kominiarz 22.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Czy ktoś z szanownych Forumowiczów stawiał taki domek ? Cena wydaje mi się korzystna, lecz nie wiem jak z jakością wykonania. http://allegro.pl/domy-z-bala-r-m-i2193337877.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 22.03.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Wychodzi 550 zł za m2 . Nawet w stanie surowym z tym pokryciem przy takich belach - niemożliwe ! Ale cuda się zdarzają dzwoń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 22.03.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Że tanio to wiem, już dzwoniłem. Pytam tylko czy ktoś korzystał z usług tej firmy i jakie ma doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
callmeduck 28.03.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 I co? Potwierdziło sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerzyBw 29.03.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dom jest bardzo ciekawy. Przypomina technologię sumikowo-łątkową. Opis: Podana cena dotyczy stanu surowego łącznie z pokryciem dachu jak na zdjęciach nie jest precyzyjny. Stan surowy - jaki? otwarty? zamknięty? Raczej otwarty . A mszenie? co z mszeniem? bo widzę, że mszenie jest. Z pokryciem dachu, co oznacza słowo "z pokryciem", czy to jest gotowy dach, czy z pokryciem oznacza jedynie robociznę, bez gontu. A montaż? co z montażem? i za ile? Sam jestem ciekaw. Jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nectar 06.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 i jak z tym domkiem?jaka cena pod klucz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts