aisa222 16.03.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Żeby nie było, że nic się nie dzieje... Stan na dziś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.03.2014 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Aaaaaa i jeszcze jedno .... jutro po meble jedziemy... jestem ciekawa jak będą wyglądać.... mam nadzieję, że się nie rozczaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.03.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 :jawdrop: Jezuu jak pięknie wyszedł salon , normalnie zaniemówiłam , cudnie ciepło i przyjemnie , pięknie -pięknie aż chce się robi jeszcze , mam rację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.03.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Kubelko dziękuję A dziś sufit wyglądał tak a na jednej ścianie pojawił się stelaż A tak przyjechały moje meble... znaczy sami je przywieźliśmy a reszta jest tu.... Potrzebuję Waszej rady.... jakie uchwyty dalibyście do takich frontów jak w komodzie ?? Chciałam czarne ale jakie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 19.03.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 a meble są błyszczące, czy niekoniecznie? Pytanie, jaki styl chcesz nadać sypialni, glamour, nowoczesny, czy też sielski/wiejski (w to ostatnie chyba wątpię ) Bo przy neutralnych meblach najwięcej można zdziałać dodatkami... A te meble wydają mi się w miarę neutralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 19.03.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Nie, nie... meble są matowe No właśnie... jaki styl ?? Taki, żeby zbyt nie odbiegał od stylu salonu... nie wiem jak to nazwać... pomieszany hihi Łóżko mam zamówione takie http://img13.allegroimg.pl/photos/400x300/39/88/44/58/3988445846 Chyba chciałabym uniknąć stylu glamour, sielski/wiejski raczej też nie.... pozostaje nowoczesny ?? Ale taki stonowany, bez szkła, metalu i błyszczących powierzchni. Ściany raczej szare lub grejge.... Łóżko trochę narzuca styl ale chcę go przełamać właśnie dodając odrobinę nowoczesności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 19.03.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 witam serdecznie chciałam tylko powiedzieć, że od wczoraj przeczytałam cały wątek i nie mogę wyjść z podziwu :jawdrop: gratuluję!!! zmiany świetne (i jak często ) propozycję uchwytów, które trochę nawiązują do prętów łóżkowych zostawiłam ci w "sypialni" jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam i oczywiście będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 19.03.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dzięki Catti.... a te zmiany to wiesz... po tytule wątku.... w końcu do czegoś obliguje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 19.03.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 zmieniaj, zmieniaj.... świetnie wam idzie!! będę podglądać i kibicować (ja też po demolce ) trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.03.2014 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Co ja to ostatnio.... aha .... ostatnio trochę postoju w sensie wizualnym a to za sprawą klimatyzacji, którą zafundowaliśmy sobie do sypialni Po zamontowaniu okazało się, że jednostka zewnętrzna nie działa jak powinna i panowie ja zabrali.... teraz czekamy na nową... eh... pech malutki ... podobno do soboty..... Mężuś przeciągał dziś kabelki do tv/radia.... nie cierpię tego ale wiem, że trzeba. Przy okazji zaopatrzył pokój córy w telewizję naziemną (miała tylko tuner satelitarny) Obdzwoniłam kilka firm.... poszukuję taką, która przywozi i montuje przydomowe oczyszczalnie ścieków, na kanalizację nie ma szans a wywóz staje się coraz bardziej uciążliwy no i kosztowny :/ Poza tym .... chcę nowe drzwi ... piękne, drewniane i wybielone .... szukam kogoś kto mi je zrobi za free .... albo może choć trochę wygram w totka wtedy ewentualnie mogę zapłacić Chętnie pooglądam, jakie byście ewentualnie widziały w moim domku Jutro ciąg dalszy..... Edytowane 20 Marca 2014 przez aisa222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.03.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Mężuś przeciągał dziś kabelki do tv/radia.... nie cierpię tego ale wiem, że trzeba. Aisa, wiem, że planujesz TV w sypialni.... zróbcie tą instalację tak, żeby móc TV powiesić na ścianie (czyli kabelki pochować ) nawet jeśli teraz masz zamiar postawić odbiornik na komodzie, to przygotuj to tak, że jak w przyszłości będziesz chciała powiesić, żebyś nie musiała kuć.. u ciebie kable mogą iść pod płytą k-g się nie dziwię, że chcesz nowe drzwi ale z braku laku, te sosnowe też da się chyba zeszlifować, pobielić i wymienić szyby (np. na matowe) zerknij na priv Edytowane 22 Marca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.03.2014 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Kilka zaległych fotek .... żeby tradycji stało się zadość... data uwieczniona na ścianie i zdjęciu i klima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.03.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 się dzieje super! tą klimę tak chciałaś, czy tam być musi? bo wydawało mi się, że na tej ścianie od lewej do prawej miały stać szafy, a między nimi komoda z telewizorem chyba, że przeoczyłam zmianę planu pewnie przeoczyłam a kolor już wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.03.2014 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Dylematy na temat ustawienia mebli były..... oj były Zauważyłam, że tutaj w ogóle nic o nich nie pisałam.... ale już nie będę do tego wracać. Faktycznie szafa miała być na całej ścianie ale ostatecznie zrezygnowałam..... Catti jak już baba za babą nie nadąża to już jest chyba źle Postanowiliśmy z mężem ułożyć 2 szafy na ścianie na której jest Król Lew, tam gdzie klima będzie łóżko i szafki nocne (dlatego klima jest w tym miejscu) a na przeciw komoda i jeszcze jedna szafa. Mam nadzieję, że całość będzie dobrze wyglądać i oboje będziemy zadowoleni Koloru jeszcze nie wybrałam... ale pewnie będzie coś z szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.03.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ostatecznie, jak wam będzie wiało, to będziesz jeździć z szafami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.04.2014 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Potrzebuję szybkiej rady.... do drzwi drewnianych, sosnowych, wybielanych jaki kolor klamek ?? Wiem, że na wybór klamek mam jeszcze czas ale muszę określić kolor zawiasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.04.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Aisa, kupiłaś drzwi?? ja tam nie wiem, ale chyba zawiasy najmniej rzucające się w oczy... a klamek jest w pip myślałam, że dostanę cholery przy wyborze... pochwal się postępami Ano zamówiłam..... będą za jakieś 4 tygodnie Wiem, że klamek jest wybór spory.... myślę nad satynowymi.... chyba najbardziej delikatne do bielonych drzwi.... A postępy na razie niewielkie.... mężuś ma drugą zmianę to i prace powoli się posuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.04.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Do łóżka które wybrałaś pasowałyby czarne , do bielonych drzwi zawsze kontrast ładnie wygląda , nie wiem jak do reszty domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 03.04.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 głosuję na czarne (i nie bijcie za brak zdjęć, ale doba ma tylko 24 godziny...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.04.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 głosuję na czarne Do łóżka które wybrałaś pasowałyby czarne , do bielonych drzwi zawsze kontrast ładnie wygląda , nie wiem jak do reszty domku No i właśnie.... ta reszta domku.... sypialnia będzie trochę jakby glamour ale nie chcę typowego glamour, oprócz łóżka, które wiecie jakie będzie,lampy już chcę bardziej nowoczesne.... muszę wymieszać trochę, bo mój salon nijak się ma do tego stylu.... dla przypomnienia Drzwi będą mniej więcej w kolorze sufitu (nie całe białe).... może odrobinę jaśniejsze, przynajmniej taki efekt chciałabym uzyskać ....i nie bijcie za brak zdjęć, ale doba ma tylko 24 godziny... No z tym brakiem czasu to chyba u wszystkich.... szczególnie teraz... gdy trza by było jeszcze na dworze coś zrobić Ja to sobie tak wpadam tutaj, że tak powiem, między wierszami hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts