Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik pokładowy

carver

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ło matulu...trochę mnie tu nie było a tu Cuda Panie Cuda :jawdrop:Kocham ludzi z inwencją twórczą, złotymi łapkami i polotem pisarskim.

Ale Ci nasłodziłam, a co? To za te dni niebytu.

Szkoda że to Twoje Roztocze tak daleko, bo ten kominek i ławeczka kuszą oj kuszą, nie wspominając już o nalewce coby nie wyjść na pijaka..hihhi...

No i jak czytać towarzystwo gospodarzy przednie...i do roboty zawsze coś się znajdzie;)

Z pewnością trzeba będzie się spiknąć gdzieś na tym naszym Roztoczu i powymieniać poglądy na tematy techniczne i nie tylko. Jak zechcesz to na PW podam Ci namiary na naszą głuszę. Zapraszamy do odwiedzin i tu i tu ;)

chwilowo jestem na wyjeździe, jak będę w okolicy to na pewno się odezwę

mam do ciebie kilkanaście minut jazdy więc z odwiedzinami nie będzie problemu

również zapraszam w odwiedziny na nasze włości :)

Ale fajne nyguski....ja musze przyznać szczerze za kotami też nigdy nie przepadałam, raczej psiara za mnie. Ale odkąd zamieszkaliśmy w naszej ruince ciągle się jakiś u nas stołuje...i nic sobie z tego nie robią że ich "nie lubiem". Złażą sie chyba z całej wsi....jeść w domu nie dostają czy co??? A z myszami musiałam walczyć i tak sama, może takie "swoje domowe" to co innego.

A tak poza tym to gdzie to lato???

Edytowane przez Rynka

• 2 weeks później...