RD2011 26.02.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Przeczytałam o sołtysie , drodze, urzędnikach ! Carver to Twoja żona ma cierpliwość ! Ja dziś byłam w gminie , ale już u pierwszego urzędnika nóż w kieszeni - jak by był - to by się otworzył ! Nie , no brak jakichkolwiek określeń na niekompetencje i olewanie człowieka i bycie jedyną wyrocznią w sprawie , no i już ! A co ! A nuż temu komuś odechce się przychodzić do gminy po cokolwiek ! Spokój przecie urzędnika najważniejszy ! Aby u Was spełnili to co obiecali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 26.02.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ahoj, wilki morskie! Carver szacun dla żonki za cierpliwość dla urzędników. Ja podobnie jak RD2011 nie mam takowej do pań na urzędach. Zawsze powtarzam, że gdybym choć na chwilę była szefową w takim urzędzie to panie i panowie tam pracujący cieniutko by piszczeli od roboty A przy tym podejścia do klienta wyuczyłabym jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cześć ... trochę mnie nie było ... nie tylko u Ciebie ... żeby była jasność nie bywałem nawet u siebie ... ... ale do rzeczy ... Ukłoń się Sołtysu .... .... odwróć się .... .... i pokaż mu, gdzie go masz .... PS. Przyjemność wątpliwa .... satysfakcja zaje...ista ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 26.02.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dla tej lekcji traktowania sołtysa - warto być uzależnionym od forum ! :rotfl: Tylko na urzędników wszelkiej maści trzeba by wymyślić coś równie dobrego ! By mieć choć trochę satysfakcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 27.02.2013 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 27.02.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 pomysł z czarną łistą nie jest zły myślę że na ślepo można wpisać wszystkie skarbówki i zusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 27.02.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Nic nie mów o ZUS-ach. Dzisiaj byłam i...jutro też będę. Ale dobrze, że wsparcie forumowe jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 27.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Przecież urzędnicy tak pracują jak pracują bo mają takich szefów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 27.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 pomysł z czarną łistą nie jest zły myślę że na ślepo można wpisać wszystkie skarbówki i zusy I tu ne mogę się zgodzić. W moim mieście są dwie skarbówki. W jednej panuje radosny socjalizm-urzędas jest panem i władcą. W drugim we wszystkim można się dogadać i załatwić sprawy pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 28.02.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 prawda jest taka że jacy ludzie (urzędnicy) taki urząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Oj ciężki temat został poruszony, cóż tak bywa, ale nie tylko w urzędach. Służba zdrowia choćby w porównany z sołtysami. Niby tak się różnią, a jednak mają wiele wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 01.03.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 03.03.2013 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Tak sobie czytam Wasze komentarze..... i coraz mniej chce mi sie wracac do Polski. Pozdrawiam zaloge i Kapitana dziennika pokladowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.03.2013 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 05.03.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witaj Carver ! Czy już mniej błocka macie na drodze ? Wiatry choć trochę osuszyły ? Bo u mnie nadal i w piwnicy i na podwórzu błocko ! Mamy starą studnię pełna wody - zaczęliśmy dziś wypompowywać z niej wodę i jakby mniej wody na podwórzu . Zobaczymy może to coś pomoże ! Ale cieszy słońce i wiatr choć mocny ale osusza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.03.2013 03:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 3 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.03.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 to czekamy do soboty zapowiada sie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 06.03.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No i stało się: gadacie tyle o wiośnie, o roślinkach, ptaszkach, że już dłużej nie mogę zamykać oczu na własne otoczenie, niestety. Jutro planujemy orkę na ugorze;) Czas najwyższy, bo pąki na magnolii rosną w oczach. Jest super:) Też czekam na fotki domków. Ciekawość mnie zżera, bo pamiętam jakie wrażenie wywarła na mnie buda:) I innowacyjne podejście do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No i fajnie , że jesteście ! Bo tak cicho tu było ! Carver też czekam na najnowsze zdjęcia ! A rozsadnik to dobra rzecz koło domu - ma gdzie Twoja małżonka posiać co tylko chce ! Poli ! Jak słyszę ,że już siewy ruszone- malowanie - impregnowanie i tak wszyscy pracujecie - porządkujecie wiosennie - to mam przed oczyma swoje obejście ! I nie ma co, też trzeba brać się za grabie , szpadle ! A potem siewy , bo niecierpliwie czekam na mnóstwo nasion - różności w tym roku zamówiłam ! I ambitnie przyrzekłam sobie , że zaczynam hodować od ziarenek różne krzewy, drzewka , byliny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.03.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 dusiek ale w Polsce fajnie jest, bynajmniej nie nudno wracaj do nas carver ja też już sezon rozpoczęłam, do tej pory zakwasy mam a budki lęgowe mam już dwie zainstalowane, oby tylko ptaszki chciały w nich zamieszkać poli a kogo w pługa zaprzęgasz? RD-nko grabie w dłoń i do boju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts