Krokusia 09.01.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 polikarpia wielkie dzięki za medal - będę z dumą pierś wypinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Widzę, że zainteresowanie dziwnymi konkursami jest. Skoro jest to ja zapraszam na konkurs ogłoszony w moich dzienniku Carver sorki za prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.01.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Carver ! To teraz cierpliwie będę czekać, aż nam wstawisz nowe Swe dzieło ! Dziewczyny Miłe - dobrze ,że możemy u Carvera spotykać się - cieszę się ! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Carver ! To teraz cierpliwie będę czekać, aż nam wstawisz nowe Swe dzieło ! Dziewczyny Miłe - dobrze ,że możemy u Carvera spotykać się - cieszę się ! :bye: Danusiu! Jedziemy wszystkie do Carvera??? No super! Nic nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 09.01.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A ja proponuję żeby sierżanta czymś obciążyć od tyłu bo będzie podskakiwał albo się klinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 carver musisz mi wybaczyć, ja chora jestem, z gorączką i na prochach - mogę dziwne rzeczy pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.01.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Krokusiu zdrówka życzę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 10.01.2013 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 10.01.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Nie mów nic o trzymaniu się, skaczesz po drzewach jak...kózka? A co do mebli...przemyślenia wielokrotnie mieliśmy takie same jak Wy i ich jakość pewnie także. Na szczęście kupujący /dwa razy/ chcieli mieszkania z meblami. Jaka to ulga: raz, ze dźwigać nie trzeba, dwa - jest miejsce na nowe;) Bardzo ładna komoda, pasuje do Waszego domu /a ceglanej ściany zazdroszczę/. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez polikarpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 10.01.2013 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 10.01.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Towarzystwo widać zadowolone, ja także; sama nie wiem dlaczego zabawne wydały mi się te zdjęcia. Może dlatego, że wiosnę widać? I że dorośli też mogą poszaleć? Siedziałam smętna w oczekiwaniu na spotkanie i postanowiłam zajrzeć na FM /nie, to wcale nie jest uzależnienie/. Ekranik malutki, a okulary w innej torebce zostały /chyba jednak naprawdę mam za dużo torebek/ i wysilam wzrok, wysilam a tu ludziki na linkach:) Żeby sobie poprawić humor trzeba wiedzieć gdzie się podczepić, albo na jaki pokład zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 10.01.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam się wieczorową porą :bye:zabawa na linkach świetna,a czy to Twoje kobitki są :confused:no fajnie masz,fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 10.01.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 10.01.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Opcja, że za mało okularów bardziej mi się podoba8). A co do zajęć tego typu - miałam okazję uczestniczyć w podobnych /jako prowadząca także/, ale zawsze w pomieszczeniu zamkniętym. Pewnie dlatego szybko zrezygnowałam;) My też tu czasem mamy korzyści z Twojego brykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Może nie każdemu wpadnie w oko, ale pasuje do założeń estetycznych wyglądu wnętrza mojej żony. Mi podoba się również. Najważniejsze jednak jest to, że jest wykonany z drewna, a nie z płyty wiórowej i mimo podeszłego wieku (pewnie mój rówieśnik) trzyma się bardzo dobrze (chciałbym tak się trzymać…). rozumiem,że to Twoje założenia estetyczne, jak żonę umeblować Witam zacne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 10.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts