Gagata 23.09.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Proszę i mnie zapisać do WĄCHACZY. Absolutnie . Wiesz, ja też długo się kazałam namawiać na dziennik, a potem nigdy nie żałowałam. Stąd mój upór . Nasze koty dwa mieszkają w stodole. Mają tam, na antresoli, swoje "łóżeczko", gdzie mieszkają zimą a w pozostałe pory roku pomieszkują .. wszędzie. Ale najpierw parę lat mieszkały z nami w domu we Wrocławiu. Wychodziły do ogrodu ale "mieszkały" w domu. Teraz już nie chcą prawie wchodzić do wnętrz. Na chwilkę tylko i zaraz nerwowo rozglądają się za wyjściem.. Co nie znaczy, że nie cenią sobie miziania za uszkiem itp. Na ogół mają to w dużych ilościach od naszych gości, dla których stanowią dodatkowy koloryt miesca .... Współczuję kociej przygody.... wiem co to znaczy:(. Moja poprzednia kocica nam z 8 piętra... Przeżyła ale obie przednie łapy w gips i stłuczona broda. I tymi zagipsowanymi sztywniakami zasypywała za sobą żwirek w kuwecie - to był widok ! Doskonale dostosowała się do sytuacji. Ale na początku nie było nam do śmiechu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 25.09.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2012 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Trzymam kciuki za Rycha i za nowe lokum myszy roboty na dachu nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2012 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A zdjęcia zrób koniecznie, albo jak rozumiem córa Cię w tym wyręcza - pliiiiiiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.09.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Jak Rysio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.09.2012 03:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2012 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 wielka szkoda i bardzo Wam współczuję mam nadzieję, że niedługo Pumeks zdobędzie nowego towarzysza, jemu też smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ojejeeej... szkoda Rycha..... Bo ja tak jeszcze pomyślałam - a może on miał spotkanie z jakimś dużym zwierzem a nie samochodem? Teraz to już zresztą nieważne... Konieczne koty muszą być dwa (minimum ). Ja widzę jak u nas one fajnie razem czas spędzają i jak z cała pewnością było by smutniej jednemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 09.10.2012 03:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 I tak życie dalej się toczy czekam z niecierpliwością na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 10.10.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.10.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Gabi urocza a kot wiatrowskaz rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.10.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Nooo - SUPER Jedno i drugie! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 11.10.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Mimo, że nie jestem kociarą (ach ta alergia), Gabi mnie urzekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 15.10.2012 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 15.10.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dwadzieścia tysięcy wejść na dziennik… No to gratulacje dla tych, których pasjonuje szare życie ludzi z zapadłej wsi… Przydałoby się, żeby każdy, kto to czyta mógł szepnąć, że jest Ot tak zostawić odcisk buta lub przybić piątkę w zastygającym betonie Dzięki… zaglądam na bieżąco ale się nie przyznaję... daj mi namiary na priv to odcisnę sobie łapy u Ciebie ... (byle tylko nogi mi nie wylądowały w jakiejś balii z betonem..., a ja w jakimś stawie ... ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 15.10.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 To ja też łapę odciskam:) Czytam z przyjemnością, Twój dziennik poprawia mi humor. Masz talent. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysiaa 16.10.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Jestem czytam i podziwiam za dar pisania,za to że ratowałeś zwierzę choć masz na nie alergię i nie od zawsze lubiłeś koty życzę powodzenia i sił, sami remontujemy od roku więc wiem jak to jest,Gabi superowa jeśli nie planujesz przychówku wysterylizuj ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 21.10.2012 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 22.10.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Czy ja dobrze słyszę? Upoważniam się do zabrania głosu, skorom już ujawniona;) Nie dość, że i tak zdecydowanie za rzadko pisałeś, to ma być jeszcze mniej?! Ja protestuję. Pisz więcej: o kotach, o myszach, o wszystkim, pal sześć remont;) Chyba nie chcesz usłyszeć życzeń, żeby remont Ci się nigdy nie skończył? No! Proszę nie zapomninać o forum. I bardzo się cieszę, że Wam tak dobrze w swoim domku:) Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts