minipudzianek 23.03.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witajcie! Czy ktoś może polecić sprawdzoną firmę z w/w okolic, która w całości obsłuży temat rekuperatora (sprzęt, montaż)?Inwestycja jest między Piasecznem a Górą Kalwarią. Będziemy montowali również kominek wodny. Będę wdzięczny za sprawdzone namiary. Pzdr,AG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosia1 11.04.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dołączam podobne pytanie. Jest jakiś serwis w okolicy, który obsługuje rekuperator Renovent HR Large?Jeśli ktoś wie proszę o namiar. Chodzi mi o sprawdzony, poważny serwis, gdzie odbierają telefon, maile i są w stanie przyjechać w ciągu najbliższych paru tygodni. Rozumiecie, że już mam jakieś doświadczenie w tej sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 11.04.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam, Czy moze po roku tego wpisu mogę uśmiechnąć się o dobry kontakt do ekipy od rekuperacji ? Własnie rusza nasza budowa - i tylko tego kontaktu nie mamy na dzień dzisiejszy, a czas leci .. Więc jeśli dałoby rade kogoś polecić, będe wdzięczna Pozdrawiamy spod Grodziska Dołączam podobne pytanie. Jest jakiś serwis w okolicy, który obsługuje rekuperator Renovent HR Large?Jeśli ktoś wie proszę o namiar. Chodzi mi o sprawdzony, poważny serwis, gdzie odbierają telefon, maile i są w stanie przyjechać w ciągu najbliższych paru tygodni. Rozumiecie, że już mam jakieś doświadczenie w tej sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 26.06.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Może trochę późno ale podaję namiary na sprawdzona ekipę, która wykonała u mnie montaż WM z rekuperacją i GGWC.tel. 660 320 077 - Pan Krzysztof.Można powołać się na Łukasza z Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micro-jr 07.04.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Może trochę późno ale podaję namiary na sprawdzona ekipę, która wykonała u mnie montaż WM z rekuperacją i GGWC. tel. 660 320 077 - Pan Krzysztof. Można powołać się na Łukasza z Piaseczna. Kto Wam montował? Też teraz szukam ekipy od rekuperacji w okolicach Góry-Kalwarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts