Krokusia 13.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Super flaszka, carver to jednak talenty różne posiada szacun wielki. Gwoździk a może rozwiniesz bardziej temat wypełnienia butelki? W następnej kolejności dojdziemy do jej opróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Super flaszka, carver to jednak talenty różne posiada szacun wielki. .... to pewne .... i o tym możemy pogadać Gwoździk a może rozwiniesz bardziej temat wypełnienia butelki? o tym nie możemy pogadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ehhh...to pozostało mi widokiem butelki carverowej się pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.01.2013 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Przyszłam przywitać się ciemną nocą Dziennik przeczytałam jednym tchem i powiem jedno-, chapeau bas. Jeśli pozwolisz to zostanę na dłużej,mimo ,że jestem świeżym szczypiorkiem na forum:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.01.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 chwilę mnie nie było, a tu takie degustacje mnie omineły zapisuję się do klubu! czy flacha musi być samodzielnie napełniona? Prześliczne butelki, najbardziej mi się podobał żaglowiec i maki. carver jesteś niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.01.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 piękne te Wasze flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.01.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 14.01.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 witam wszystkich ja podobnie jak alicja5 pewnego wieczoru przysiadłam i wpadłam po uszy..tak płynnie się czytało, że musiałam dobrnąć do końca..ehh..niektórzy to mają lekkie pióro:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.01.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Gwoździk Może w kooperacji założymy punkt skupu butelek? Widzę, że biznesssss byłby.... miejsca ci u mnie pod dostatkiem .... i bzu też .... Nie wiem, czy Gwoździk potwierdzi... Pierwsze prawo carvera- Butelka wydaje się tym piękniejsza im więcej z niej ubywa trunku. To takie moje podejście do tych "niesamowitości" Potwierdzam .... dodałbym jeszcze drugie prawo ... Butelka wydaje się tym piękniejsza im .... większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jak tak opowiadamy o nalewkach - no to ... już by chciało się brać za ich produkcję ! W tym roku zacznę od nalewki z orzecha włoskiego ! Więc na naszym "spędzie" będzie kapitalna na leczenie żołądka , dla co bardziej wrażliwych uczestników spotkania! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.01.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.01.2013 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 carver,kiedy kurs z malowania butelek ,słoików ,puszek i itp? Zgłaszam chęć uczestnictwa i obiecuję solennie ,że nie będę wagarowała:rolleyes: już widzę te cudowności i w związku z tym rozpoczynam w domu akcję opróżniania butelek,żeby je napełnić ku zdrowotności pyszną orzechówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 15.01.2013 03:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 bry powiem nieśmiało z małej litery... poczytałam, miło mi się na sercu zrobiło,mogę brać się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 15.01.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam się z Wszystkimi !! Możemy orzechówką i klinik serwować - a co ! Wolno nam będzie na kursie zrelaksować się po ciężkiej pracy kursanta !:D :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 15.01.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.01.2013 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Alicja z tym opróżnianiem butelek, to ostrożnie.... Warsztaty- muszę jakiś skrypt z fotkami przygotować do rozsyłania na PW. Troszkę czasu na to trzeba, więc proszę o cierpliwość. Zamieszczę też spis potrzebnych materiałów. Pozdrowienia Jako ,że ja zdyscyplinowana kobieta-mówisz i masz- będę ostrooożżżnaaa:rolleyes: A na warsztaty grzecznie poczekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.01.2013 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A mokra robota ,świetna!!! Może ja jakaś dziwna jestem,proszę nie rechotać, ale jak złożyłam ręce w kształt lunety i spojrzałam przez,, oną'' widząc tylko obraz ,to w jednej chwili znalazłam się w tym lesie. Jesteś dobry w tym co robisz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.01.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 alicja ja za Tobą zpapugowałam lunetkę, no nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.01.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 alicja ja za Tobą zpapugowałam lunetkę, no nie mogłam się powstrzymać No i jak wrażenia? Podobał ci się spacer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts