Domi87 29.08.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 prawda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.08.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 :lol2:Teść zawsze podkreślał, że on to się nic nie wtrąca w urządzanie, a ile ja się na montażach i zamówieniach nasłuchałam że to nie tak, to powinno być inne...a na koniec mówił "wiesz niunia/lala ładnie tak jak wybrałaś, ja tak nie widziałem" dlatego warto posłuchać siebie a nie tylko osób 3-cich Święte słowa! U nas było to samo! Jak malowałam dechy na szaro, to widziałam, że tato zęby zaciska, żeby nie skrytykować ( bo faktycznie ten kolor wyglądał wtedy więziennie i sama się obawiałam efektu:) a potem pochwalił. A jak zobaczył żółte drzwi, to też powiedział z podziwem "wiesz, jakbyś mnie zapytała o radę(sic!), to bym odradzał ten kolor, ale wygląda świetnie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 29.08.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Przynajmniej potrafią przyznać rację - to bardzo dobra cecha Zaraz zasnę... Próbuję się odzwyczaić od napojów energetycznych i dzielnie nie piję, ale efekt jest straszny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 29.08.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Przynajmniej potrafią przyznać rację - to bardzo dobra cecha Zaraz zasnę... Próbuję się odzwyczaić od napojów energetycznych i dzielnie nie piję, ale efekt jest straszny... Mi na szczęście wystarczą dwie kawy dziennie i funkcjonuję całkiem dobrze Echh jeszcze 30 min i do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.08.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Aniu, ale się cieszę http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Firma tylko na tym zyska, bo jak zdradzisz ich nazwę, to ta szafeczka zwróci im się 1000 razy . yyy... nie pij tyle... kofeiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 29.08.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ewcia no właśnie nie piję i dlatego ledwie patrzę na oczy... Firmie zrobię reklamę, jeśli się spiszą Możliwości mają duże - to już sporo. Mieli ogromny wybór materiałów. Dlatego tam trafiłam m.in. Madziu kawy jakoś ostatnio nie mogę pić - przestała smakować, chociaż jedną rano wypijam. Znacie jakiś sposób na pobudzenie bez kofeiny i bez nerwów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 29.08.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Moja mam wcześniej bardzo wtrącała się przy budowie naszego domku,ale teraz w kwesti urządzania -raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Aniu mama z firankami - rewelacja. Na pocieszenie Ci powiem, ze moja mama mieszka daleko, ale jak przyjeżdza na dłuzej niż 2 dni to zaczyna mi robic przemeblowanie w kuchni: płyn do mycia naczyn stoi przeciez w zlym miejscu, przyprawy nie w tej szafce co trzeba, ze nie wspomne o plastikowych pojemnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.08.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Aniu mama z firankami - rewelacja. Na pocieszenie Ci powiem, ze moja mama mieszka daleko, ale jak przyjeżdza na dłuzej niż 2 dni to zaczyna mi robic przemeblowanie w kuchni: płyn do mycia naczyn stoi przeciez w zlym miejscu, przyprawy nie w tej szafce co trzeba, ze nie wspomne o plastikowych pojemnikach jak dobrze ze moja mieszka blisko bo w związku z tym nie przyjeżdża na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.08.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Moja mama na szczęście nie będzie mi się mieszać w sprawie urządzania domu. Wychodzi z założenia, że to mój dom i to mi ma się podobać a nie jej. Za to mój tata.... A co ja biedna mam zrobić, jeśli u mnie i mama, i tata chętni do udzielania dobrych rad? Tak się nie robi, tak będzie źle, jak możesz nie mieć czegoś... I tak w koło Macieju Zaraz zasnę... Próbuję się odzwyczaić od napojów energetycznych i dzielnie nie piję, ale efekt jest straszny... Ja przy swoim ciśnieniu zejściowym nawet nie próbuję bez dwóch kaw funkcjonować. Dużo kofeiny spożywasz? Początki są trudne, ale z czasem organizm powinien się przestawić. A próbowałaś szukać jakiejś diety? Herbata zielona lub czerwona? Cykoria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 30.08.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Znacie jakiś sposób na pobudzenie bez kofeiny i bez nerwów? Zielona herbata:) Mój mąż - kawosz nałogowy - przerzucił się na nią (no, połowicznie) z dużym powodzeniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 zielona dobra jest Aniaaaaaaaaa foteczki plz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.08.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Kochane Wy moje nie mam czemu robić fotek obecnie Zrobię jak poprawią kuchnię, zamontują meble w łazience i jak trochę posprzątam Czyli nie tylko moja mama lubi "doradzać" Od razu lżej człowiekowi na duszy, że nie jest sam w niedoli Kofeiny piłam umiarkowanie: rano kawa (ale to takie bardziej mleko z kawą niż kawa z mlekiem), po ok 2 godz. koniecznie XL/Red Bull etc., w południe kolejna kawa i jeszcze jeden strzał z puszki popołudniu (wiem, że świństwo i niezdrowe). Teraz wywaliłam napoje energetyczne z "diety", a kawę pijam z musu... PS. Mówiłam już, że cudownie się mieszka mimo braków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.08.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A mi tam ani kawa ani herbata ani nic innego nie pomaga niestety:( ja mój organizm stwierdzi, że chce spać to na siedząco czy stojąco - nie ma różnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.08.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ania, po tym jak napisałaś, że się odzwyczajasz, to myślałam, że co najmniej 6 kaw dziennie piłaś plus jakieś wspomagacze Red Bulle to rzeczywiście świństwo, ale też nie przesadzajmy. No chyba, że masz jakieś zdrowotne wskazania. Naprawdę, spróbuj zielonej i czerwonej herbaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.08.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No właśnie nie powinnam pić "wspomagaczy", a to od nich najtrudniej się odzwyczaić i z tym mam problem. Po 2 dziennie to chyba było trochę dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A ja byłam przekonana, że w takich drinkach "ładowaczach" też jest kofeina. Sama nie piję ani kawy, ani takich drinków (jakoś ich smak mi nie podchodzi), więc nie wiem jaki ich składnik pobudza . Poszłabym Aniu w sposoby dziewczyn z herbatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.08.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ewcia kofeina i tauryna (i pewnie cukier też). Spróbuję z herbatką zatem. Polecacie jakąś konkretną? Dobre toto w smaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.08.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja aktualnie Twinings zielona earl grey ale min 6 dziennie , mam kosmicznie niskie ciśnienie Aniu nie pamiętam już czy gratulowałam udanych kuchennych negocjacji w każdym razie super że wszystko się wyjaśniło i poukładało po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.08.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Aniu, przepraszam ,ze dopiero teraz.. Gratuluję przeprowadzki!!!!!!! Straaasznie się cieszę I trzymam kciuki za odzwyczajenie się od wspomagaczy:yes: Ja w sumie trochę kawy pije i nic więcej mi nie trzeba. A jak jestem rzeczywiscie zmęczona to i kawa nie pomaga. Co do firanek- może byś jednak powiesila firanki? A na serio, to ja też wiem,ze będę słyszała "dobre rady". Niby ani rodzice ani teściowa się nie wtrącają.. Niby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts