Etteb 09.06.2012 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Jestem. Czytam. Suszarka na pranie super a okolica bajeczna i milo napewno bedzie przysiasc na laweczce cieplym wieczorkiem popijajac pachnaca herbatke (lub cos mocniejszego) wsluchujac sie w szum drzew i cichnacy juz trel ptakow, przestrzen i niebo ... posiadacie kawalek raju ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.06.2012 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 09.06.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 no to ja jeszcze jedno przypomnę - teraz masz swoje x arów, i to nie tylko ziemii ale i nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 10.06.2012 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 10.06.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Pilnuj ,żeby nikt Ci "po Twoim niebie nie latał" jak Pawlakowi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 11.06.2012 03:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 11.06.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 witam serdecznie ziomala obiecuję być tutaj częstym gościem:) wspomniałeś coś o kolektorze powietrznym... mam trochę doświadczenia w tej dziedzinie więc mogę się przydać... widzę że lubisz robótki "tymi rękami"... więc na pewno znajdziemy wspólny punkt zaczepienia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 11.06.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 11.06.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ło matulu...trochę mnie tu nie było a tu Cuda Panie Cuda :jawdrop:Kocham ludzi z inwencją twórczą, złotymi łapkami i polotem pisarskim.Ale Ci nasłodziłam, a co? To za te dni niebytu.Szkoda że to Twoje Roztocze tak daleko, bo ten kominek i ławeczka kuszą oj kuszą, nie wspominając już o nalewce coby nie wyjść na pijaka..hihhi...No i jak czytać towarzystwo gospodarzy przednie...i do roboty zawsze coś się znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.06.2012 02:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 12.06.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Z pewnością trzeba będzie się spiknąć gdzieś na tym naszym Roztoczu i powymieniać poglądy na tematy techniczne i nie tylko. Jak zechcesz to na PW podam Ci namiary na naszą głuszę. Zapraszamy do odwiedzin i tu i tu chwilowo jestem na wyjeździe, jak będę w okolicy to na pewno się odezwę mam do ciebie kilkanaście minut jazdy więc z odwiedzinami nie będzie problemu również zapraszam w odwiedziny na nasze włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.06.2012 02:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 20.06.2012 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 21.06.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Ale fajne nyguski....ja musze przyznać szczerze za kotami też nigdy nie przepadałam, raczej psiara za mnie. Ale odkąd zamieszkaliśmy w naszej ruince ciągle się jakiś u nas stołuje...i nic sobie z tego nie robią że ich "nie lubiem". Złażą sie chyba z całej wsi....jeść w domu nie dostają czy co??? A z myszami musiałam walczyć i tak sama, może takie "swoje domowe" to co innego. A tak poza tym to gdzie to lato??? Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Rynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strawberka 26.06.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ale ślicznych macie lokatorów uwielbiam koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.06.2012 03:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 04.07.2012 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.07.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 14.07.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Wow! Gratulacje udanego zakupu! Wiadomo, ze hurtem zawsze taniej. Drewienka na zime (?) chyba na dwie? Teraz podwinac rekawki, chwycic za sprzet do cwiczen i zabrac sie za budowe miesni Wyobrazam sobie jak musi pachniec to drzewo, i jak bedzie zlozone w drewutni ... ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 14.07.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Jakiej wielkości jest Wasz domek, bo nie pamiętam...nam w ostatnim sezonie "poszło" 5 m drewna i 1 tona węgla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts