Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik pokładowy

carver

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mów nic o trzymaniu się, skaczesz po drzewach jak...kózka?;) A co do mebli...przemyślenia wielokrotnie mieliśmy takie same jak Wy i ich jakość pewnie także. Na szczęście kupujący /dwa razy/ chcieli mieszkania z meblami. Jaka to ulga: raz, ze dźwigać nie trzeba, dwa - jest miejsce na nowe;)

Bardzo ładna komoda, pasuje do Waszego domu /a ceglanej ściany zazdroszczę/.

Edytowane przez polikarpia

Towarzystwo widać zadowolone, ja także; sama nie wiem dlaczego zabawne wydały mi się te zdjęcia. Może dlatego, że wiosnę widać? I że dorośli też mogą poszaleć? Siedziałam smętna w oczekiwaniu na spotkanie i postanowiłam zajrzeć na FM /nie, to wcale nie jest uzależnienie/. Ekranik malutki, a okulary w innej torebce zostały /chyba jednak naprawdę mam za dużo torebek/ i wysilam wzrok, wysilam a tu ludziki na linkach:) Żeby sobie poprawić humor trzeba wiedzieć gdzie się podczepić, albo na jaki pokład zajrzeć;)

Opcja, że za mało okularów bardziej mi się podoba8). A co do zajęć tego typu - miałam okazję uczestniczyć w podobnych /jako prowadząca także/, ale zawsze w pomieszczeniu zamkniętym. Pewnie dlatego szybko zrezygnowałam;)

My też tu czasem mamy korzyści z Twojego brykania :)

Może nie każdemu wpadnie w oko, ale pasuje do założeń estetycznych wyglądu wnętrza mojej żony. Mi podoba się również. Najważniejsze jednak jest to, że jest wykonany z drewna, a nie z płyty wiórowej i mimo podeszłego wieku (pewnie mój rówieśnik) trzyma się bardzo dobrze (chciałbym tak się trzymać…).

rozumiem,że to Twoje założenia estetyczne, jak żonę umeblować ;)

Witam zacne towarzystwo :)