Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik pokładowy

carver

Recommended Posts

Ha,ha Valturwen ja też zwróciłam uwagę na ten stół - zaje...fajny :rolleyes: Marzy mi sie taki.

No i ta cegła, te belki na suficie, te widoki....super, super, super. Od razu inaczej czyta się teraz Twój dziennik mając wszystko, no prawie wszystko przed oczami. Czekamy na więcej wnętrz i fotki wynalazków.

A tak poza tym to fajnie tam masz, domek jak ta lala i ile materiału z odzysku będzie ;) A ta "krzywa wieża" przypomina zupełnie naszą szopkę, z tym że odchylała się do tyłu ale też stała tylko siłą woli.

No i tej piwniczki też Ci zazdraszczam :p idealne miejsce na winko...na przetwory też.

No i wylazła ze mnie zazdrośnica.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znowu jestem na koncu! A widze, ze cos sie wydarzylo - sa zdjatka.

Wyglada mi na ladne miejsce i nie dziwie sie, ze zdecydowaliscie sie na zakup domu - oaza szczescia (?) nooo jak nie teraz to w przyszlosci kiedy juz uporacie sie oczyszczaniem wokol domu.

Aaaa gdzie odbylo sie polowanie na te bajerancka lampe?

Roztocze? Czy to gdzies nie blisko Kotliny Klodzkiej?

Widzę, ze nie tylko ja szaleję o świcie ;)

Cierpie na insomnia.

Lampa upolowana w sklepie ze starociami.

Lubie takie klimaty.

Szczebrzeszynem, gdzie ten chrząszcz...

Nie slyszales? Za nic nie wypowiem tej nazwy, nic tylko szelest slychac ;) ktoz to wymyslal takie nazyw i skad to wziete?