wimech 20.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bardzo się cieszę że spotkałem trójkowicza. Bo mało nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.01.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 cześć ...wracałem dzisiaj z byłego suwalskiego ... czasami, na pobocznych drogach, "niezła" jazda była (podobnie jak na Twoich zdjęciach) .... ale od Ostrołęki spoko .... jakby inny klimat ... ... i inna prędkość .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 20.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Jeszcze raz dziękuję za wiadomość. Instruktaż pierwsza klasa............tylko......... o mamuniu,gdzie ja to jajo dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 21.01.2013 03:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.01.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 To już jestem spokojna ,bo już miałam tarapaty,że to jajo będę strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 21.01.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Jak już jestem przy piosenkach, to pierwsze miejsce LP3 robi ciary na całym ciele... moje teksty to banał Edytko Jaromir Nohavica CARVER to prawda wiele jest pięknych tektów które poruszają duszę... A zwłaszcza te "retrospektywne" Pozdrawiam PS znalazłam na You Tube i słucham czytając Twoje tłumaczenie. Piękna pieśń... Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Edyta Ż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 22.01.2013 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 22.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Słowo ciałem się stało, a w zasadzie śniegiem. Normalnie jestem zadziwiony intensywnością i ilością opadów he he ... no tylko nie zacznij się pakować ... my dzisiaj wyciągaliśmy jedno auto z podwórka... a drugie wygląda jak rzeźba z lodu i śniegu, nie wiem czy mam łomu czy młotka użyć aby się dostać do środka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 22.01.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.01.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 podobno w następnym tygodniu będzie odwilż to tak dla nielubiących śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 22.01.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Carver ! Dopiero przed chwilą odsłuchałam nagrania ! Dla mnie bomba - kapitalna piosenka ! A jak będziemy na warsztatach np. - no tak piszę sobie - u Was na Roztoczu - to przy ognisku do śpiewania jak znalazł ! A co do śniegu to u mnie to mały pikuś - choć łopatą zaspy też machałam ! Ale takiego śniegu jak u Was - to już z łopatą lepiej nie zaczynać ! Tutaj tylko Twój "osiołek" daje radę ! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 22.01.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 22.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Wiecie co, a ze mnie to taka trąba, że nie wiedziałam iż autorem piosenki "Gwiazda" jest też Nohavica, a bardzo ja lubię; "Cieszyńską" uważałam za utwór Andrusa, a to też wyżej wspomniany:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Gitarka jest ?? ja na gitarce umiem zagrać Bosmana prawie do Dziennika pokładowego pasuje http://www.sylwek.efbud.com.pl/www/php/showsong.php?id=900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 22.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 23.01.2013 03:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 23.01.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Byle co nas nie powstrzyma. I tej wersji trzeba się trzymać. A mój sasiad jest i tak najlepszy - nikt go nie przebije:) Słyszę nocą dziwny szum...a wiadomo jak śpię /jak zając na miedzy/. Cichutko do okna a tam sąsiad z naprzeciwka przerzuca śnieg po dom mojego sąsiada obok /mieszkam w bliźniaku/. Ta połówka jest niezamieszkała więc...hulaj dusza. Do domu już nie wejdą. I teraz clou programu: kończy robotę i odstawia łopatę do śmietnika. Naszego. Bo nasza łopata rzeczywiście dobra. No tylko się śmiać. Ok. 30 domów, śniegu po kolana zaraz będzie, do ogródków nie chcą wrzucać, na wywóz się nie godzą /opłata/. Ręce opadają. Ja nie mam siły, dzisiaj rano znowu szuflowałam "nie swój" śnieg. Paranoja jakaś. Jest kilkoro fajnych ludzi, ale to za mało żeby polubić mieszkanie na osiedlu. Większość czeka...na co, nie wiem. ONI to zrobia, ONI powinni. Taka postawa wkurza mnie najbardziej. Bo wolę zaczynać od "co JA mogę zrobić?". I dlatego nie raz po łbie się oberwało:) Dobra, wyżaliłam się. Kawę na pociechę wypiję i ptaki nakarmię. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez polikarpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.01.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 oj przerażacie mnie.. my jeszcze z budową nie ruszyliśmy a już koty drzemy z sąsiadami ( bez szczegółów...) drogę mamy wspólną, długąąą.. już się boję co to będzie jak trzeba będzie odśnieżać.. każdy tylko potrafi krzywo patrzeć na siebie i za przeproszeniem "ryja drzeć" na siebie.. strach strach strach.. tak jak pisze carver - cwaniactwo i złośliwość.. i tak z wszystkimi otaczającymi nas sąsiadami...już bym najchętniej działkę sprzedała albo postawiła wokół niej wielki mur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 23.01.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) No i skasowałam sobie posta wrrrr. W skrócie: Kendra nie martw się, każdy przypadek inny. Jeśli wspólnik do drogi jest jeden lub dwóch to machnęłabym na nich ręką i sama bym odśnieżała. Poważnie. Nasze osiedle ma specyficzny układ, bo wejścia do domów i garaży nie są odgrodzone. I dlatego są, nazwijmy je, nieporozumienia;) Może Twoi sasiedzi są niemili, bo muszą przywyknąć do Was w swojej przestrzeni? Daj im czas na poznanie Waszych dobrych stron:) Edytowane 23 Stycznia 2013 przez polikarpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.01.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 oj nie będę rozwijała tematu w dzienniku Carvera ale dziękuję za dobre słowo muszę powstrzymać emocje bo jeden z sąsiadów też jest tu na forum i się przed nim konspiruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts