polikarpia 08.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pragnę dołączyć do grona wdzięcznych uczniów/uczennic. Dzisiaj UDAŁO mi się wkleić zdjęcie! Hurrra. Wysłałam je do siebie, na próbe:lol:. Mam nadzieję, że utrwalę tę wiedzę. Carver jeteś wspaniały!!! Tak Cie lubię. Wybacz bezpośredniość, ale radość mnie rozpiera.A oprócz tego: wzruszająco podsumowałeś Waszą drogę do domu. Nie umiem tego inaczej określić. Pozdrowienia dla całej Załogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.01.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja wiem, ja wiem! Ale poczekam, dam szansę innym8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.01.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Carver ! Ja chyba też wiem - powtarzam chyba ! Poli - napiszę - co -choć Ty pierwsza odgadłaś ! Zbudowany pług śnieżny przypomina mi naszyte na rękawach oznaczenie stopnia sierżanta:-) Dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Oj pojęcia nie mam Chyba lepsza jestem w konkursach u Mirasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.01.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To jest nas dwie podobnie myślące:)/o tych pagonach/. A może jednak chodziło o to, że sierżant bywa w stanie wskazującym? I jak w "Sztosie" jet wtedy "wleczony"? To ciut pod górę, ale za to ciekawiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Carver to chyba nagroda dziewczynom się należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Rysunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 He, he...jak znów coś narysujesz to wrzuć tutaj z dedykacją dla dziewczyn a inni też skorzystają...zawsze to miło oko pocieszyć pięknym dziełem No nie daj się dłuzej prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.01.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Danusiu - Krokusiu ! Noo Jeeeesteś Wspaniała ! Tak Carver - dla nas o taką nagrodę poproszę !:wiggle: No i ten sierżant wleczony - ale się uśmiałam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.01.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Krokusia to jednak jest kochana - swoją nagrodą nacieszy nas wszystkie a ja nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.01.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dziewczyny jesteście NIEMOŻLIWE:) Sama do siebie się śmieję! Jednego możemy chyba być pewne: nieprędko carver ogłosi następny konkurs;)Krokusiu - konkretna negocjatorko - ode mnie masz medal:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.01.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja już napisałam i też zachęcam innych. Komtura osobiście nie znałam, ba nawet nigdy się nie ujawniałam, że czytam jego dziennik. Ale sympatia i wspomnienie miłych chwil spędzonych przy lekturze pozostało. To przez Ciebie taka wygadana się zrobiłam. Całe 136 postów na...9 lat. Nadal jednak mam wrażenie, że pisząc w cudzym dzienniku, zaśmiecam go i czynię mniej czytelnym. Ale...miło pogadać w gościnnych progach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Krokusia to jednak jest kochana - swoją nagrodą nacieszy nas wszystkie a ja nie wiedziałam Kendra nagrodę wygrały polikarpia i RD2011 ja też nie wiedziałam, byłam tylko adwokatem dziewczyn a, że sama będę miała również z wynegocjowanej nagrody korzyść to już inna bajka Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Krokusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts