Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik pokładowy

carver

Recommended Posts

Proszę i mnie zapisać do WĄCHACZY.

Absolutnie :yes:.

Wiesz, ja też długo się kazałam namawiać na dziennik, a potem nigdy nie żałowałam. Stąd mój upór :D.

Nasze koty dwa mieszkają w stodole. Mają tam, na antresoli, swoje "łóżeczko", gdzie mieszkają zimą a w pozostałe pory roku pomieszkują .. wszędzie.

Ale najpierw parę lat mieszkały z nami w domu we Wrocławiu. Wychodziły do ogrodu ale "mieszkały" w domu.

Teraz już nie chcą prawie wchodzić do wnętrz. Na chwilkę tylko i zaraz nerwowo rozglądają się za wyjściem..

Co nie znaczy, że nie cenią sobie miziania za uszkiem itp. Na ogół mają to w dużych ilościach od naszych gości, dla których stanowią dodatkowy koloryt miesca ...;).

Współczuję kociej przygody.... wiem co to znaczy:(.

Moja poprzednia kocica nam z 8 piętra... Przeżyła ale obie przednie łapy w gips i stłuczona broda. I tymi zagipsowanymi sztywniakami zasypywała za sobą żwirek w kuwecie - to był widok :lol2:! Doskonale dostosowała się do sytuacji. Ale na początku nie było nam do śmiechu..

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojejeeej... szkoda Rycha.....

:hug:

Bo ja tak jeszcze pomyślałam - a może on miał spotkanie z jakimś dużym zwierzem a nie samochodem?

Teraz to już zresztą nieważne...

Konieczne koty muszą być dwa (minimum ;-)). Ja widzę jak u nas one fajnie razem czas spędzają i jak z cała pewnością było by smutniej jednemu.

Dwadzieścia tysięcy wejść na dziennik… No to gratulacje dla tych, których pasjonuje szare życie ludzi z zapadłej wsi… ;) Przydałoby się, żeby każdy, kto to czyta mógł szepnąć, że jest :) Ot tak zostawić odcisk buta lub przybić piątkę w zastygającym betonie ;)

Dzięki…

zaglądam na bieżąco ale się nie przyznaję...:p

daj mi namiary na priv to odcisnę sobie łapy u Ciebie ...:)

(byle tylko nogi mi nie wylądowały w jakiejś balii z betonem..., a ja w jakimś stawie ...;) )

pozdrawiam :bye:

Czy ja dobrze słyszę? Upoważniam się do zabrania głosu, skorom już ujawniona;) Nie dość, że i tak zdecydowanie za rzadko pisałeś, to ma być jeszcze mniej?! Ja protestuję. Pisz więcej: o kotach, o myszach, o wszystkim, pal sześć remont;) Chyba nie chcesz usłyszeć życzeń, żeby remont Ci się nigdy nie skończył?;) No! Proszę nie zapomninać o forum. I bardzo się cieszę, że Wam tak dobrze w swoim domku:) Powodzenia.