admete 18.06.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Aniu ja bym odjęła jeden kinkiet i zostawiła 2 po tej samej stronie. Odsuniesz sie wtedy od okna , a 2 powinny wystarczająco doświetlić łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.06.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Hej Kobiety. U nas duużo się dzieje. Mam teraz podwójnie dużo pracy w firmie, więc czasu jak na lekarstwo, ale za to na budowie sporo naprzód. * kostka i tarasy skończone * łazienka dolna "na finishu" i chyba nawet nie będzie jakoś bardzo źle * znalazłam fornir do mebli łazienkowych * kuchnia wraz z meblami łazienkowymi zamówione i zaliczkowane -> kuchnia ostatecznie jednak ciemna dołem, biała wyżej i szary blat, górne szafki zostawiam białe w całości (wraz z bokami) - do wglądu wizualka dla ciekawych * w ostatnim momencie zmieniłam drzwi wewnętrzne; model podobny, ale delikatniejszy i chyba nieco taniej wyjdzie całość * działka wyrównana, trawka zasiana, próbuje rosnąć w tych upałach Tyle w skrócie u nas. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Hej Kobiety. U nas duużo się dzieje. A jakieś zdjęcia? To Cię nie usprawiedliwia: Mam teraz podwójnie dużo pracy w firmie, więc czasu jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.06.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aniu, na jakie drzwi zmieniłaś? My zrobilismy to samo. od roku mieliśmy wybrany model a teraz chcemy co innego Kuchnia będzie na pewno piekna:yes: Tez chce ciemny dól i białą górę. Tylko myślałam o białym blacie. Ale szary też chodzi mi po glowie:D Z czasem mam to samo.. Ale jakieś zdjęcia by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.06.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aniu, Bardzo się cieszę, że wszystko do przodu . http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Rekompensuje to nieco brak Ciebie na FM http://emoty.blox.pl/resource/smutek.gif Trzymaj się i jak złapiesz troszkę oddechu pochwal się efektami . Duuuża buźka http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.07.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Kostki i tarasu na razie nie mam po co fotografować, bo całość suto zasypana piachem i przez jakiś czas tak pozostanie. Powiem tylko, że teraz niestety dopiero widać jak mocno mamy nachylony podjazd i zimą z całą pewnością pojawią się problemy z wyjazdem z posesji... Za to jest i zaleta: dziecko będzie mogło zjeżdżać na sankach na własnym podwórku Jedyne, co teraz mogę pokazać to zmianę kolorów w projekcie kuchni w zestawianiu z projektem pierwotnym, a oto owe zmiany: Przed: Po: Myślę, że teraz jest przede wszystkim "lżej", nieco chłodniej (ale o to się nie martwię, bo brązowy fornir ma piękny, ciepły, czekoladowy odcień). Przed: Po: Powiększyliśmy również grubość blatu na samym półwyspie. Dzięki temu odznacza się od reszty i wygląda ciekawiej: Uchwyty chyba zostaną wpuszczane tam, gdzie fornir (te najmniejsze z możliwych - w kształcie frezu w szafkach lakierowanych) i frezowane tam, gdzie lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.07.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aneczko, Zmiana kolorystyki bardzo, bardzo na plus . A na kiedy jest planowany montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.07.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Montaż wg umowy między 20 a 25 sierpnia dopiero... Zamieszkamy bez kuchni na razie i tyle. Z moim zamiłowaniem do gotowania dam radę Ewcia teraz Ci powiem, że mój przypadkowo wypadający "słup kuchenny", o którym kiedyś pisałam po prostu podkreśliłam... dostawiając mu obok drugi (wraz z belką stropową). Obydwa razem mają teraz zakładaną szerokość blatu na półwyspie, a dwie belki (istniejąca wcześniej i ta dostawiana) kryją pomiędzy sobą oświetlenie. Teraz słupy wyglądają jakby były od początku celowo zaprojektowane właśnie w tym miejscu i nie drażni mnie to tak, jak poprzedni "samotnik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aniu, świetny pomysł z podkreśleniem słupa! Bardzo mi się podoba Podobnie jak pogrubienie blatu na wyspie. I kolorystyka ładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 01.07.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Piękny projekt kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.07.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Strzał w 10 z tym słupem/ami. Faktycznie wyglądają jak celowo zaplanowane i świetnie współgrają z blatem. Już się nie mogę doczekać efektu całości z oświetleniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aniu świetne zmiany kuchenne - na plus I pomysł ze słupem i oświetleniem - bomba!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.07.2012 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Cieszę się, że się podoba (dziś mam mniej fajne spostrzeżenia z budowy, ale jestem tak zrezygnowana, że nawet nie będę pisać o co chodzi... może przestanę zauważać...) Zapomniałam napisać, że w zeszłym tygodniu znalazłam u nas na posesji takiego gościa: http://images37.fotosik.pl/165/25405f0d1537f9e9med.jpg Już się śmiejemy, że kolejny będzie boa, albo od razu aligator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.07.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Aniu, zmiany kuchenne zdecydowanie na plus. Podoba mi się szczególnie pomysł z podwójnym słupem - ja w ogóle bardzo lubię wszelkie słupy, a szczególnie te z cegły Całość wygląda bardzo świetliście i świeżo. Dużo lżej niż pierwotna wersja. I dużo bardziej przytulnie, mimo, że więcej tam teraz bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 O rany ale gad! Przygarnęliście gościa? I nie przejmuj się tak bardzo szczegółami. Jeśli nie da się już tego zmienić, to nie ma sensu się martwić, a jeśli się da, to zrobicie to przy najbliższej okazji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 03.07.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 O ŁAŁ!!!! Kuchnia ewaluowała przepięknie. Dla mnie super kolorystyka. Faktycznie wygląda dużo lżej, nie jest taka masywna. Świetny pomysł z tymi słupami. Już nie mogę doczekać się zdjęć Nawet zasypanej kostki przed domem! Aniu, na remoncie - da się żyć! Dochodzę do wniosku że sprzątać nie trzeba - i tak nie widać - to wyścigi z kurzem - kto szybszy (kusz wygrywa) Dacie sobie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 03.07.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Aniu, witam po dłuższej przerwie Kuchnia zapowiada się cudnie - zmiany oczywiście na PLUS! Zobaczysz, będzie dobrze A zwierzątko skąd to się u Was wzięło co z nim zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.07.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ale fajne znalezisko!!! Niewielkie zmiany a cuda zdziałały:yes:. Bardziej przestronnie i lekko, pomysł ze słupami na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.07.2012 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Aniu ale zwierz Co tam słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 08.07.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Cześć Kobiety Gad się u nas wziął nie wiadomo skąd. Mój kuzyn chciał ją (Agama brodata Orange) przygarnąć, ale ubiegł go pracownik firmy brukarskiej :/ A u nas, jak to u nas: nieco problemów po drodze. W piątek pojechałam zobaczyć panele, które kupiliśmy na górę i... omal zawału nie dostałam. One kompletnie nie pasują mi do wnętrz. Z jednego panela wydawało się, że będą wyglądać, ok, jednak po położeniu (dwa pokoje, SIC!) okazało się, że każdy z nich ma inny odcień, przez co całość jest "ciapata"... V-fuga w pełnym słońcu ma kolor... pomarańczowy (!). Wyglądają sztucznie i jedyny pokój, do którego mogłyby pasować to pokój Madzi (uparła się na jasnozielony). Załamałam się i uznałam, że tak nie może być i coś trzeba z tą katastrofą zrobić. Wymienić można było wyłącznie na panele o tej samej grubości, więc postanowiłam dokupić "dąb śnieżny" - ten jaśniutki, który Wam się podobał - i mnie też. Co mnie podkusiło na ten miodowy?! Jeszcze tego samego popołudnia obdzwoniłam chyba ze 30 sklepów z panelami na terenie Śląska i nic, NIGDZIE nie mieli "na już" (a ja potrzebowałam je mieć na następny dzień o świcie... Znalazły się w Krakowie. 49 m2 (w sam raz na wszystkie pomieszczenia, które jeszcze były "wypanelowane". Pełne paczki niewykorzystanych "miodowych" już oddaliśmy. Mam już te nowe położone w sypialni. Wyszły naprawdę ładnie. W dwóch pokojach z "miodowymi" wymienimy na "śnieżne" w najbliższym czasie. Ściana w kuchni (za meblami) zmieniła kolor na ciemnoszary, łazienka dolna zaczyna wyglądać i mam nadzieję nie będzie jakoś koszmarnie ciasna. Zdecydowałam się na jeden kinkiet - nad umywalką (poza kinkietem mam jeszcze trzy halogenowe punkty świetlne na suficie i podświetlaną wnękę w kabinie). Na tak maleńkie pomieszczenie - wystarczy zdecydowanie, W poniedziałek mierzą lustro. Poza lustrem pozostało tam fugowanie, malowanie, biały montaż i dodatki. Będzie skończona szybciej niż górna . Aha - udało się mimo 3mm różnic między płytką ścienną a podłogową, wyjść na równo z fugami Walczymy z ogromną ilością chwastów Tyle u nas w dużym skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts