Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik pokładowy

carver

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem...powinnam przytemperować nieco dowcip :oops:

Bo,że tu czasem cyrk jest i czasem nawet latający, to za rozmówców nie mam Chapmana czy Palina....

Musze to sobie na monitorze napisać -dużymi drukowanymi :oops:

Ahoj!

Wiesz nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale jak się zacznie wiązać ze sobą różne fakty, to może tak być. Może w podświadomości gdzieś się ciągnie temat "starych żaglowców, co po morzach jeszcze pływają"... :)

hmm...

stoi już kilka lat i czeka na dokończenie ...

http://img805.imageshack.us/img805/6483/sdc10873u.jpg

co prawda model ale żaglowiec ...;)

Nie no...jestem wzruszona. Piękne, ale moja NAJŁADNIEJSZA:p. Wlewam więc do niej wirtualnie moją nalewkę z czarnej morwy /pierwsze nalewkowe dzieło w życiu/. Podstawiajcie kielichy, uprzedzam, że ciut mocna mi wyszła. Sto lat! Za kolejne sukcesy naszego Forum. To chyba nic, że jeszcze nie ma 10-tej?;)

Bardzo dziękuję, nie spodziewałam się. Carver, nieobliczalny kapitanie!

Dziewczyny, każda z Was może sobie takie "ksero" sprawić. Znajdę troszkę czasu zrobimy warsztaty z "kserowania flaszek". Będzie trochę prościej bo techniką decoupageu. Mam kilka sposobów na znaczne obniżenie kosztów stworzenia sobie zestawu startowego. Robimy Koło Gospodyń Forumowych? :D

Zainteresowanych proszę się zgłaszać z flaszką ;)

eee... nooo...

ja niby nie baba ale też się z chęcią przyłączę ...;)