RD2011 02.02.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witaj carver ! Dzięki za informacje o firmie F.... . Po przeczytaniu Twego powyższego postu, weszłam na stronę i zakupiłam , super szpadel . I świetny nóż do darni , widziałam go kiedyś w w czasopiśmie ogrodniczym , kapitalnie sprawdza się przy trawnikach. Siekierę kupię ale X 17 razem z ostrzałką ale później . W życiu nie sądziłam ,że są takie pomocne i dobre narzędzia. Szkoda ,że nie wiedziałam szybciej o tej siekierze, bo kupiłam, taką zwykła na trzonku z drewna za ponad sto zł. A tu taka dobra za niewiele więcej ! Jeśli znasz - posiadasz inne narzędzia , a przydatne do pracy, to proszę pisz o nich, bo jak widzisz, człowiek uczy się całe życie - i dobrzre ! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 02.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 No czekam na ten dalszy ciąg, czekam...bo myśli jakoś w stronę horrorów mi uciekły;) Ale jakość potwierdzam, oczywiście na swoją miarę - gdzie mi tam do takiej krzepy, żeby dębinę rozłupywać. Kiedyś miałam ich sekator, w ferworze przycinania zieleniny chyba go wyrzuciłam. Przebudzenie cenowe w sklepie bolesne (tamten był kupiony przez męża). Wzięłam inny, bo "co za różnica". Była i to spora. Z pokorą wróciłam po nowy i pilnuję, żeby się nie zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 02.02.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Czy mi się wydaje, czy my za wiosną tęsknimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.02.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Cześć Wiosna to najpiękniejsza pora roku i nic tego nie zmieni Ale widzę, że kobiety bardziej zorientowane w temacie sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Jeszcze z tej firmy marzy mi się , właśnie ten sekator co go Poli opisała ! A jak jest dobry - to będzie w kolejce do zakupu . Tak , tak , już bardzo czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 02.02.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Wiadomość dla warsztatowiczów i innych malarzy nie pokojowych. Oooo,dzięki za cynk. Szkoda tylko że uszczęśliwiają kompletami podobrazi w różnych formatach. Ale pasty akrylowe chętnie nabędę link do gazetki http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-1C02302C-F8A20C69/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=33645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.02.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.02.2013 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.02.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 dobrze, że nic Wam się nie stało, bo aż dreszcz po plecach mi przeszedł na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 03.02.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Zgadzam się w 100% , jeżeli chodzi o firmę F. Drogo, ale warte swojej ceny. W zasadzie w ciemno można brać wszystko (jak ma się kase) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.02.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Carver ! Opanowanie Twoje , opanowanie kierownicy - dało bezpieczne zakończenie jazdy po takiej drodze ! No i bardzo dobrze! Wiesz , jeżdżąc samochodem , to zawsze , na okrągło człowiek się uczy bezpiecznej jazdy ! A dziury w drodze to najgorsze dziadostwo ! U mnie w samochodzie co roku idzie co najmniej jedna felga , nie wspominam o amortyzatorach . Jak widzę kałużę , to wiadomo , że pod wodą jest dziura, i zakładam , że duża dziura ! Ale nie zawsze ostrożna jazda pomaga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.02.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Carver - cieszę się że nic Wam się nie stało.. ale że do pomocy też nikt się bardzo nie kwapił to w głowie mi się nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 04.02.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 04.02.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 "Skończył się liniowców czasOdpłynęły w porty zapomnieniaMaszty nocą nie muskają gwiazdHuk dział już tylko we wspomnieniach..." Nie mam tylko pewności czy to liniowiec:) Ale piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 04.02.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Taaak Carver ! Trudno się oprzeć takiemu widokowi ! Dla mnie jest to piękny żaglowiec na jakimś tam Oceanie w chmurną noc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.02.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 a ja jestem fanką "Czarnej Perły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 04.02.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 a ja jestem fanką "Czarnej Perły" Kapitan bez znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.02.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Kapitan musi być ten właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dobrze,że osiołek orła nie wywinął. Uffff. a co do sprzętów trzeszczących,to mam duży sentyment do M, ale moją mistrzynią pilarek jest N -co ona u nas przeszła biedna Sabina, cała stara więźba, deskowanie,strop, a panowie partacze przyłapani zostali na cieciu BK...i gdyby nie złodzieje,do dziś bym ją wielbiła. No i cena rewelacja, dla kogoś kto nie jest zawodowym drwalem -strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 04.02.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Carver ale piękny obraz wkleiłeś. Życzę dobrych wiatrów, tylko zawiń tu wkrótce do Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts