carver 15.07.2012 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naox 16.07.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witaj autorze, tak czytam i czytam ...zamiast pilnie pracować. Proponuję napisać książkę, bo czyta się "Ciebie" genialnie Pełna konsternacja w biurze, a tu nagle jak nie ryknę, jak nie parsknę ze śmiechu. Będę zaglądać częściej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 17.07.2012 03:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 17.07.2012 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 20.07.2012 02:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 29.07.2012 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 31.07.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Nie warto jest zbytnio oszczędzać. Trzeba kupić sprzęt dobry, a nie najtańszy, bo chytry traci podwójnie:yes: Kiedys ktos mi powiedzial "... tanio kupujesz - dwa razy kupujesz... " i tego sie trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.08.2012 03:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 18.08.2012 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.09.2012 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.09.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.09.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cześć Carver Dosyć mało przytomnie dziś dopiero zauwazyłam, że jednak piszesz swój Dziennik! SUPER. Najpierw wszystko przeczytalam - baardzo podoba mi się zarówno dziennik jak Wasze Miejsce na Ziemi. Wasze tereny są podobno przepiękne, jeszcze nie mialam okazji stwierdzic naocznie, ale wciąz "mamy w planach"... (cokolwiek to oznacza ) Z jednej strony doskonale rozumiem Wasze problemy a z drugiej ...zazdroszczę.. to jest ta CHOROBA, wiesz.. Trzymam kciuki i dołączam się do wołania o zdjęcia - duuzo zdjęc Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.09.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Melduję się jako nowa czytaczka, jako, że czyta się Twoje ,,pióro" znakomicie. Chwilowo nie mam czasu na czytanie całości ale już pobieżnie przeglądając, widzę, że to i moje klimaty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.09.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Na razie jestem mniej więcej na etapie kredy może więc jakieś podpowiedzi ogrodowe się zdadzą - tu albo jeszcze lepsza strona taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 21.09.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.09.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Witaj gospodarzu, jeszcze nie miałam czasu nadrobić i całej Twej opowieści przeczytać... Szkoda kotka i Ciebie, a wiem o czym piszę bo moja córa też jest alergikiem i nie raz musi ratować się wziewnymi. Wiesz zresztą, że nawet jak kot na podwórze wróci to alergeny w domu zostają jeszcze długo... poza tym zima idzie, gdzie te kociaki się schronią I to właśnie jest problem Ogólnie z chorymi zwierzakami jest jeszcze taki problem, że człek ich żałuje, przytula, do łóżka bierze, opiekuje się nad miarę, a gdy już do siebie zwierzak dochodzi ni jak nie może zrozumieć dlaczego idzie w odstawkę Koniecznie zrób zdjęcia żurawi jak w National Geographic, chętnie pooglądam gratulacje suchych nóg rozumiem też dobrze Twoje narkotyczne wąchanie drewna my mamy podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 23.09.2012 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.09.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 W końcu alergolodzy zmienili zdanie i zamiast zabraniać totalnie przebywania w towarzystwie alergenów, doszli w końcu do wniosku, że różnorodność na bodźce jest bardzo pożądana i organizm zaczyna tolerować coraz więcej. Ostatecznie alergia to z greckiego ,,dziwaczna" choroba A propos myszy to kiedyś słyszałam, że aby nie dopuścić szczura do wejścia w dziurę należy dziurę zatkać watą stalową - a skoro nawet szczur nie da rady pokonać takiej przeszkody, to mysz tym bardziej. To tak na wszelki wypadek, gdyby Ci się przytrafiło Drewno - niestety tylko sosnę i świerk mamy do wąchania, lipę niedaleko ścieli, gruba była, pocięli ją na wielkie kloce i w siną dal wywieźli, a cedr jedynie jako nuta zapachowa w męskiej wodzie - i barrrrrrrrrdzo ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 23.09.2012 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.09.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Nacieranie kotem nie pomoże, ale im więcej zwierzaków w domu tym organizm się dostosowuje - w końcu alergia to też choroba czystości, kiedyś trzeba było zwalczać całą masę zarazków, ludzie żyli w brudzie, zmagali się z masą chorób, teraz ,,wszystko" sterylne, szczepienia, chemia w domu i zagrodzie a z czymś walczyć przecież trzeba Właśnie poczytałam http://www.mediton.pl/library/aai_volume-3_issue-1_article-221.pdf - prof. Romańczuk pisał, że odczulanie złożonymi preparatami było znacznie skuteczniejsze i dawało wyleczenia, w przeciwieństwie do ,,wyspecjalizowanych" szczepionek ale stóg siana może być zabójczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts