polikarpia 17.11.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ten wredny typ z miętkim serduchem ma rację. Nie "dy rydy" pomóc wszystkim. Wydaje mi się, że Wasze psiny latem będą miały basen;) Bo jak już zrobisz kotarki, ładnie pościelisz, to co Ci szkodzi? Mówiąc serio, to masz wspaniałe pomysły. A myszy niech schodzą jak najprędzej. Nie cierpię! Nie mogę uwierzyć, że kiedyś, gdy jako dziecko spałam u babci, ich chrobotanie kompletnie mnie nie wzruszało. Teraz mam jakieś schizy, spierniczam jak najdalej. Walkę z nimi ceduję na silniejszych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 18.11.2012 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Mam już z czego czerpać wzór jeśli chodzi o twój dziennik. Dzieki za wsparcie, fajnie że sa tacy ludziska jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 19.11.2012 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 20.11.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witaj - jest super, dobrze się czyta Twój dziennik . Mógłbyś zarabiać na życie pisząc krótkie felietony do gazet opisując swoje przygody .. czytelników pewnie miałbyś wielu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 20.11.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 21.11.2012 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 21.11.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam. Jeżeli można toteż odbiję swoją rękę, stopę albo gębę w betonie, albo w kredzie czy innym błocie. Serdecznie gratuluje. Też lubie zapach drewna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 22.11.2012 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 22.11.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.11.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Francja elegancja taki bugalow, że ho ho... a korniszon zagląda tam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 22.11.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 I jak sprytnie ustawiony frontem do piwniczki -ziemianki, tak by zwierzaki pilnowały aby obcy - dóbr właścicieli nie wynosił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 23.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Piwniczkę też zauważyłam jak już ochłonęłam po pierwszym szoku:) Musiałam TO pokazać córce:) Nie nazwę tego budyneczku budą. I lokalizacja pierwsza klasa, pod piękną brzozą. Ściągam pomysł z rusztem w kominku- dodatkowy plus za estetykę. Edytowane 23 Listopada 2012 przez polikarpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 24.11.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 25.11.2012 02:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 25.11.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) U mojej kochanej babci na wisi podczas wakacji, będąc dzieckiem małym ale z ogromną wyobraźnią, chowałam się w takiej piwniczce przed rodzicami. Wierzyłam, że mama nigdy tam nie wejdzie - bo ciemno, zimno i pająki, a ja tak bardzo nie chciałam do domu do miasta wracać, że zamkniętymi oczami maszerowałam do połowy piwnicy byle dalej od drzwi. Edytowane 25 Listopada 2012 przez Bhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 25.11.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Piwniczka z zewnątrz nie wygląda zbyt ciekawie. Wewnątrz też szary beton i odbite szalunki z desek. Cała jest wylana z betonu, z łukowym sklepieniem. Ponieważ izolacja przeciwwilgociowa na piwniczce dogorywa, postanowiliśmy ją w następnym sezonie odkopać i naprawić izolację. Potem popracujemy nad wejściem, żeby nie straszyło bunkrowym charakterem. Mam też zamiar postawić murki przyporowe, które zapobiegną obsuwaniu się ziemi przy wejściu. Teraz wszystko swobodnie zjeżdża blokując drzwi. Wszystko następnie przykryjemy warstwą ziemi. Potem zapewne zasadzimy tam jakieś płożące krzaczory. Oczywiście mile widziane pomysły, jak macie jakieś inspiracje, to proszę się nie krępować Na dobranoc fotki własnoręcznie wykonanych rzeźb i łobrazka. Coby nie było, że tylko obróbką szlachetnej płyty OSB się zajmuję- troszkę lipy http://i1.fmix.pl/fmi1388/09de86330001f2dc50a26180 http://i2.fmix.pl/fmi1143/7dec659000140c7350a26187 http://i3.fmix.pl/fmi985/27bd744d00131ddb50a2618e Człowiek renesansu, dom wyremontuje, bude dla psa zrobi i jeszcze porzeźbi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 26.11.2012 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) Edycja: Dziennik pokładowy dostępny pod adresem odludzie.blogspot.com Edytowane 2 Grudnia 2014 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 26.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 I do tego skromny. Miło posłuchać i popatrzeć. Pięknie, że nie marnujesz swoich talentów - ja zaczynam, ale skończyć mi czasem trudno; choć malowanie to kompletnie nie moja bajka. No, ale...muszą też być odbiorcy sztuki, nie tylko twórcy, nieprawdaż? A koledzy "zazdraszczają":) Na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 26.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Bhm troszkę jak Alicja w krainie czarów Mimo dosyć chropawego wykończenia ta nasza piwniczka coś w sobie ma. Najchętniej dobudowałbym do niej jeszcze kolejne komory. Gdzieś w każdym z nas siedzi dziecko, które chciałoby otworzyć kolejne tajemnicze drzwi,ukryte za kotarą z pajęczyny wimech dzięki, to miły komplement. Koledzy w pracy mówią - człowiek orkiestra, a kiedyś usłyszałem, że jestem jak koło gospodyń wiejskich- nie mając nic do kobitek haftujących ludowe wzorki, było to raczej uszczypliwe Lubię być samowystarczalny, choć zdaję sobie sprawę z tego, że się nie da i do tego w każdej kwestii, w większym lub mniejszym stopniu jestem dyletantem. Z kołem gospodyń to jest tak: śpiewa, tańczy, recytuje, daje d... i gotuje. Więc Tobie jeszcze trochę brakuje. Jeżeli kogoś niechcący uraziłem to z góry PRZEPRASZAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts