Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik pokładowy

carver

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzisiaj po raz pierwszy trafiłam na twój dziennik - jest piękny i przeczytałam cały za jednym podejściem. robisz co chcesz i co lubisz, bez oglądania się na resztę świata, i do tego pięknie piszesz. my równiez mamy trzy koty i dwa psy i tak samo o nich rozmawiamy, jak ty piszesz o swoich.....tez miałam inwazje myszy na poddaszu, pomimo szczelnej nowej nadbitki i wróblówek - nie wiem, jak france wlazły. na szczeście niewiele i szybko zniknęły.

jak wspaniale jest wrócić z pracy w mieście do takiego miejsca - urządzanie obejscia też sprawia nam mnóstwo radości, co sezon, to nowe pomysły. i nigdy końca nie widać.....na szczęście.

carver, prosiłeś o zostawienie odcisków palców, więc zostawiam . Jestem pod wrażeniem. Dziennik przeczytałam od rana, za jednym zamachem mimo, że mam co robić. Ale wygrała dobra literatura, Twoja :) Też się wynieśliśmy z bloków, też remontujemy, też mamy koty i wiemy, jaka to radość je mieć. Na Roztoczu byliśmy, pamiętam zapach sosen , pięknie tam jest.

Te ostatnie zdjęcia chat - fantastyczne.

Pozdrawiam, będę zaglądać na mur beton :)

No masz ci los. Jeszcze nie ochłonęłam po fotkach z drzewa /gdzie Cię tam poniosło, ja się pytam/, po sąsiadach, a tu następna porcja. I to JAKA. Muszę nadrobić zaległości w poznawaniu naszej ojczyzny. Pięknie tam macie. Nogi same by niosły wciąż dalej i dalej...eeech.