Emila3000 27.07.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Tak ubranka to dobry pomysł, ale to dodatkowe koszty. Najpierw usunęłabym te bordo i morelkę ze ścian i zobaczyła co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.07.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Aisa chyba umie szyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.07.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 No, no dziewczyny.... ale Was tłumnie przybyło .... co zresztą bardzo mnie cieszy Już odpowiadam: 1. ściany są greyge ale w planach przemalowanie na szare 2. zasłon ceglastych już nie ma (piesek obsikał i już nie zakładałam ) mam kupione - szare 3. na stole na razie nie ma nic.... brak weny 4. lustra na razie nie będzie..... chcę galerię, ale nie wykluczam 5. Aisa umie szyć ale porównując koszty może się okazać, że umie też tapicerować 6. powoli,powoli lampy się też zmieni 7. wraz ze zmianami będą pojawiać się fotki a Was będę prosić o opinie I muszę się pochwalić.... byłam dziś pierwszy raz na siłowni Było meeeeeega hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.07.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 czekam na Twoje próby tapicerowania. Też mam krzesła, które maja tapicerowane oparcie i nie mam pojęcia jak je rozbebeszyć do zmiany tapicerki. grejgę???? Coś na zdjęciach słabo wygląda ale wierze na słowo przemaluj je koniecznie na zimą szarość na stół może biały lniany obrus, nie ma nic bardziej klasycznego i eleganckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.07.2015 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 No.... te tapicerowanie nie będzie zbyt prędko .... a większe zmiany raczej na jesieni Teraz walczymy na podwórku.... firma od oczyszczalni blokuje porządkowanie, kupa ziemi leży nie rozplanowana, upały dają się we znaki ale powoli do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.07.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 No.... te tapicerowanie nie będzie zbyt prędko .... a większe zmiany raczej na jesieni ale wiesz, że i tak najważniejszy jest plan co to powolutku kiełkuje nie musisz się spieszyć przecież I muszę się pochwalić.... byłam dziś pierwszy raz na siłowni Było meeeeeega hihi i co? żyjesz? moje dziecko wciąż mnie namawia mówiąc, że w klubie "więcej jest lasek mamo w twoim wieku niż nas " ale jak wracają, a następnego dnia nie mogą chodzić po schodach, to ja jednak podziękuję po wakacjach mam jednak ambitny plan wracam na jogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.07.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Żyję, żyję i dziś znowu byłam Nie ma tak źle, ważne żeby ktoś podpowiedział co i jak ćwiczyć wtedy na pewno po schodach wyjdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.11.2015 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Trochę odgrzebię hihi... Zapowiedziałam mężowi, że nigdy tego nie będę robić ... i co ?? Wyszło jak zawsze Jutro ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.11.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Czyli czego miałas nie robić? Ocieplania? Jak mogłabyś odmówić facetowi, który wyremontował cały dom? Z Twoją pomocą oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.11.2015 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Miałam nie skakać po rusztowaniach i po drabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.11.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Miałam nie skakać po rusztowaniach i po drabinie Ja to mam taki lęk wysokości, że na krzesło boję się wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.11.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 bardzo pięknie pani ociepla, skacze po rusztowaniach i wyłazi po drabinach ale ja w sprawie zaginionych zdjęć galerii uprzejmie się prosi o ich szukanie i wklejenie, żeby móc oczy zmianami nacieszyć.... amen (to tak przy niedzieli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.11.2015 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Hihi.... Catti.... nosz kurcze nie wiem gdzie one.... chyba trza nowe strzelić i to będzie najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.11.2015 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nie znalazłam.... zrobiłam nowe a tak przy okazji jeszcze rameczki w sypialni i nowe świeczniki..... no prawie nowe, bo już stoją kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.11.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 super!!!!! a napis w sypialni genialny!!! i tego sie byda trzimać to srebro z turkusem jakby specjalnie do tego wnętrza wymyślono możesz nawet w takie poduszki pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.11.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 mam jaśki z turkusem ale akurat trafiło na te ...a napis w moim rodzimym języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.12.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Dla wszystkich odwiedzających mój profil WESOŁYCH ŚWIĄT !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.05.2016 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 WSTYD !! ...... mój "pamiętnik" zniknął w czeluściach piekielnych .... bo właściwie to w domu juz mało się dzieje .... ale za to za płotem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.05.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 WSTYD !! ...... mój "pamiętnik" zniknął w czeluściach piekielnych .... bo właściwie to w domu juz mało się dzieje .... ale za to za płotem ...... czyli masz tak jak ja , staram się nadrabiać ale czasu brak . A czy to nowy sąsiad czy może ktoś z rodziny się buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.05.2016 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Córa buduje .... większość materiałów jest u nas na podwórku, ekipa siedzi w naszym blaszaku, kibelek też po naszej stronie.... ale nie szkodzi.... i tak miała być rewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts