Catti 03.04.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ano zamówiłam..... będą za jakieś 4 tygodnie to świetnie! zaglądam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekster70 08.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Też kibicuję i podpatruję dawne posty, wrzućcie coś nowego Jak Wam idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.04.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Pod górkę .... W ubiegłym tygodniu mąż miał drugą zmianę ... o 11:30 już wychodzi do pracy... no to w sumie za bardzo nie opłaca się brudzić.... jeszcze szukam wykonawcy do zrobienia przydomowej oczyszczalni ścieków i spotykam się z różnymi przedstawicielami firm. Próbujemy kończyć ściany płytami k-g .... pozostało wykończyć przy oknie no i wygipsować łączenia i jedną całą ścianę Z dobrych wieści.... to przyszło moje łóżko ale trzeba jechać do sklepu go odebrać, więc nawet go nie widziałam.... mam nadzieję, że nie ma pomyłki, bo na te czekałam miesiąc i 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.04.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Z dobrych wieści.... to przyszło moje łóżko dzieje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.04.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Łóżko przywiezione ale nie rozpakowane leży jeszcze w aucie.... na opakowaniu pisze, że czarno białe więc chyba pomyłki nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.04.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Kurcze oby nie było tak jak u Juszczakówki z sofą , mieli przysłac brązowego chesterfielda a przysłali czarnego . Czekam na finalne zdjęcia ... albo jakieś w trakcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 14.04.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Sprawdziłam paczki.... na pewno ma czarne pręty i białą stolarkę.... kolor się zgadza... reszta nie wiem.... nie mam miejsca na rozłożenie.... walczymy cały czas ale to nie takie proste.... Pstryczki i gniazdka przerobione.... trzeba było wymienić puszki, kable.... wszystko wymaga czasu..... a święta za pasem.... nie mam umytych okien.... o reszcie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.04.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Trochę fotek pstryczki zabudowa wnęki okna gips Wczoraj przywiozłam drzwi tylko założyć nie ma gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.04.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 no i co? fajne?? .... te drzwi.... wymieniasz wszystkie czy tylko te do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.04.2014 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Drzwi są zabezpieczone styropianem i owinięte folią.... nie będę ich teraz rozpakowywać żeby się nie pobrudziły..... ale z tego co widać to są dokładnie takie jak myślałam .... czyli fajne Wymieniam oczywiście wszystkie łącznie z wejściowymi z korytarza do przedpokoju Teraz jestem na etapie poszukiwania białego oleju do drewna w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 26.04.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 są dokładnie takie jak myślałam .... czyli fajne no i o to chodziło cieszę się, że spełniłaś swoje "marzenie" na olejach nie znam się nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.04.2014 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 ....na olejach nie znam się nic a nic ja tez nie ..... jedno wiem, że w każdej chwili można takie drewno naprawić/zaolejować ponownie i nie będzie śladu..... chociaż w sumie te co mam wiszą od nowości i nic się z nimi nie działo ...... zobaczymy .... jest jeszcze opcja białej bejcy i na to olej bezbarwny ewentualnie jakieś inne ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 14.05.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Na czym to ja skończyłam.... aaaa..... drzwi .... prąd do lampek nocnych ostatnie gipsowanie malu, malu to teraz podłoga że niby ja sama docinanko i początki listew przypodłogowych lampa z IKEI poszła do przeróbki i przemalowania to samo spotkało karnisze wykańczam... się szafy.... i najważniejsze w sypialni.... łóżko a tu już z materacem lampa bez kloszy wyszła tak.... na przeciw łóżka.... szafy nie mają jeszcze frontów, czekamy na pocięcie elementów, z których zrobimy środki szaf No.... na dzień dzisiejszy tak to wygląda..... jak macie jakies sugestie co do dodatków to chętnie wysłucham Jak udekorować łóżko, jaki kolor wybrać Jeszcze zostało duuuuużo roboty ale chociaż ze syfu już wylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 :jawdrop::jawdrop:O raniuśku! Ale zmiany! Podziwiam Was za ogrom włożonej pracy! Najgorsze za wami, teraz same fajności. Aż się stęskniłam za demolkami Wyszło naprawdę pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.05.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 przyszłam tylko pomachać super jest! ale czemu mi się wydawało, że szafy będą na przeciwległej ścianie?? pewnie już "mieszkacie" pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.05.2014 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 przyszłam tylko pomachać super jest! ale czemu mi się wydawało, że szafy będą na przeciwległej ścianie?? [/QUOTe] Dobrze Ci się wydawało ale, że kobieta zmienną jest więc wyszło jak jest :D pewnie już "mieszkacie" pokaż prawie.... nie ma stolików nocnych, które mąż obiecał zrobić jutro, brakowało nam kilku elementów , czegoś na oknie no i dekoracji łóżka.... ale to na samym końcu .....no i właśnie zmniejszałam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.05.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 No to robimy środki i montujemy drzwi uchwyty przed i po oklejamy .... na żelazko i pierwsza szafa gotowa .... środek i na zewnątrz robimy szuflady... i je zakładamy wykorzystując ..... coby równiutko było szafa nr 2 i nr 3 i razem i już Na razie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.05.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 wow!! super! już prawie finiszujecie... fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.05.2014 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 To teraz lekcja jak zrobić szafki nocne z resztek pozostałych z byle czego spawanko i efekt i wyszlifowane specjalnie zrobionym kluczem przykręcamy nóżki do szablonu do nóżek mężuś spawa półkę-siatkę całość zostaje przemalowana na czarno a potem przykręcona do gotowych szafeczek a w sypialni prezentuje się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.05.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 (edytowane) wy jesteście giganci!! świetne te stoliki... pasują idealnie patrząc na ostatnie zdjęcie coś mi nie gra w proporcjach.... przestawiłabym łóżko ze stolikami choć trochę w prawo (choćby 20-30 cm) a co planujesz nad łóżkiem? bo przyniosłam pomysł http://4.bp.blogspot.com/-_afN0rfy4mM/Ub9L5-WfzoI/AAAAAAAAvqE/gVbWB3Pvugg/s1600/0%252C9.jpg Edytowane 28 Maja 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts