.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No, no kominek niczego sobie... z niecierpliwością czekam na efekt końcowy:) A bus:o.... jedno szczęście, że dzieci nie było w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.02.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Gips ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 06.02.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Z grubsza wygipsowany i wyszlifowany teraz wygląda tak.... przybyło też parę kamieni piaskowca.... idzie powoli, bo trza lekko korygować wielkość .... niby takie same a nie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 07.02.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 aisa jak dobrze mieć złotą rączkę w domu... Kominek pięknie wymyślony i jak starannie wykończony No cudo. A widok busa straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.02.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 aisa jak dobrze mieć złotą rączkę w domu... Kominek pięknie wymyślony i jak starannie wykończony No cudo. Żebyś wiedziała.... pozwala oszczędzić mnóstwo kasy no i wiem, że faktycznie starannie i dokładnie zrobiony Pomysł troszkę podpatrzony i lekko zmodyfikowany.... każdy z nas ma inny pokój no i możliwości Kamień położony i zaimpregnowany.... (zdjęcie w dzień i bez lampy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 12.02.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wnęka na drewno gotowa.... mało widać na fotce ale co tam No i demolka.... zamiast wykończeniówki :/ i poprawka.... musieliśmy zrobić uskok a to dlatego, że po założeniu rolety drzwi nie otwierały się na oścież.... inaczej nie można było, bo drzwi trzeba by było wyciągnąć i od nowa założyć przed założeniem kątowników .... i na deser.... powoli zaczynam fugować kominek ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 12.02.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Urok remontu... "schody" zawsze masz gratis;)... gdyby nie trzeba było poprawiać, ulepszać byłoby nudno i za szybko byście skończyli:P a kominek -super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.02.2014 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Koniec gipsu..... sprzątam... :/ Jutro malowanie a już teraz mieszam kolorek .... nie wiem jaki wyjdzie... mam nadzieje, że taki jaki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 13.02.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 to jaki kolorek chcesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.02.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 hihi.... szary Na fb znalazłam fajną inspirację i taki kolorek mniej więcej bym chciała .... no może troszkę bardziej szary, bo u mnie kanapy w beżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 13.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 no to czekamy z niecierpliwością na efekty mieszania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 14.02.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 pomalowane .... został kominek .... a ja wyglądam tak http://th.interia.pl/11,b38b84bfb2199824/xl7zmeczenie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.02.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Malowanko fugowanie kominka kinkiecik Salon w całej okazałości pokażę jak w końcu uszyję woale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.02.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Już jest pięknie! Brawo za ogrom włożonej pracy i piękne efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domderlis 20.02.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 SPoko fotorelacja. Fajnie to wygląda jak oboje pracujecie dla dobra kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 21.02.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Kominek ładny.A gdzie ma "wloty i wyloty" powietrza? (kratki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.02.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Kominek ładny. A gdzie ma "wloty i wyloty" powietrza? (kratki) Wlot jest z boczku, na zdjęciach go nie widać... a wyloty u góry, tam gdzie pomalowane czarną farbą PS. Szycie woali zajmuje mi już 3 dzień .... ale ze mnie pożal się Boże krawcowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts