RD2011 26.01.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Carver ! Córka budując swój domek ogrodowy na zaopatrzenie budowlane wykorzystywała swojego peżocika 206 ! Jak ładowałyśmy worki gliny to składane były siedzenia tylne i układane worki tak by równomiernie obciążyć samochód ! Woziłyśmy spod Strzegomia - panowie ładujący glinę - patrzyli na nas jak na kosmitki ! Jeszcze nie ładowali do peżocika . Woziłyśmy okna, deski , bagażnik przywiązany czerwoną liną i jazda z tym do domu ! Jasne , że chciałabym mieć takie samochody jak powyżej ! Są świetne i do jazdy normalnej i do zaopatrzenia wszelakiego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.01.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 czasem nie znamy możliwości naszych samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 26.01.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 czasem nie znamy możliwości naszych samochodów O tak! Najtrudniejszy ładunek, ale nie najcięższy, z jakim miałam do czynienia to fotel bujany. W Colcie. Udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 27.01.2013 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dzięki wielkie za materiały:p Przepraszam ,ze siedzę cicho ,ale dopadło mnie grypsko,leżę i kwiczę I widzę ,że kącik motoryzacyjny nam powstał. To powiem tylko,że uwielbiam duuuuużżżżżeeeee ,,amochody", ciężarówki,koparki ,walce ,traktory-tu psycholog się kłania:confused: A miłością wielką pałam do swego,, jeepowoza"-tego prawdziwego brutala(a nie wymuskanego picusia) co to ryczy jak niedźwiedź -a pali jak SMOK i nie zna litości dla żadnej zaspy czy leśnych dróg. To autko ma u mnie dożywocie. I wyszło szydło z worka ,że ja wariatka z rozczochraną fryzurą. Pozdrawiam ,idę chorować dalej:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2013 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Malka firmę spedycyjną miałaś? Inwestowanie w samochody inne niż zabytkowe, to murowane bankructwo No chyba, że to były same terenufffki, to możesz być rozgrzeszona No nie były ale to było tak,że już kupiliśmy nowe samochody, a stare jeszcze nie sprzedane -to była krótka chwila. No i by oddać sprawiedliwość 2 z nich to były samochody pracujące O tak! Najtrudniejszy ładunek, ale nie najcięższy, z jakim miałam do czynienia to fotel bujany. W Colcie. Udało się! A co powiecie na narożnik 220x160 + dwie gigantyczne poduchy w clio ? A.... kierowca,pasażer i młode w foteliku Facet obok pakował do Astry, meble kuchenne - żonę odesłał na autobus Dzień dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 27.01.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dzień dobry Wszystkim ! Fajnie , że te nasze samochody służą nam dobrze na wszelakie sposoby ! A nie tylko do pucowania i niedzielnej jazdy - aby się pochwalić ! Miłej niedzieli życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 27.01.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 A co powiecie na narożnik 220x160 + dwie gigantyczne poduchy w clio ? A.... kierowca,pasażer i młode w foteliku no ja do swojego Espace bym chyba nie dał rady ... no ale pięć szt. drzwi pokojowych plus jedne wejściowe i jedne do piwnicy, futryny a także trzy sztuki okien 100/80cm łącznie z narzędziami i maszyną do płytek zmieściłem... ( klapa też się zamknęła ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 27.01.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 A też się pochwalę Fiat CCKiedyś pod praktikerem ładowałem 12 płyt onduliny a na to dwa worki cementu ,żeby nie przeważyło na zewnątrz , a gość obok do żony wsiadając do mesia mówi : "Patrz kochanie a my do tego musielibyśmy wypożyczyć przyczepkę"Innym razem do CC udało mi się zapakować kabinę 90 z brodzikiem i zamknąłem tylna klapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 27.01.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Cuda Panie, cuda - malka, jasiek, sterowiec - ja wysiadam:) Mój fotel skreślam jako nic nie znaczący epizod:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 27.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nasz Gospodarz chyba wyjechał na narty ! ? Carver ! Twoje obrazy już dotarły do Mirasa ! Świetnie - czyli w odpowiednim terminie ! Ciesze się ! Na wątku o Fundacji Też Cie nie ma ! Jesteś Głównym pionierem naszej Fundacji !! Twoje wypowiedzi o naszej Fundacji - od samego początku wnoszą i poruszają ważne aspekty pod każdym względem , a szczególnie pod względem organizacyjno - prawnym ! No proszę - pojaw się ! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 28.01.2013 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 28.01.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witaj ! Dobrze że się pojawiłeś - bo do wczoraj byłam przekonana , że gdzieś w Alpach na nartach suszujesz ! Na watku o Fundacji - nigdy Cię za dużo ! Nooo - ale fakt trochę za dużo " mielenia w miejscu ". Ja uważam - mam nadzieję , że Szanowna Redakcja opracowuje podstawy prawno - organizacyjne do tego , by Fundacja ruszyła ! Pozdrowienia dla Całej Załogi !:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Carver pomyślałam o Tobie przy tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 28.01.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 28.01.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 carver dziękuję za kolejne materiały teraz to już nie pozostaje mi nic innego jak tylko zakasać rękawy i do roboty! jak tylko plan wprowadzę w życie spodziewaj się pytań z mej strony Gosiek trafiłaś w samo sedno z tym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 WUJCIO CARVER OBRZY JUŻ SĄ:D:D:D:D:D:D Księzniczki pięknie dziękują, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 30.01.2013 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Carver,bij zabij,błagam wyślij mi jeszcze raz materiały:confused:. Gamoń jestem ,bo jak czysciłam skrzynkę ,to wyczyściłam ją na amen:( Nie mam pojęcia jak to zrobiłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 30.01.2013 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ach i jeszcze jedno.Jako ,że jestem totalnym gamoniem w sprawach informatyczno-komputerowych:confused:.Czy jesteś w stanie wytłumaczyć mi łopatologicznie, jak kozie na miedzy(nie ubliżając kozie) Jak mam stawić odnośnik do bloga o księżniczkach.Z góry dziękuję Alicja:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.01.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 carver - piękne obrazy!! zdjecie odśnieżacza też rewelacja :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.01.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 skoro o możliwościach samochodów już było to teraz niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts