wimech 15.12.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Korniszon może nie chcieć wejść do budy z powodu lokatorki, a właściwie ona może go nie chcieć. Ja mam taką sytuacje. Suka ze schroniska, niby przyjacielska i lubi psy ale tylko przez 2 - 3 minuty, a potem kły na wierzch i won. A psy są kulturalne i nie kłócą się z płcią przeciwną tylko odchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 16.12.2012 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 16.12.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Wiesz co - carver - gały mi wychodzą na wierzch :jawdrop: Nie - Ty to Jesteś - przecież Ty masz wielki talent w swych " łapach " ! Zacznij gdzieś tu u nas wystawiać - noo - albo co inszego trzeba wymyśleć ! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynka36 16.12.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ja tez jak Jagna zaczęłam czytanie od ostatniej strony i juz wiem, że znalazłam lekturę na kilka wieczorów a biblioteki znowu nie odwiedzę, Carver masz lekkie pióro i te rysunki powalaja.Masz dar człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 17.12.2012 03:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 17.12.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 18.12.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 carver - Twoja deweloperka jest wielce pożądana ! Ptaszki będą Ci wdzięczne - świergoleniem umilą Wam życie !! No i dobra - wiem - powtarzam się, ale co nie zaczniesz robić czy to wkoło domu , czy to dla psiaków, czy to dla kotów , a teraz dla ptaków ,to wszystko jest oky ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 18.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Kolejna budowla i kolejny sukces:) Ranny ptaszek z Ciebie to i stołówkowi goście będą zadowoleni. Moi swoją obecnością zmuszają mnie do natychmiastowego dosypania ziarna jak tylko wstanę. Koniec z poranną kawą w szlafroku /bo jednak do ogródka już się trzeba cieplej ubrać, zwłaszcza buty;)/ Ale uwielbiam te urwisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynka36 18.12.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) ".... Robię, to co lubię i co daje mi satysfakcję, a jak się podoba jeszcze innym, to tylko większa radocha..." W tym jak piszesz to właśnie widać, że masz przyjemność z tego co robisz Narazie jestem na 9 stronie ale nadrabiam:) szacun ha i jestem na bieżąco Edytowane 18 Grudnia 2012 przez marynka36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 19.12.2012 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 20.12.2012 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.12.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 to p.....................bip....bip........bip cwaniaki może trza postawić tablicę - obiekt monitorowany już samochodu nie zostawiliby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 20.12.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Tylko niech nikt mi nie mówi, że ktoś, kto jeździ nowoczesnym samochodem, dużo młodszym niż mój nie jest w stanie kupić sobie choinki. a może właśnie dla tego jeździ tym nowym samochodem... tu się coś nie zapłaci ... tam się coś skubnie ... ziarnko do ziarnka ... albo inaczej ... spłaca się tą furę i już nie stać na choinkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 20.12.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja już nie ogarniam powodów: chyba złodziejstwo trzeba mieć we krwi. Na wsi, ktorą znam od dziecka od zawsze chodziło się do leśniczego, za parę groszy dawał tzw. asygnatę i mówił, gdzie można wyciąć choinkę. I tak jest do dziś. Na pewno zdarzają się wyjątki, jak wszędzie. Wciąż sobie tłumacze, że pora się pogodzić z tym, że draństwo istnieje, ale jednak krew nadal się burzy przy takich historiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 21.12.2012 03:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cerver - życzę Wesołych Świąt, spełnienia wszystkich marzeń, wszelkiej pomyślności i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 22.12.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Carver !Życzę Waszej Załodze pełnych ciepła , spokoju i radości Świąt bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i sukcesów w Nowym 2013 Roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.12.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 I Ja wpadłem z małą wizytą. Nadrobilem lekturę i humor mnie się znaczaco poparwił. Carver może kupisz sobie czapke leśnika i pokażesz się parę razy tym niechcianym gościom. Na pewno nie przyjechaliby ponownie. Natchnołeś mnie zbudowaniem budowli dla gromady ptactwa. Do tej pory nasz ptaszki jadły kulturalnie na starym stole przy tarasie. No cóż poradzić jak się ma księżniczki w domku to i ptaki też z arystokracji. Jednak ostatnie śniegi trochę przykryły stołówkę i nasze fruwaki przestały nas nawiedzać. Niestety księżniczki domagają się widoków więc jest wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynka36 23.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 ale tu cisza znaczy przygotowania do świąt trwajązostawiam więc życzenia radosnych, zdrowych i rodzinnych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.12.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156376&d=1356275017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts