odaro 24.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Poszukuje producentów metalowych drzwi zewnętrznych. Nie muszą to być drzwi antywłamaniowe. W pierwszej kolejności przychodzi na myśl Gerda ale na forum Gerda nie ma dobrych notowań. Dierre już znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 25.03.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam No jest tego trochę: KMTPORTASTALPRODUKTCAPEK to chyba najwięksi. z mniejszych:MIKEAWIKĘDSZTUK-MAR Import z Chin: - SPUTNIK- SPLENDOR no i jeszcze sporo firm które zajmują się przerobem skrzydeł w/w producentów (szklenie itd) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 25.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Porta albo Juwent z naciskiem na Juwent, bardzo fajne drzwi, dopracowane, bezproblemowe i nie w najwyższej cenie. Wzory też ma całkiem ciekawe. Gerda jak dla mnie to drzwi zastępcze na czas budowy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 25.03.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Gerda jak dla mnie to drzwi zastępcze na czas budowy;-) Czemu aż tak źle oceniasz drzwi Gerda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.03.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Bo z Gerdą niemal każdy miał doczynienia i handlując nimi prędzej czy później trafia się na reklamcję odbitą od ściany zarozumiałości i próżności dealerów i fabryki. Poza tym - do samych drzwi większych zastrzeżeń nie mam - takie same jak każde inne. Nie widzę tu nic super ani bardzo złego. Juwenta montuje się bardzo fajnie, ale też mają swoje słabości . Jak KAŻDE inne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 25.03.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja użytkuję drzwi Gerdy już 12 lat - bez zastrzeżeń. Kompletnie żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 25.03.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam Ja użytkuję drzwi Gerdy już 12 lat - bez zastrzeżeń. Kompletnie żadnych problemów. to właśnie dlatego, że są STARA - znaczy DOBRE !!! jeszcze bez szukania oszczędności. To zresztą przypadłość wielu z branży drzwi okna dzisiejsze i te 10-15 letnie to już nie te same drzwi, okna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 26.03.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A co sądzicie o drzwiach Drzwiach firmy Delta albo Zbigmet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 28.03.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Od dwóch dni próbuje bezskuteczenie dodzwonić się do firmy Gerda. Ani telefon warszawski ani telefon przedstawiciel nie odbiera. Telefony Gerda Jakość obsługi klienta jak widać na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 16.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witam, podobają mi się te drzwi zewnętrzne do mieszkania co na zdjęciu w załączniku. Czy ktoś może wie jaki to producent i który model drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 18.03.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam Mam drzwi metalowe firmy Dorn - od 4 lat. Kolor biały, a od wewnątrz mają "doczepioną" płytę mdf w kolerze mebli w sieni, tak że od środka wydają się drewniane. Nic się do tej pory nie psuło. Przy wychodzeniu zawsze wystarczy tylko lekko pchnąć drzwi i się zawsze zamykają. Tak że po tylu latach mogę spokojnie polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arapaho 29.08.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Poszukuje producentów metalowych drzwi zewnętrznych. Nie muszą to być drzwi antywłamaniowe. W pierwszej kolejności przychodzi na myśl Gerda ale na forum Gerda nie ma dobrych notowań. Dierre już znam. Bo Gerda to największe badziewie. Wiem bo kupiłem i od miesięcy koniuje się z reklamacją która najwyraźniej obliczona jest na zmęczenie klienta. OMIJAJCIE GERDĘ WIEELKIM ŁUKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 30.08.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Uzasadnij jakoś swoją wypowiedz. Szczegóły ? fotografie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.08.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Uzasadnił w innym poście, chociaz bez zdjęc by inni mogli wyciągnąć wnioski z faktów a nie tylko z jego emocji. Mozna się domyślać, że chodzi pewnie o panelówki, gdzie ościeżnica i panel mogą mieć inne odcienie. Chociaż - ja bym powiedział że widziały gały co brały. A jak nie widziały, to powinny były szukać w innym salonie, który bardziej się specjalizuje w danej marce. Wówczas byłaby szansa, że takie drzwi będą na ekspozycji, a sprzedawca doradzi coś od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorat 16.10.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Witam Ze swojego doświadczenia zdecydowanie odradzam Gerdę.Również drzwi tzw. metalowe.W tym roku trzech Klientów zgłosiło problemy z tego typu drzwiami,a że jest już po gwarancji to sprawy są praktycznie nie do pozytywnego rozwiązania. Po 4-5 latach okleina się łuszczy lub całkowicie odchodzi. Poza tym są na rynku drzwi o lepszej budowie niż Gerda. A w Gerdzie nadal brak serwisu i kompetentnych osób,dla których wizerunek marki cokolwiek oznacza. pozdrawiamg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 30.10.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Witam, podobają mi się te drzwi zewnętrzne do mieszkania co na zdjęciu w załączniku. Czy ktoś może wie jaki to producent i który model drzwi?? Np firma wikęd ma drzwi z cienkimi wstawkami wzór 32, 32 a i b albo coś podobnego ale bardzo popularne na dzień dzisiejszy wzór 26. Ewentualnie z drzwi płycinowych erkado, herse lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubik11 13.11.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) ja mam te Edytowane 14 Listopada 2014 przez hubik11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.11.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Dali, bo moze dla nich pracujesz? H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 14.11.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 No jak widzę że jednopostowiec wyskakuje z opinią która ma być "opiniotwórca" to dziękuję. Porta słyszałem bo się reklamowali, Gerdzie też słyszałem, pewnie jest tak że inne firmy mają zamki klamki gerdy a resztę nazw firm pierwszy słyszę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DuzySeba 14.11.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Mieszkam w bloku wiec zastanawiam się czy jest spora różnica miedzy drzwiami tymi do bloku a jak ktoś ma domek? wiecie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts