orzeszkowa 22.03.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Który, Waszym zdaniem, kolor obicia (filc) jest praktyczniejszy i w którym będzie się lepiej się prezentował narożnik w załączniku. Grafitowym, jak na zdjęciu czy szarym jak na poduszcze. Mam dwa dni na ewentualną zmianę decyzji i sama już nie wiem co wybrać. Zmieniłam zdanie juz z 20 razy tylko dzisiejszego dnia. Na razie zamówiłam grafitową- bo wydaje mi się praktyczniejsza, ( jak coś się wyleje to nie będzie dramatu) bardziej elegancka, no i zobaczyłam ją na żywo na ekspozycji a szarej nie. Z drugiej strony szara też śliczna, nie będzie widać pyłków i lepiej się komponuje kolorystycznie z innymi dodatkami, które planuję. Poza tym, zawsze planowałam szarą a nie grafitową kanapę... ehh nie wiem co wybrać. Mąż ,na moje rozterki puka się w głowę -jemu wszystko jedno Dodam, że jedna ściana salonu będzie biała, jedna szara a na jednej wąskiej ściance tapeta z drzewkami poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 22.03.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Wybrałabym tą czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.03.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Jaka jest ta szarość na ścianie? Na tapecie raczej beżowe taupe i greige niż szarość, więc trudno radzić, bo i jedna, i druga tapicerka nie nawiąże do tapety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 22.03.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 joliska - tez mi przeszło to przez myśl. Niestety nie widziałam tapety na żywo Załączam jeszcze jedno zdjęcie tej tapety na wizualce. Tu wygląda, że komponuje się z szaroscią. Zdjęcie kanapy jest robione komórką i chyba kolor jest trochę przkłamany w kierunku niebieskiego. Grafit jest po prostu grafitem - nie wpada w niebieski. Jest nawet - jeśli można to powiedzieć o graficie - ciepły. I jeszcze jedno zdjęcie kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 22.03.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 jeszcze raz kanapa - w innym ośiwetleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 22.03.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 i tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.03.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Myślę, że grafit będzie bezpieczniejszy - dołożysz potem np. poduchy w kolorach z tapety i wszystko zagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 23.03.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 masz rację joliska, chyba zostanę przy grafitowym, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts