RD2011 05.02.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Carver ! Witaj ! Byłam dziś na zakupach w L... , zakupione zostały pędzelki, komplet farb akrylowych oraz komplet A3 płócien. Hymm , dziwne uczucie , trzymając w ręce pędzel , zastanawiałam się , czy iść w gdzieś w plener .. Ale zrezygnowałam , za silny wiatr wiał ! Co u Was na pokładzie ? Mam nadzieję , że Wasze drogi już są bardziej przejezdne ! I błocka mniej ! Pozdrawiam Załogę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Carver chyba odpłynął tym statkiem co go wkleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 05.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 O jej ! Tylko na który Ocean ! No jasne tu błocko - szaruga deszczowo - śniegowa ! To lepiej popłynąć - no choćby do Nowej Zelandii ! Tam jest teraz pięknie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 06.02.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Carver, gdzie Ty sie podziewasz, czy wszystko dobrze z Toba i rodzina ? jakos brakuje Twojego porannego przywitania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.02.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Mam nadzieję że wkrótce się do nas odezwie i da jakiś znak że wszystko jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.02.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 pewnie w końcu żona zajrzała na forum i teraz chłopina ma szlaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.02.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nieee ! Małżonka Carvera , też czasami pomagała Carverowi na forum ! Tak odczułam, że z Niej fajna babka ! i szlabanu nie dała ! Prosimy o krótki odzew - dobrze u Was ? Czy znowu zasypało drogi - i osiołkiem trudno Wam ruszyć się z domu ! ?:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Carver,ja już nic nie potrafię! Ani zmodelować rysów twarzy,ani malować tymi akrylami,schnie to pod pędzlem,maże się wszystko,tło się spier....:cry: ręce mnie bolą,plecy mnie bolą :cry: macie na żer :lol2: :rotfl::rotfl::rotfl: [ATTACH=CONFIG]168505[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]168692[/ATTACH] Edytowane 9 Lutego 2013 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Syrena rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.02.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a może to autoportret ? nie wiemy ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.02.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ale czad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Marynata ! Kapitalny portret ! No przestań - Ty Dziewczyno dalej maluj ! Niektórzy ( to znaczy się ja ) nawet nie wiedzą jak zabrać się do malowania ! No a gdzie Załoga z Pokładu ? Mam nadzieję ,że Was śnieg nie przysypał całkowicie ! Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.02.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Carver na pewno ma odśnieżania na cały dzień i dlatego go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.02.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No dzięki,dzięki,ale ten bohomaz to nie autoportret,a syrena wyszła tak przypadkiem,bo mi się farby rozciapciały na tle i nie dało się już tego zamalować Spróbuję namalować teraz może coś dla dzieci,bo za chwilkę się zniechęcę i skurczy mi się dystans do siebie Nauczyłam się jednej rzeczy,że z malowaniem to nie jest jak z jazdą na rowerze której ponoć nigdy się nie zapomina RD2011 a Ty co namalowałaś,prezentuj tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Z malowaniem jest lepiej, jak umiesz to potem lepiej wychodzi... chyba, że ręka już nie ta a oko widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.02.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 O,to to,chyba już ręka "nie ta",bo się trzęsie,zjeżdża tam gdzie człowiek nie chce i nie nadąża za tempem wysychania farb Czytałam trochę jak ludzie radzą sobie z malowaniem i okazuje się że bardzo popularne jest malowanie z rzutnika(szkic,druk obrazu na kartce,rzut na obraz i malowanie na tym rzuconym obrazie),no to trudno się dziwić że piękne obrazy wychodzą malowanie "z ręki"to trzeba latami ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 08.02.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.02.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witaj Carver ! U Was to chyba kooopy śniegu ! Fajna podpowiedź z tym spryskiwaczem z wodą destylowaną ! Marynatko ! Ja sie zbieram w " sobie ":D do malowania ! Oko już nie to - okulary upaćkane !:cool: Ręka tak samo - więc moje ,malowanie to na razie takie obchodzenia w koło , pędzli , farb itp, ! Ale jak będą to je wkleję ! Słowo harcerki ! Carver ! pokażesz nam ten olbrzymi szkic - rysunek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.02.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Carver,mam słaby monitor ale mnie się wydaje że ty malujesz olejem?To też tak szybko zasycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 08.02.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts