rudzik_ 30.05.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Rany ile sie zmienilo! Z racji braku czasu watki sasiadow ogladam co jakis czas, za to hurtem...salon wyszedl super, sypialnia- swietne kolory i pomysl na szafki typu cos z niczego- chyle czola A co do dekoracji nad lozkiem to mozna lustro, mozna galerie zdjec, mozna tkanine.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.06.2014 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Dziękuję wszystkim za miłe komentarze Newsy.... po pierwsze po raz kolejny padł mi komp wrrrr ..... tym razem szlag trafił, mam nadzieję, świetlówkę.... komp jest w dobrych rękach więc myślę go szybko odzyskać, po drugie zakupiliśmy markizę na balkon....sprawdziliśmy osłania przed słońcem i deszczem. Foty dam jak tylko odzyskam dostęp do świata po trzecie w sypialni doszły woale i zasłony.... zrobiło się bardziej przytulnie. Muszę jeszcze coś wymyślić na i nad łóżko Potem zostanie zamontowanie drzwi i ich pomalowanie ..... da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.06.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 po trzecie w sypialni doszły woale i zasłony.... zrobiło się bardziej przytulnie. no kochana..... zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.06.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Cierpliwość dobra rzecz ale ile można czekać na zdjęcia???? litości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.06.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Wprawdzie laptopa jeszcze nie mam ale dziecko dobre serce ma i wypożyczyło swój :D No to sypialnia wygląda tak..... Do zdjęć ściągnęłam pościel z łóżka, bo jest niefotogeniczna Muszę zainwestować w fają narzutę i poduchy .... no i nie mam jeszcze drzwi Edytowane 20 Czerwca 2014 przez aisa222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.06.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 fajnie wyszło :yes: naprawdę! wrzuć zdjęcia before/after niemożliwe, że to ten sam pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.06.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Obiecuję, że będą.... muszę tylko poogarniać kilka rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.07.2014 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 W ciągu ostatnich dwóch dni przeczytałam i obejrzałam wszystko i... jestem pod OGROMNYM wrażeniem Waszej pracowitości, pomysłowości, determinacji i umiejętności. Zmiany (zwłaszcza salon, łazienka i sypialnia) są po prostu... no słów mi brak! I jednocześnie zrobiło mi się potwornie wstyd, że ja nie mogę u siebie od dwóch lat domu wykończyć mimo, że zostały detale, a Wy... Wy potrafilibyście cały dom postawić od nowa, wykończyć i jeszcze wyremontować! Pozdrawiam gorąco i dołączam się do fanek Waszej fantastycznej Ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 07.07.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dzięki Ania S79.... nie masz powodów do wstydu.... nasz remont trwał znacznie dłużej niż dwa lata.... uwierz .... mało tego.... mam pełno pomysłów na kolejne zmiany ale narazie ciiiiiiii....... A tym czasem przenosimy się na podwórko...... wszyscy pomagali.... łapiemy poziom .... i piasek do zasypania wycinka pod POŚ.... Podwórko wygląda jak po zrzuceniu bomby .... ale to już temat na następny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.07.2014 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ......wrzuć zdjęcia before/after niemożliwe, że to ten sam pokój .... Na życzenie wrzucam porównanie Każda zlepa przedstawia ten sam kawałek pokoju przed i po.... Jak dojdą drzwi to jeszcze wrzucę jedno porównanie. A się pochwalę, że kupiłam narzutę..... po raz drugi.... z pierwszą mam małe przeboje, bo się okazało, że sprzedawca aktualnie nie ma takiej w sprzedaży o czym nie raczył poinformować na stronie. Trwa procedura zwrotu pieniędzy i ciągnie się jakoś dziwnie długo. Nie rozumiem jaki jest problem w zrobieniu przelewu ale podobno do końca tego tygodnia mam mieć swoje pieniądze na koncie.... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.07.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Super zmiana sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.07.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) Na życzenie wrzucam porównanie Każda zlepa przedstawia ten sam kawałek pokoju przed i po.... tu dopiero widać jak się napracowaliście i jak jednolite kolory potrafią powiększyć i uspokoić wnętrze... pięknie wyszło! bardzo mi się podoba.... A się pochwalę, że kupiłam narzutę.... czyli już finisz... pokaż... a ja zrezygnowałam z pomysłu narzuty i kupiłam koc praktyczna do bólu aaaaaaaa.... zapomniałabym.... podwórko super!! co planujesz na tym "kółku"? basen? i co to jest POŚ? Edytowane 15 Lipca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.07.2014 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Aktualnie wygląda to tak Na tym kółku już jest basen W ubiegłym roku stał bezpośrednio na trawie ale na jesieni trochę się przechylił.... nie wyglądało to dobrze dlatego zrobiliśmy kółeczko A POŚ to skrót od Przydomowej Oczyszczalni Ścieków.... i to z jej powodu podwórko wygląda jak wygląda .... no cóż.... po drodze urodziło się kilka pomysłów i trza je teraz wcielić w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.07.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 dzięki za poinformowanie laika fajna ta narzuta.... daj namiary, może się skuszę jednak na czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 22.07.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witaj aisa222 metamorfoza sypialni niesamowita. I wy to wszystko własnymi rękami? Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 22.07.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Asia, sypialnia udała się doskonale. Z ciemną narzutą wygląda super. Bo oglądając wcześniejsze zdjęcia odniosłam wrażenie, że teraz boisz się wyrazistych kolorów po tym żarzystym zielonym w salonie Gratuluję zacięcia i życzę powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.07.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Dzięki dziewczyny Catti narzutę kupiłam na all od użytkownika petronelka_pl Kejt_R .... chciałam turkus ale zaczekam aż już wszystko w sypialni będzie na swoim miejscu a pozostało niewiele, bo tylko 2 obrazki nad łóżkiem. Jeśli się zdecyduję to będą to tylko jakieś poduszeczki..... ewentualnie wazonik/wazoniki, których nota bene nie mam gdzie postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.07.2014 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Kilka fotek z montażu POŚ'ki Przy okazji koparka wykopała dołek pod wjazd do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 23.07.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 wooow, tam się działo;).... i widzę, że pomocników mieliście:) Przy okazji koparka wykopała dołek pod wjazd do garażu To ten wjazd nie prowadził do garażu:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.07.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 wooow, tam się działo;).... i widzę, że pomocników mieliście:) Ano.... a to wszystko dla świętego spokoju no i żeby otrzymać dotację z gminy ktoś musiał się pod tym projektem i wykonaniem podpisać ....To ten wjazd nie prowadził do garażu:confused: Hihi.... prowadził ale autko nam przybyło i trza było blaszaka postawić ..... ten wjazd to właśnie do blaszaka to te miejsce gdzie leżą ciemne taśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts