Domi87 12.09.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 no tak, bo Narendil już się prawie pakuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.09.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 I ja zostałam pominieta ,a tylko prosiłam o fotke baterii w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Malkul podziękowawszy pięknie Rere oj mam na głowie więcej niż kiedykolwiek powiem Ci. Ale jakoś ogarnę Anka moim kosztem się będziesz podbudowywać? Oj nieładnie! Powinnam Ci zatem cyknąć zdjęcie garderoby w obecnym stanie... Lea Nie zostałaś, nie zostałaś Łobuzie! A weź sobie przeczytaj mój ostatni post i wzmiankę o Tobie, zdjęciu i baterii... Zapodziałam gdzieś aparat Ale znajdę. I pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.09.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Oki poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.09.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nie wiem jak to możliwe??? Dałabym głowę, że zaglądałam do Ciebie wczoraj, a nawet dzisiaj rano i nie było tych postów, które czytam. Macie też tak czasami? To nie pierwszy wątek, który tak się "wiesza" Dziewczynki mam mały problem ...niestety mojemu prawie mężowi wypadl wyjazd służbowy na ten weekend co sie umawiałyśmy ..niestety na drugi koniec polski...jedzie na połów dorszy gdzies nad morze I tu mam moje drogie pytanie do Was...czy mozemy przełozyc spotkanko na kolejny tydzień(27- 30), bo jade juz napewno - urlop zaklepany To chyba też do mnie . Ivuś Ty żonką rybaka jesteś ? Mnie nawet pasuje, bo w ten mój delegacyjny weekend, to będę miała ogólnie młyn kilka dni przed i po . Na razie nie mam nic w grafiku, ale dla bezpieczeństwa może jednak lepiej w weekend 29-30? Dostosuję się do preferencji Gospodyni . Ewcia zawsze możesz zrobić jedno i drugie I jak tam pan Kominkowy? W zasadzie tak . Ale u mnie to jeszcze będą białe płytki na ścianach, więc nieco za gęsto by się zrobiło . A Pan kominkowy? Zaniemógł i nie dojechał . Fajny w kontakcie. Ma się jeszcze odezwać, ale nie wiem czy go tu ciągnąć taki kawał (choć sam się chwalił, że w moich okolicach to duuużo kominków stawiał), bo chyba znalazłam fachowca (szczegóły u mnie) Naprawdę nie ma się czym chwalić. Już nawet nie o stare meble chodzi, ale o to, że nie mam lamp, szyby na kominku, czegokolwiek w oknach i ściany wciąż puste... To jakaś sugestia? Mamy kupić z Ivy firaneczki? Dawaj wymiary Aniu Kochana, Ty się tym ZUPEŁNIE nie przejmuj, bo ja się zacznę przejmować, że Ci kłopot sprawiamy . To zupełnie normalne, że żarówka czeka na klosz, a kominek na szybkę. To drobiazgi, które będziecie sukcesywnie uzupełniać. Spokojnie, w miarę możliwości i weny . Ja też zabiorę ze sobą większość mebli. I nawet nie mam zamiaru ich bardzo szybko wymieniać, bo je lubię (że nie wspomnę, że pod nie projektowaliśmy dom - architekt musiał mieć niezły ubaw, albo sądził, że to meble w stylu Ludwik XVI po dziadkach ) Twoje słowa, w których cieszyłaś się z zamieszkania są najlepszą oprawą i ozdobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ivuś Ty żonką rybaka jesteś ? Mnie nawet pasuje, bo w ten mój delegacyjny weekend, to będę miała ogólnie młyn kilka dni przed i po . Na razie nie mam nic w grafiku, ale dla bezpieczeństwa może jednak lepiej w weekend 29-30? Dostosuję się do preferencji Gospodyni . [ na szczescie nie...wymyslili u niego w pracy ze to fajna atrakcja dla klientów...ale ma byc zimno i 16st wiec nie wiem czy taka fajna tez jestem do dyspozycji ..jestem do niedzieli wiec weekend mi pasuje o dowolnej porze, najwyżej porzucę roboty w trakcie To jakaś sugestia? Mamy kupić z Ivy firaneczki? Dawaj wymiary :yes::yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Anka moim kosztem się będziesz podbudowywać? Oj nieładnie! Powinnam Ci zatem cyknąć zdjęcie garderoby w obecnym stanie... Cykaj! Tylko znajdź aparat Ja to wredna zołza czasami jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.09.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Aniu podobno masz w przedpokoju oświetlenie linkowe ,gdzie można znaleźć ,dasz fotkę, albo czy to niedawno było w komentarzeach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Aniu sorki za prywatę ale ja muszę zapytać Basię, Basiu kiedy kurna chata dasz jakieś nowe fotki do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.09.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Aniu sorki za prywatę ale ja muszę zapytać Basię, Basiu kiedy kurna chata dasz jakieś nowe fotki do dziennika Reni do komentarzy dużo daję,a u mnie teraz posucha dopiero się ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 no to leca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.09.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Aniu znalazłam Ty masz je na linkach,szukam czegoś do kuchni jak zrobię remodeling suftu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymysteryy 13.09.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam Sąsiadkę I dziękuję serdecznie. A gdzie wątek Szanownej Pani? A wie Sąsiadka jak to jest z budową ... czasu jak na lekarstwo. Jak tylko znajdzie się chwilka wolna, to podziwiam dokonania innych, a o swoim wątku to nawet nie myślę .... no chyba że kiedyś Nie wiem czy sprawa łączenia u Ciebie paneli z płytkami jeszcze aktualna, ale jeśli mogę wyrazić opinię, to korek moim zdaniem jest bardzo fajny. Mam już go od roku i widzę, że to była dobra decyzja. Bałam się, że może coś zacznie się z nim dziać w sezonie grzewczym (mam podłogówkę), ale nic się z nim nie stało. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.09.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ANie wiem czy sprawa łączenia u Ciebie paneli z płytkami jeszcze aktualna, ale jeśli mogę wyrazić opinię, to korek moim zdaniem jest bardzo fajny. Mam już go od roku i widzę, że to była dobra decyzja. Bałam się, że może coś zacznie się z nim dziać w sezonie grzewczym (mam podłogówkę), ale nic się z nim nie stało. Miłego dnia No to ja się wtrącę bo chyba jesteś pierwszą osobą, która ma korek między panelami a płytkami. Mówia że korek ok ale do łączen parkiet - płytk a nie panele bo one sa podłoga pływająca i wypchna korek. Mozesz zrobic zdjęcie? Proszę napisz, czy był to korek w płynie czy aseczki ciete z "rulonu" .... Z góry dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymysteryy 13.09.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No to ja się wtrącę bo chyba jesteś pierwszą osobą, która ma korek między panelami a płytkami. Mówia że korek ok ale do łączen parkiet - płytk a nie panele bo one sa podłoga pływająca i wypchna korek. Mozesz zrobic zdjęcie? Proszę napisz, czy był to korek w płynie czy aseczki ciete z "rulonu" .... Z góry dzieki za odp Sorry, rzeczywiście namieszałam Ja mam deskę warstwową klejoną do podłoża. Zapomniało mi się, że paneli nie można kleić i są podłogą pływającą. Gdzieś w wątku Ani wyczytałam, że się wahała między korkiem i innymi rozwiązaniami stąd zachwaliłam korek, który mam (był cięty z rulonu). Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd Mea Culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.09.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 jejku, jaką nadzieje mi zrobiłaś , buuuuuuuuuuu...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 jejku, jaką nadzieje mi zrobiłaś , buuuuuuuuuuu...................... Mi też... Już zaczęłam płakać, że pan Janek dzisiaj listwy dylatacyjne zamontował. W takim razie ocieram łzy i wracam do konceptu malowania ich na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.09.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam się w Twoim wątku, zajrzałam tu ostatnio i aż się zdziwiłam że mnie tu wcześniej nie było:eek: Ale już nadrobiłam i jestem na bieżąco . Szarą łazienkę uwielbiam i za każdym razem jak ja widzę robie tak a potem to samo mam z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 14.09.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 jejku, jaką nadzieje mi zrobiłaś , buuuuuuuuuuu...................... Pinacolada, w mieszkaniu mielismy laczenie paneli (tych na 'klik') z gresem na sylikon. Dobrany byl kolorystycznie to fugi. Mieszkalismy tam 3 lata i rozwiazanie to sprawowalo sie idealnie. Moja siostra u siebie miala tez takie laczenie - wlasnie od niej zgapilismy. Jej mieszkanie bylo wykanczane chyba w 2003 roku i przez tyle czasu to laczenie tez bez zastrzezen. Jesli bylabys zainteresowana to moge pstryknac fotki w weekend, bo sie do nich wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.09.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Pinacolada, w mieszkaniu mielismy laczenie paneli (tych na 'klik') z gresem na sylikon. Dobrany byl kolorystycznie to fugi. Mieszkalismy tam 3 lata i rozwiazanie to sprawowalo sie idealnie. Moja siostra u siebie miala tez takie laczenie - wlasnie od niej zgapilismy. Jej mieszkanie bylo wykanczane chyba w 2003 roku i przez tyle czasu to laczenie tez bez zastrzezen. Jesli bylabys zainteresowana to moge pstryknac fotki w weekend, bo sie do nich wybieramy Bardzo Cię proszę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts