Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik pokładowy

carver

Recommended Posts

To w takim razie nasi sąsiedzi i my starej daty jesteśmy,mimo ,że wiek zróżnicowany od młodych do stareńkich. Jak zaczyna śnieg nas atakować,wszyscy jak w czynie społecznym za PRL-u łapiemy za szufle i odśnieżamy całą naszą ulicę. Jest wesoło,jest czas pogawędzić,zapytać co słychać.

Naprawdę na fajnych trafiłam sąsiadów .

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Carver, ja nie mogę z Tobą wytrzymać. Nic dziwnego, że koledzy w pracy uważają, że jesteś...no, że wszystko potrafisz;) Obraz machnąłeś "w tri miga", odśnieżanie to zabawa, a ja zastanawiałam się jak Ty znajdujesz tę drogę, skoro wszędzie biało. A dla Ciebie to pestka. Podobno lubimy ludzi podobnych do nas. Nie wiem czy mogę to potwierdzić;)

Obraz piękny, nic nowego nie dodam. Mam nadzieję na jakąś aukcję forumową z Twoim udziałem, bo na bal ode mnie za daleko. Pozdrawiam Załogę, dbaj o sierżanta, bo strrrrasznie go wykorzystujesz:)

To koledzy z pracy też na pokładzie bywają?

Nieeee, ja o TWOICH kolegach mówiłam. Kiedyś ich wspominałeś:) A propos wiersza to chyba było.

A co do zimowej jazdy to jakby moje auto takie harce /nawet kontrolowane/ wyczyniało to bym chyba...wysiadła;) Ale z wielką przyjemnością czytam Twoje opisy.

Tak, miałam na myśli Koło Gospodyń i człowieka orkiestrę:)

Harce autkiem po lodzie, to dopiero zabawa... :) Ale nie będę pisał, bo żona przeczyta i będę musiał autobusem do pracy dojeżdżać :D

I dobrze, że Cię pilnuje:) Mój mąż jako jeden z nielicznych na stoku MUSIAŁ jeździć w kasku /ku uciesze kolegów i dla własnego świętego spokoju/. Upierdliwa nie jestem, ale...;) Wymogłam na nim, że nawet jak nie widzę, to zakłada. A tak naprawdę, to...mądra żona/mąż wie o co prosić i kiedy ustąpić:) Taka to "odkrywcza" myśl mnie oswieciła, eeech. Idę coś poczytać:)

U nas też zdrowo dosypało i wciąż pada. "Pani kierowniczko, jest zima to musi być zimno", ale wolałabym żeby już "wiosna rozpuściła warkocze" czy jakoś tak, jak śpiewała dalej WGB. Dojechałeś do domu? Wprawdzie nie mam wątpliwości, ale zapytać warto:) Jak tu wpadłam i zobaczyłam piosenkę z LP3, to aż oczy musiałam przetrzeć. Ja się Ciebie zaczynam bać:D. To...dobranoc.

wcześniej jak pisaliście o kursie malowania butelek, pomyslałam, że to nie dla mnie bo telentu u mnie brak. Jednak dziś przy śniadaniu, gdy wyciagałam moje słoiki z płatkami, to mnie olśniło- Nauczę się i ozdobię te słoiki, może i dziecko mi pomoże, ale będzie frajda :):)

Carver !

Napisałam !

Ale Korniszon zaciekawiony patrzy , co też jego Pan

wyczynia z tym sierżantem !

Dobry jest osiołek, ma napęd , jak pamiętam , na cztery

koła - to i doskonale spisuje się !

Ja ze śniegiem - to wyłącznie łopatą śmigam - dobra zabawa !:)

A ja jak patrzę na osiołka to mi mój czołg się przypomina i taka nostalgia mnie łapie :(

Tej zimy już nie raz go wspominałam i łezka się woku zakręciła....

Dzielny osioł,dzielny sierżant i bardzo dzielny kapitan Carver :)

Witaj Carver!

Dzięki za materiały !:)

Czytam i znowu czytam , aaaa i planuję zakupy , i tak

kombinuję , czy zakupy można zrobić w internecie ?

Czy lepiej w sklepie normalnym - no zobaczę !

Bardzo dziękuję ! Będę pierwszy raz w życiu uczyć

się tej techniki plastycznej - fajnie !

Pozdrawiam Cię :bye: