alicja5 18.01.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 To w takim razie nasi sąsiedzi i my starej daty jesteśmy,mimo ,że wiek zróżnicowany od młodych do stareńkich. Jak zaczyna śnieg nas atakować,wszyscy jak w czynie społecznym za PRL-u łapiemy za szufle i odśnieżamy całą naszą ulicę. Jest wesoło,jest czas pogawędzić,zapytać co słychać. Naprawdę na fajnych trafiłam sąsiadów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 18.01.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Carver, ja nie mogę z Tobą wytrzymać. Nic dziwnego, że koledzy w pracy uważają, że jesteś...no, że wszystko potrafisz;) Obraz machnąłeś "w tri miga", odśnieżanie to zabawa, a ja zastanawiałam się jak Ty znajdujesz tę drogę, skoro wszędzie biało. A dla Ciebie to pestka. Podobno lubimy ludzi podobnych do nas. Nie wiem czy mogę to potwierdzić Obraz piękny, nic nowego nie dodam. Mam nadzieję na jakąś aukcję forumową z Twoim udziałem, bo na bal ode mnie za daleko. Pozdrawiam Załogę, dbaj o sierżanta, bo strrrrasznie go wykorzystujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 18.01.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 18.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 To koledzy z pracy też na pokładzie bywają? Nieeee, ja o TWOICH kolegach mówiłam. Kiedyś ich wspominałeś A propos wiersza to chyba było. A co do zimowej jazdy to jakby moje auto takie harce /nawet kontrolowane/ wyczyniało to bym chyba...wysiadła;) Ale z wielką przyjemnością czytam Twoje opisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 18.01.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 18.01.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Tak, miałam na myśli Koło Gospodyń i człowieka orkiestrę Harce autkiem po lodzie, to dopiero zabawa... Ale nie będę pisał, bo żona przeczyta i będę musiał autobusem do pracy dojeżdżać I dobrze, że Cię pilnuje:) Mój mąż jako jeden z nielicznych na stoku MUSIAŁ jeździć w kasku /ku uciesze kolegów i dla własnego świętego spokoju/. Upierdliwa nie jestem, ale... Wymogłam na nim, że nawet jak nie widzę, to zakłada. A tak naprawdę, to...mądra żona/mąż wie o co prosić i kiedy ustąpić Taka to "odkrywcza" myśl mnie oswieciła, eeech. Idę coś poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.01.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 jak sierżant się sprawuje to wyrzucam pomysł z maluchem ( jeszcze się obrazi jak się dowie;) ) tym bardziej że nie dałby rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 19.01.2013 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 19.01.2013 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 19.01.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 U nas też zdrowo dosypało i wciąż pada. "Pani kierowniczko, jest zima to musi być zimno", ale wolałabym żeby już "wiosna rozpuściła warkocze" czy jakoś tak, jak śpiewała dalej WGB. Dojechałeś do domu? Wprawdzie nie mam wątpliwości, ale zapytać warto:) Jak tu wpadłam i zobaczyłam piosenkę z LP3, to aż oczy musiałam przetrzeć. Ja się Ciebie zaczynam bać. To...dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 19.01.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nooo ! Carver ! Też zaczynam się bać ! Chociaż jak się zastanowić - to dobrze , bardzo dobrze, że piszesz , że Jesteś tu z nami ! A życzę w miarę "normalnego " odśnieżania ! Pozdrowienia dla Załogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.01.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 wcześniej jak pisaliście o kursie malowania butelek, pomyslałam, że to nie dla mnie bo telentu u mnie brak. Jednak dziś przy śniadaniu, gdy wyciagałam moje słoiki z płatkami, to mnie olśniło- Nauczę się i ozdobię te słoiki, może i dziecko mi pomoże, ale będzie frajda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 19.01.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 19.01.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 19.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Carver ! Napisałam ! Ale Korniszon zaciekawiony patrzy , co też jego Pan wyczynia z tym sierżantem ! Dobry jest osiołek, ma napęd , jak pamiętam , na cztery koła - to i doskonale spisuje się ! Ja ze śniegiem - to wyłącznie łopatą śmigam - dobra zabawa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 carver jakie to proste... przenigdy bym na to nie wpadła...dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 20.01.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Całe życie człowiek się uczy. Nigdy bym nie wpadła ,że farbami witrażowymi można takie cuda robić. Dziękuję Wysłałam PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2013 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 A ja jak patrzę na osiołka to mi mój czołg się przypomina i taka nostalgia mnie łapie Tej zimy już nie raz go wspominałam i łezka się woku zakręciła.... Dzielny osioł,dzielny sierżant i bardzo dzielny kapitan Carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 20.01.2013 03:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.01.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witaj Carver! Dzięki za materiały ! Czytam i znowu czytam , aaaa i planuję zakupy , i tak kombinuję , czy zakupy można zrobić w internecie ? Czy lepiej w sklepie normalnym - no zobaczę ! Bardzo dziękuję ! Będę pierwszy raz w życiu uczyć się tej techniki plastycznej - fajnie ! Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts