aisa222 18.04.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 WPIS 22 Po wyniesieniu kuchni do salonu, czyli nowej, przyszłej jadalni, przyszedł czas aby zerwać boazerię. Po meblach ani śladu i po boazerii podłoga też poszła papa i płytki i sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 19.04.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 WPIS 23 I przyszedł czas na odmierzenie wejścia Przebijamy się :D Małżonek kuje od strony kuchni a ja stoję w salonie/jadalni Wiemy już gdzie będzie dziura więc zabezpieczamy się przed kurzem ha... Od strony korytarza też zabezpieczeni No to zaczynamy Od strony jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.04.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 WPIS 24 W trakcie tego naszego małego przemeblowania zrodził się kolejny pomysł..... Skoro już wszystko jest tak rozwalone to może warto położyć w kuchni podłogówkę ?? Przez kolejnych kilka dni siedzieliśmy w necie i sprawdzaliśmy wszystkie za i przeciw położenia podłogówki we własnym zakresie. Po podliczeniu kosztów postanowiliśmy zasięgnąć rady u „naszych” fachmanów od centralnego ogrzewania. Zaproponowali nam baaaardzo przystępną cenę więc się zdecydowaliśmy..... I tak oto wśród żartów i ogólnego śmiechu powstaje nasza ciepła podłoga :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 20.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ciepła podłoga to fajna rzecz szczególnie w zimie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 szczególnie w łazience po wyjściu z wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.04.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 WPIS 25 wylewki już robiliśmy sami po wyschnięciu przyszedł czas na zamurowanie drzwi i od strony korytarza.... uffff... nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 22.04.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Podłogówka....... Ech... to dla mnie marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.04.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Wbrew pozorom koszt położenia da się przełknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 22.04.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Zgadzam się, że koszty nie są własnie takie straszne jak wszyscy myślą ( ja też myślałam, że to luksus dla ludzi z "grubym" portfelem).... a komfort i późniejsze oszczędności szybko upewniają inwestora w słuszności podjętej decyzji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 23.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 to fakt, podłogówka nie jest droga, u nas kuchnia + łazienka to było około 500zł... a komfort wyjścia spod prysznica na ciepłą podłogę jest bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.04.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Wbrew pozorom koszt położenia da się przełknąć wpadłem z re... wizytą co do podłogówki... możecie mi wierzyć że wychodzi TANIEJ niż instalka na grzejnikach. przerobiłem na sobie... wyszło tanio, dobrze i .... nie mam grzejników na scianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.04.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Aisa, a Twój wie, że go tak lansujesz bez ubrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 23.04.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ale sie dzieje! Czekam teraz na ogladanie wykonczonej kuchni i duuuzo zdjatek pls bo "zaczatek byl interesuajcy amalfi, jak to jest bez ubrania, przeciez ma gatki na sobie nooo i jakies odzienie na stopach a to nie ... ubior? haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.04.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 wpadłem z re... wizytą No witam... miło mi gościć bratnią duszę... :D:D Aisa, a Twój wie, że go tak lansujesz bez ubrania? amalfi wie, wie :D:D chciał nawet odpisać ale forum nie pozwala... to mówię mu napisz mi gdzieś a ja przekopiuję i wkleję :D:D ale powiedział mi tak "dzisio ni mom anongu" ale nie wykluczone, że na "nocce" coś wymyśli Czekam teraz na ogladanie wykonczonej kuchni i duuuzo zdjatek pls bo "zaczatek byl interesuajcy.... Etteb Ty wiesz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.04.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 WPIS 26 tutaj już troszeczkę wysprzątane i wiszą kabelki na nowe oświetlenie kabelków część dalsza :D a w tle moja jadalnia :D a wtedy kuchnia, bo chcę przypomnieć, że my tam cały czas mieszkamy czarna magia lekkie zabiegi kosmetyczne w wejściu i tynkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 23.04.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 aisa, zapodaj nastepny wpis coby blizej bylo do ujrzenia kuchni bo raczysz nas widokiem kabelkow a mnie ciekawosc spala, booo wiem, oj wiem i czekam .... cosik mi sie zdaje, ze lubisz sie droznic Aaaa moglabys przetlumaczyc na poskie coz takiego powiedzial maz, bo to jakas enigma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.04.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 "Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć" .... ja się nauczyłam w trakcie remontu dlatego chce pokazać step by step co musiałam przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 23.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 "Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć" .... ja się nauczyłam w trakcie remontu dlatego chce pokazać step by step co musiałam przejść OK, oook z filozofia mi wyjechala nooo prosze Skoro tak to zaczynam od teraz sie jej uczyc booo przyda mi sie oj przyda w przyszlosci a nawet i teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Jak to ni mo "anongu"? To cos poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.04.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Jak to ni mo "anongu"? To cos poważnego? Zaczynam podejrzewać, że tak, bo nic nie wymyślił.... znaczy "anongu" nadal brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts