aisa222 10.04.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Święta, święta i po świętach.... pięknie dziękuję za wszystkie życzenia... jesteście kochane(ni) A teraz już.... WPIS 14 przejście z przybudówki do części „mieszkalnej” i jego wykańczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 11.04.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 WPIS 15 przywieźliśmy deseczki na sufit :D Widać, że na dworze śnieg, zima, później święta i Sylwester więc remont odłożony na rzecz porządków i potraw świąteczno-noworocznych. I tak wkroczyliśmy w 2009 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dzizys a tu jeszcze 3 lata do dzisiaj! Ale przedostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 12.04.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 WPIS 16 Gipsowanie i szlifowanie Zanim napiszę o oświetleniu to powiem, że przeznaczeniem pokoju był czysto imprezowy charakter. Jak postanowiliśmy go zbudować to z myślą o wielkich rodzinnych imprezkach. Zawsze chciałam mieć wielki stół i tyle krzeseł, żebym nie musiała donosić z okolicy A żeby goście dobrze widzieli w talerze to pomieszczenie oświetla 10 kinkietów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 12.04.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzizys a tu jeszcze 3 lata do dzisiaj! Ale przedostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba zosik w tym czasie ludzie chaty budują i wykańczają ale cóż... nie każdy może i chce wynająć ekipę :D:D tak że zapewniam Cię, że jeszcze wiele przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.04.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Aleś dała z tymi kinkietami Jak w salonie jakimś fryzjerskim czy coś :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.04.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja bym dała jeszcze drugi rząd kinkietów pod spodem i tak na przemian. Połączenie z przybudówką wyszło naprawdę fajnie. Ciekawa jestem, jak obecnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.04.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 WPIS 17 W lutym nasza pociecha miała swoją osiemnastkę a my uparliśmy się, że zrobimy ją już w naszej „jadalni” Zostało naprawdę niewiele czasu.... Malowanie jedną warstwą podłoga z płyt osb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Widzę, że pomimo braku dziennika dokumentację zdjęciową prowadziłaś rzetelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.04.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aleś dała z tymi kinkietami Jak w salonie jakimś fryzjerskim czy coś :D:D no przecie mówie, że chciałam coby ludzie w talerze widzieli Ja bym dała jeszcze drugi rząd kinkietów pod spodem i tak na przemian. :P:P Połączenie z przybudówką wyszło naprawdę fajnie. Ciekawa jestem, jak obecnie to wygląda. Twoja cierpliwość zostanie wystawiona na ciężką próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.04.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Widzę, że pomimo braku dziennika dokumentację zdjęciową prowadziłaś rzetelnie. wiesz ile czasu zajęło mi uporządkowanie tego wszystkiego.... no ale się udało... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.04.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 wiesz ile czasu zajęło mi uporządkowanie tego wszystkiego.... no ale się udało... chyba A mówiłam ze 2 lata temu, żebyś zaczęła pisać? Mniej roboty byś miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.04.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No może i mniej hihi :D ale wszystko miałam porozrzucane a do kompa dopchać się nie sposób ... ale posłuchałam Twojej rady i zakupiłam lapka :D:D To teraz musicie czytać moje wypociny... ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 14.04.2012 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Widze, ze roboty ida jak strzala nooo i nie bede nic pisac na temat hmmm ... kinkietow (?) gdyz zosik juz skomentowala ale serio - naprawde bedzie az dziesiec? :confused: jesli tak to nie zazdroszcze bo przy takim oswietleniu bedzie widoczna kazda kropka na szklance nie wspominajac o sztuccach, talerzach i innych ozdobnikach oj tak, bedzie pani latac ze szmatka haha Jestem niezmiernie ciekawa efektu koncowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 14.04.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Widze, ze roboty ida jak strzala nooo i nie bede nic pisac na temat hmmm ... kinkietow (?) gdyz zosik juz skomentowala ale serio - naprawde bedzie az dziesiec? :confused: jesli tak to nie zazdroszcze bo przy takim oswietleniu bedzie widoczna kazda kropka na szklance nie wspominajac o sztuccach, talerzach i innych ozdobnikach oj tak, bedzie pani latac ze szmatka haha Jestem niezmiernie ciekawa efektu koncowego? Kinkiety już przeszły chrzest bojowy i zapewniam, że tragedii nie ma :D ... wbrew pozorom nie widać jakichś niedociągnięć... może dlatego, że są dość wysoko. A za tą "panią" to się należy hmmmm.... muszę coś wymyślić.... możeeeeeee mała buteleczka jakiejś dobrej naleweczki :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 14.04.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 WPIS 18 i mój sufit jeszcze dwie deseczki i gotowe – dzień przed imprezką no i toast Reszta zdjęć jest niecenzuralna Właściwie to zostało nam obrobić wejście od strony salonu i tam pomalować.... ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 14.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Usmialam sie do siebie przez wlasna gafe - napisalam pieknie i pogratulowalam corce wejscia w doroslosc aaa tu nagle mnie olsnilo, ze wpisy sa cofniete w czasie o Madonno haha ale na taka imprezke to bym sie chciala zalapac ostatnio na podobnej z wyzerka i slodkosciami mniaam bylam w piec latemu haha w pl oczywiscie. Nic dodac nic ujac, piekny sufit i teraz rozumiem dlaczego az dziesiec kinkietow - jedyne oswietlenie pomieszczenia i jest ok bo stol znajduje sie w oddali od tej sciany - swietny pomysl. Mam dziwne pytanie ale musze sie zadac, noo musze bo nie bede spac czy stol to calosc czy dostawiane no i krzesla sa wlasnoscia czy pozyczone? Sorry za up...ierdliwe pytanie ale sama bede miec podobny pokoj na imprezki stad zapytanie. Wiec jak bedzie z ta naleweczka? chyba sie wprosze bo mi sie ckni za wiejskoscia Czekam na dalszy ciag wydarzen ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 14.04.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Etteb, stoły, bo było ich 5 szt, były pożyczone z sali weselno-imprezowej wraz z krzesłami... w tak krótkim czasie nie zdążyliśmy się zaopatrzyć we własne :D Naleweczki niestety nie mam ale właśnie degustuję ajerkoniak własnej roboty... to znaczy roboty męża... muszę to napisać, bo jak przeczyta to mi się dostanie... a przeczyta na pewno hihi :D więc zapraszam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 14.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 OK pozyczone tez tak mozna. Jednak bedziesz musiala zakupic duzy stol i wieksza ilosc krzesel, prawda? Mam juz namiary na stol rozkladany do 4 m i powinien byc ok jest kanciasty wrrr nie lubie ale nie bede kombinowac i szukac owalnego a krzesla to chyba jakies pniaki z drzewa haha Wobec tego biore swoja naleweczka rozana i zaraz bede :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.04.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) No kochana... jestem nie wyspana... całą noc czekałam na Ciebie i co??.... nie doczekałam się .... z tej zgryzoty wypiłam połowę tego ajerkoniaku Ja już stół mam... w stanie spoczynku ma 240 cm + 2 dokładki po 60 cm czyli razem po rozłożeniu 360 cm. Stół jest owalny, bo taki chciałam i robiony na zamówienie. Do tego mam 16 klasycznych, tapicerowanych krzeseł. A teraz idę gotować obiad to mój 400 post... jak to leci Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez aisa222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts