Kendra 11.01.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 flaszki nie odmówię zakłądaj to koło ( oj co Ty masz z nami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 11.01.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 11.01.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Carver ! Dziś zobaczyłam moją nagrodę ! Widać moją radość - co ? ! Aleee piękna ! A na udział w kursie malowania butelek wraz z napełnianiem ich - rzecz jasna - piszę się !! Mogą być i inne kursy - np. rysunku - też się piszę !:rolleyes: No jak już powyżej dziewczyny pisały - zakładaj koło - przyjeżdżamy na Wasz Pokład - z pełnymi koszami różnych wiktuałów - no i będzie super !! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 11.01.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Poszłam jeszcze napatrzeć się na moją piękną flaszkę ! Carver ! mów co chcesz i jak chcesz - ale talentu to ja Ci zazdroszczę - no wiesz - tak pozytywnie ! A Waszą komodę z tego litego drewna , to zrobiłabym jej zmianę na drewno bielone. Tzn. doprowadzić do jasnego surowego drewna i nałożyć wosk wybielający. Ty z pewnością wiesz o czym mówię! Byłaby super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 11.01.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 11.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Carver ! Wasze Roztocze jest tak piękne ! Oglądając zdjęcia Waszych okolic - to nic , a tylko przyjeżdżać i cieszyć się przyrodą ! Mamy tyle pięknych miejsc w Polsce ! A spęd w celach degustacji wszelakich nalewek - sama radość ! I jeszcze w Doborowym Forumowym Towarzystwie - podwójna radość !!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 11.01.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 11.01.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Noo w takiej przyrodzie ... z pewnością - słusznie prawisz ! :D Ale widziałam na zdjęciu , że blisko płynął strumyczek - to by dopomógł nam dojść do siebie po naleweczkach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 11.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 No coz, niech i ja sie przywitam z Toba carver i z forumowiczami na pokladzie.Melduje.. ze Dziennik przeczytalam / caluuuusienki / i byly to godziny milej spedzone, niz przy dobrym filmie.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 11.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Przeczytałam dziś dziennik. Cały. Mąż dziwnie patrzył jak się chwilami chichrałam przed monitorem. Dawno nie czytałam żadnej książki, choć czytać uwielbiam. Dobrze, że znajduje czasem takie ciekawe dzienniki na forum. Ja chcę jeszcze! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 12.01.2013 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o talenty, to wiele rzeczy wymaga tylko jako takich umiejętności manualnych i odrobiny cierpliwości. Tyle to chyba w sobie znajdę A jeśli nie, to będę nalewki produkować i ozdabiać buteleczki od środka. Jak czytam to wszystko na co się zanosi na tym pokładzie to mam wrażenie, że wiosna tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.01.2013 03:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 12.01.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Poli myślisz, że to dobry pomysł z tymi mini warsztatami malowania? Wiesz, ja to się boję, że się rozmienisz na drobne i mniej Cię będzie na pokładzie. Taka egoistka ze mnie;) A jeśli dojdzie Fundacja? Już widzę te pytania - o wszystko - ja pewnie pierwsza bym przynudzała:) Ale można spróbować, jeśli będzie trzeba to na wsparcie /moralne/ możesz liczyć W końcu to tylko zabawa, okazja do pogadania, poszerzenia horyzontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 12.01.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 I zapomniałam dopisać, że maki przewspaniałe. Winogrona także, ale ja z dystansem, bo mam na nie alergię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 12.01.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Carver Zdolny Człowiek Jesteś!! Jestem pełna podziwu. Od "setek lat' przymeirzam się do decupagu mam wszystko (farbki , ksiązki , materiały) tylko brak mi czasu i odwagi. Tym bardziej Cię podziwiam i obiecuję pilnie śledzic Twoje poczynania. Będę zaglądac do Ciebie i podpatrywac. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 13.01.2013 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 13.01.2013 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Co jak co, ale zmotywować to Ty potrafisz. Chyba każdego. Ja już bym się zabrała do roboty:) Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 13.01.2013 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 13.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Caly czas zastanawialam sie, co to za sierzant ? dopiero po kilku godzinach skojarzylam, ze odsniezales droge.Jesli jestem w bledzie, to popraw mnie carver. Taak, na starosc moja glowa cos nie tak pracuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 nie wiem ile pracy trzeba włożyć w decoupage .... (nawet office mnie poprawił ... ) ... ale wiem ile pracy trzeba włożyć w coś, co czasami nie ma nazwy ... ale ta praca jest niezapomniana ... Okoliczności nie zdradzę ... bo to prywatna sprawa .. ... ale butelkę .... stworzoną przez Carvera ( czyli po angielsku Rzeźbiarza) opublikuję ... ... bo Rzeźbiarz nie ma się czego wstydzić .... http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/DSC02916_zpsb5c666ea.jpg http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/DSC02917_zpsb4a3e153.jpg Ps. środek też wypełnił .... fachowo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts