darkob 22.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witajcie,zacząłem robić tynki CW ale przy suficie pojawił sie problem ,mimo że wcześniej zrobiłem szpryc to przy drugiej warstwie nie moglem więcej jak ze 4mm narzucić bo odpada.Niewiem,może za mało wapna dodałem... ?W końcu sufit w tym pomieszczeniu zrobiłem gipsem Rotband.Robi sie tym fajnie ale jest drogi.Na pomieszczenie 11m2 zużyłem 3 worki 30kg.Czy jest może w sprzedaży gips o tynk o tak dobrej przyczepności jak Rotband ale tańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 23.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witajcie,zacząłem robić tynki CW ale przy suficie pojawił sie problem ,mimo że wcześniej zrobiłem szpryc to przy drugiej warstwie nie moglem więcej jak ze 4mm narzucić bo odpada.Niewiem,może za mało wapna dodałem... ?W końcu sufit w tym pomieszczeniu zrobiłem gipsem Rotband.Robi sie tym fajnie ale jest drogi.Na pomieszczenie 11m2 zużyłem 3 worki 30kg.Czy jest może w sprzedaży gips o tynk o tak dobrej przyczepności jak Rotband ale tańszy? Każdy tynk maszynowy gipsowy jest tańszy i posiada dobrą przyczepność ale jest trudniejszy w późniejszej fazie obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts