SandraP 24.03.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Nie wiem jakie wybrać zasłony, podłoga kolor ochra, jedna ściana ciemny brąz, pozostałe ściany taka kawa z mlekiem, okna i drzwi orzech, w oknie planuję żaluzje drewniane w kolorze orzech i taką kanapęhttp://www.abra-meble.pl/duzy-pokoj/zestawy-wypoczynkowe/zestaw-mercado.htmldodatki turkusowe, do żaluzji chciałam zasłony i tu mam problem, czy brązowo turkusowe paski, czy jednokolorowe turkusowe czy jeszcze inne? Proszę o radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.03.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 wszystko zalezy od dodatków, kształtów, faktur itd mogą pasowac i turkusowe i brazowo-turkusowe paski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 24.03.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 podobają mi się paski ale boję się przesadzić z paskami, które są na poduszkach kanapy, ale chyba zostanę przy paskach, chociaż mam problem ze znalezieniem fajnych zasłon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 24.03.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 co myślicie o takich?http://allegro.pl/zaslony-zaslona-w-pasy-piekne-wzory-4-kolory-i2210341157.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.03.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 najlepiej wrzuć zdjęcie tych kolorów. odcienie też mają znaczenie.(a te z linka mi się nie podobają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 25.03.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 nie mam zdjęć bo ściany jeszcze nie są pomalowane, na razie jest tylko podłoga woodentic ochra... a może ktoś wie gdzie znajdę fajne zasłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 25.03.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 ściany będą w kolorach caffe latte i cynamonowy deser duluxa, ta kanapa zalinkowana, w oknach żaluzje drewniane plus zasłony i nie umiem dobrać zasłon, proszę o jakieś propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.03.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 żaluzje w oknie bedą ciemne? jeśli tak, to zdecydowanie powiesilabym coś jasnego. dzis widziałam fajna tkaniny w ikei - jasna prosta mieniacymi sie kołami. trzeba czymś rozjasnic duza ciemna plamę jaka będzie kanapa przede wszystkim jednak poczekalabym z zaslonami aż pomalujesz ściany, zalozysz zaluzje i wstawisz meble. swiatlo sloneczne zmieni wybrane przez was kolory. a tymczasem ty chcesz zacząć od dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 25.03.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Moim skromnym zdaniem, nie warto ryzykować i mieszać dwóch "paskowych" wzorów. Mała szansa na zgranie dwóch kolorystycznie tonacji.. Chyba żeby znaleźć fajne zasłony i uszyć z nich pokrowce na poduchy kanapy. Ewentualnie jak wszystko ma być stonowane to zasłony całe w turkusie nawiązującym do pasków na poduszce. Lepiej mieć efekt pewny niż "prawie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 25.03.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 żaluzje w oknie bedą ciemne? jeśli tak, to zdecydowanie powiesilabym coś jasnego. dzis widziałam fajna tkaniny w ikei - jasna prosta mieniacymi sie kołami. trzeba czymś rozjasnic duza ciemna plamę jaka będzie kanapa przede wszystkim jednak poczekalabym z zaslonami aż pomalujesz ściany, zalozysz zaluzje i wstawisz meble. swiatlo sloneczne zmieni wybrane przez was kolory. a tymczasem ty chcesz zacząć od dodatków. Dokładnie..jak dasz kolorek wtedy zobaczysz,czy wnętrze ożywić czy może rozjaśnić jak słusznie rzecze duś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraP 25.03.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 też boję się mieszać te paski, a te jasne tkaniny z ikei to jakiego koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 25.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 http://produkty.ikea.pl/km412/tkaniny Poszperaj sobie - może coś się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 te, na które zwrociłam uwagę, nazywaly się nini coś tam. były jasno beżowe. kółka były delikatne - skoro żaluzje na oknie mają być ciemne, to tym bardziej nie dawałabym obok jeszcze więcej poziomych pasków, stąd akutat pomyślałam o tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts