aisa222 27.04.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 WPIS 31 płytki na ścianie w rogu miał znaleźć się piec dlatego on ciemniejszy Jak pewnie zauważycie dekor na drugiej ścianie jest przesunięty... a to dlatego, że kuchenka nie weszłaby do niego pod kątem 45 stopni ze względu na mebelki. Długo zastanawiałam się czy tak zrobić czy nie, ale nie żałuję... dobrze wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.04.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 WPIS 32 odwieczny problem, gdzie dać gniazdka Czekając na przyschnięcie płytek wykańczaliśmy korytarz. Deski, które zostały z sufitu w salonie zawieźliśmy do mojego taty, który jest stolarzem, żeby dorobił kawałek takiej samej boazerii. Po przywiezieniu trzeba było ją pomalować a potem położyć. dla potomnych zostawiliśmy karteczkę :D:D i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.04.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Dzisiaj troszeczkę wcześniej.... idę na urodziny :D:D ... nie wiem kiedy wrócę hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.04.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 WPIS 33 A tu wspomniana niespodzianka :/ Klej elastyczny, który kupiliśmy nie związał się z gresem mimo że był do tego celu przeznaczony i polecony przez sprzedawcę. Odczekaliśmy po wylewkach więcej czasu niż jest zalecane a podłogówka w tym czasie w ogóle nie była odpalana. W efekcie całą podłogę trzeba było położyć od nowa eh..... Fugowanko :D mąż nakładał fugę a ja zacierałam... oczywiście mnie nikt zdjęcia nie zrobił ciemna fuga i jasna gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 29.04.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 No, i to czasem bywają takie efekty remotów Fugi przy płytkach masz dwukolorowe? czy to może ja źle widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.04.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Tak... przy jasnych płytkach beż z mapei'a a przy ciemniejszych toffi też z mapei'a na fotkach jeszcze mokre... Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez aisa222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Z tą podłogą to niezła jazda. Co to za dziadostwo Wam polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.04.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 No żebym to ja pamiętała... a nawet nie chcę pamiętać... później kupiliśmy mapei'a i żadnego innego już nie używaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Już sie przekonałam, że trzeba czasem uważać na to, co sprzedawcy tak bardzo polecają, bo czasem mają za to prowizję. Ja wierzę, jak mi poleci conajmniej dwa produkty i o każdym coś powie. Może to naiwne, ale tak sobie tłumaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.04.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dziewczyny i chłopaki też... czy Wam starczy cierpliwości ?? Dziś pozbywam się mojego laptopa i nie wiem kiedy będę miała następnego... więc.... no.... yyyy.... wpisów nie będzie tym czasem.... będziecie tęsknić co ?? Ale obiecuję... będę Was odwiedzać w miarę możliwości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 30.04.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A co na karteczce napisaliście? No szlag by człowieka trafił z tą podłogą, tyle roboty na marne, chociaż... nabrał mąż wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.04.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 napisaliśmy, że tam kiedyś były drzwi :D:D i że je zlikwidowaliśmy i się podpisaliśmy, że to my własnymi "rencami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Aisa, pogięło Cie? Ledwo dziennik sie pojawił, już sie pozbywasz laptopa? Pewno sprzedajesz, żeby na piwo mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 No dobra..... Żartowałam. Co sie stało? Z kartką fajny pomysł. Co do piwa, to pogoda taka, że chyba se kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 30.04.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 hahahahhahahahhaha albo na części do motoru tfu tfu piwo też bym wipiła w te upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.04.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Już raz mi kuku zrobił a nadarza się okazja na zamianę z dopłatą to się zdecydowałam. Ten co mam, wprawdzie kosztował niewiele, ale jest strasznie wolny no i ma bardzo mało miejsca na dysku a tamten już troszkę mądrzejszy.... no i jeszcze jedno.... u nas HP nigdy nie chodziło dobrze :D:D drukarkę to już chyba z piątą mamy... wymieniam na lenovo... zobaczymy czy się u nas w domu przyjmie A z tym piwem to baaaaaardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.04.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Hihihi zosik wiesz.... mój A ogląda ciągle kierownice no i zagaduje żeby nam się nowy napęd przydał (znaczy łańcuch) tak że nigdy nic nie wiadomo co się stanie z moim lapkiem, bo to on załatwia :D:D Może się okazać, że tamten ktoś już kupił i kaplica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 30.04.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Wyglada na to, ze teraz poczekamy sobie na dalszy ciag wpisow a nie dosc, ze cupi po odrobince i trzyma w ... napieciu to wymyslila sobie zmiane laptopa no nic tylko usiasc i plakac. Aleee superasty pomysl z karteczka. Ciekawilo mnie zawsze co kryja mury starych poniemieckich domow? Hmmm ... a kryja jeszcze duzo, wieki temu bylam swiadkiem pewnego odkrycia u znajomej podczas remontowania domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja tam w tym moim slumsie nic nie znalazłam! Dziadostwo jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 30.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja tam w tym moim slumsie nic nie znalazłam! Dziadostwo jednym słowem. Bo to nie "poniemiecki" ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts