ivy17 30.08.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No właśnie nie powinnam pić "wspomagaczy", a to od nich najtrudniej się odzwyczaić i z tym mam problem. Po 2 dziennie to chyba było trochę dużo... kilka słów http://fitness.sport.pl/fitness/1,126274,12371773,Energy_drink__czyli_chemia_w_puszce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ivy info o działaniu wzmagającym przyrost wagi mnie nieco otrzeźwiło Tzn. ja się spodziewałam, że to ma dużo cukru, ale jakoś nigdy nie wczytywałam się, że aż tyle Dziewczynki, idę dzisiaj po zieloną herbatę A tymczasem znalazłam takie coś do salonu i uparcie rozważam myśl zakupu (tak, miała być Azzardo, ale tej nie kupię póki nie zmienię stolika)... Taka lampa ratowałaby mnie przed przeróbką kabli, bo wyszły "ciut" nie nad stolikiem Najpierw upierałam się, żeby lampa nad stolik kawowy i ta nad stół były z jednej kolekcji, ale w sumie jeśli się nie żrą, to może to olać (?) Czerń się u mnie pojawi przy kominku i na ścianach (planuję czarne ramy do grafik i zdjęć).... http://www.westwing.pl/images/P/ES12LUX2-104_small.jpg I co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 a to i witam się tu u Ciebie, lampa bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A witam Cię u siebie Kupić - nie kupić... Azzardo też ładna Ot i dylemat (ale, żeby same takie w życiu były ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 31.08.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Fajna, ta lampa, trochę wygląda jak wędka ale jeśli Ci się nie pokrywa kabel ze stolikiem to chyba niezłe rozwiązanie A jaką Azzardo planowałaś, bo mi chyba umknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 31.08.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Bardzo fajna lampa Oświetlenie przecież nie musi być z jednego kompletu, byle lampy pasowały do siebie. U mnie każda z innego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 31.08.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Lampka bardzo ładna, prosta i elegancka :yes: No i ciekawe rozwiązanie z tym kablem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tę:http://p.alejka.pl/i2/p_new/39/00/lampa-wiszaca-azzardo-stylo-5-md1220a-5-cena-do-negocjacji_0_b.jpg I tę do jadalni nad stół:http://www.cudownelampy.pl/sklep/files/lampa-wiszaca-stylo-3-firmy-azzardo-md-1220b-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 31.08.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 oj, ładne te lampy co planowałaś i nie pomogę Ci bo bardziej mi się podobają... Ale ta druga też nie jest zła, a jak kabel i tak w złym miejscu to jest to jakieś rozwiązanie... a do jadalni wtedy jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie wiem jeszcze:) Ale widziałam niedawno trzy fajne białe, szklane, tubki. Mogłoby być w sumie. Iiii nie wiem. Może ją wezmę, jak nie spasuje do salonu, to powieszę w sypialni (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 31.08.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Bardzo ładne te lampy zwisające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 31.08.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A mnie się wędka podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.08.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A mnie tez się wędka podoba zwłaszcza ze u mnie ten sam problem i kabel wisi nie tam gdzie potrzeba . Poprosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.09.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Aniu, skojarzyłam, że wśród swoich typów umywalkowych miałaś Artceram i byłaś rozczarowana jakością gdy je zobaczyłaś. Czy w tym sklepie, gdzie je oglądałaś były też inne modele? Za mną chodzi taka jedna (właśnie ponownie wrzuciłam ją u siebie), ale nie jest tania, więc jeśli jej jakość nie zachwyca, to mnie skuteczniej wyleczy . Dziękuję za zaproszenie I mnie "wędka" też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.09.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Cześć Aniu Z kuchni cieszę się po cichutku razem z Tobą (fala będzie po poprawkach ) Ja swojego czasu dużo zielonej liściastej herbatki piłam ale koniecznie z cytrynką, żeby zabić jej gorzkawy posmak Lampa wędka jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.09.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Aniu super, że kuchnia będzie taka jaką Chciałaś a mi jakoś ta lampa wędka dziwną się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.09.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Wędka jest z Westwinga i wciąż nie kupiłam A jak się waham, to może niekoniecznie warto, co? Ewunia ja mam nadzieję, że ta umywalka będzie zrobiona lepiej, bo powiem Ci, że te Artceram, które ja już miałam kupić były nie tylko trochę gorszej jakości. One były fatalnej jakości Gorszej niż umywalki 'no name" (czyt. chińskie) wystawiane na allegro, a miałam okazję widzieć jedne i drugie.... Bardzo, bardzo mnie to zaskoczyło, bo formy ma Artceram piękne, jak na włoską markę przystało. Jakość skrajnie mnie rozczarowała. Ja je przecież pojechałam kupić, a nie oglądać. A tu taki klops... Oglądałam La Fontana w krakowskim Max-Flizie, ale wcześniej dzwoniłam czy mają na stanie. Jeśli mają, to będziesz mogła zobaczyć nawet, jeśli nie ma ich na ekspozycji, bo pokażą Ci w magazynie. A i byłam wczoraj u Pana Kwiatkowskiego od kominków po zaległe kratki, bo kominek dziurami straszył Nie zastałam szefa, ale równie miłego pracownika. Zapytałam o "zasięg" działalności i powiedzieli, że jak trzeba, to nawet w Kielcach zrobią, więc gdybyś Ty czy Basia potrzebowała ich do swojego kominka, to myślę, że nie będzie przeszkód. Były nowe, śliczne wkłady na ekspozycji. M.in. mój w wersji narożnej... Ach jaki ładny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.09.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Dziękuję Aniu W takim razie zadzwonię do P. Kwiatkowskiego . Do Max Fliz też zadzwonię (ale Ci zazdroszczę, że masz tam blisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.09.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 zarejestrowałam sie na tym Westwing ale ni cholery nie moge sie tam odnalezc Czy ktos mi podpowie jak tam się wyszukuje produkty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.09.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Pinakolado A szukasz czegoś konkretnego? Specyfika kupowania na Westwing polega na polowaniu . Codziennie rano o godz. 7.00 zaczynają się nowe kampanie (bodajże 6). Klikasz w te, które cię interesują (lampy, ręczniki, dekoracje, meble, obrazy, porcelana, etc.) i przeglądasz. Jeśli coś chwyci za serce to kupujesz. Jeśli się nad czymś za długo zastanawiasz, to inni mogą Cię ubiec, bo towary są limitowane. Kampanie trwają kilka dni (nie pamiętam dobrze, ale chyba 3-4). Nierzadko jednak nie ma się czym przejmować nawet jeśli inni Cię ubiegną, bo: 1. Kampanie się czasem powtarzają 2. Nierzadko towary można kupić w tej samej lub podobnej cenie bezpośrednio w sklepach, z których pochodzą Zatem kupuje się poprzez przeglądanie tego co akurat jest "na ladzie" i w imię zasady "kto pierwszy ten lepszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts