kamiku 14.09.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Bardzo Cię proszę !!! No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 dziewczynki kochane da się przykleić panele jako podłogę pływającą za pomocą korka z płytkami, robi się wtedy tzw montaz kombinowany, ostatnia warstwa paneli położona na kleju bardzo elastycznym , ja używam sika bond t8, wtedy podłoga jest przykejona ale jest na tyle elastyczna że reszta tej podłogi pływa, dajemy korek i mamy dylatację korkową, jest to trudny montaż ale się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 14.09.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 dziewczynki kochane da się przykleić panele jako podłogę pływającą za pomocą korka z płytkami, robi się wtedy tzw montaz kombinowany, ostatnia warstwa paneli położona na kleju bardzo elastycznym Reni, my nie mielismy klejonej podlogi. Calosc paneli byla tradycyjnie polozona na podkladzie. Pokoje nasze nie byly co prawda jakies wielkie - najwiekszy mial z 25 m2 - no i nie mielismy podlogowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Reni, my nie mielismy klejonej podlogi. Calosc paneli byla tradycyjnie polozona na podkladzie. Pokoje nasze nie byly co prawda jakies wielkie - najwiekszy mial z 25 m2 - no i nie mielismy podlogowki. hmm bo teraz ja nie kumam, noo ok masz panele na podkładzie, jak większość z nas, ale ja pisałam że mimo tego iż panele są ułożone na podkładzie i pływająco to istnieje możliwość przyklejenia ostatniego rzędu paneli aby tam wkleić korek łączący właśnie pływajace panele z płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 14.09.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 hmm bo teraz ja nie kumam, noo ok masz panele na podkładzie, jak większość z nas Pewnie masz racje pisałam że mimo tego iż panele są ułożone na podkładzie i pływająco to istnieje możliwość przyklejenia ostatniego rzędu paneli aby tam wkleić korek łączący właśnie pływajace panele z płytkami. Reni, nie chodzilo mi o to, ze nie mozna, tylko, ze my nie mamy nic klejonego.. tzn panele nie sa klejone. Zostaly poloznone normalnie tak, jakby sie mialo zalozyc listwe, czy co tam sie robi przy laczeniu z plytkami. Szpara nie byla za duza, taka, zeby optycznie pasowala do grubosci fugi. Potem w ta szpare zostal zaaplikowany sylikon. W weekend porobie fotki i pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.09.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ania chyba zapracowana i domek dopieszcza Ma pytanko do gospodyni i julianny...czy nasze spotkanko udało by sie zoorganizować w dniach piątek -sobota jakoś...?? chciala bym jeszcze do mojej siostrzenicy do Karkowa skoczyc w niedziele przed wyjazdem bo już dziure mam w brzuchu od smsków "kiedy przyjedziesz ciociu" ale oczywiście sie dostosuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 17.09.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Bardzo Cię proszę !!! Udalo mi sie porobic fotki, niestety tylko telefonem. Mam jednak nadzieje, ze na cos sie przydadza http://s13.postimage.org/8eauuock7/pic1.jpg photo upload http://s13.postimage.org/5mrl42e1j/pic2.jpg temporary image hosting http://s10.postimage.org/r8i78jstl/pic3.jpg anonymous picture upload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.09.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 kamiku - wielkie dzieki ! Wygląda to naprawdę bardzo estetycznie. U mnie dylatacje ,ze względu na powierzchnie paneli, aż 1m5 centymetrowe więc niestety to rozwiązanie odpada Ale ten cieniusieńki paseczek wygląda super Jeszcze raz dziękuję za fatygę. Mam nadzieję, że to info przyda się komuś innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 17.09.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 kamiku - wielkie dzieki ! Nie ma problemu U mnie dylatacje ,ze względu na powierzchnie paneli, aż 1m5 centymetrowe więc niestety to rozwiązanie odpada jakos nie moge rozszyfrowac - ile cm ma ta dylatacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.09.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nie ma problemu jakos nie moge rozszyfrowac - ile cm ma ta dylatacja? ło jezu , coz ja napisałam 1,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.09.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ja mam korek z rulonu pomiędzy płytkami a klejoną deską warstwową,ale zdecydowanie u kamiku to wygląda ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.09.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ło jezu , coz ja napisałam 1,5cm Pinacolada, po dluzszej i doglebnej analizie tak tez mi sie wydawalo, ze to musi byc 1,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.09.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ja też mam korek pomiędzy deską a gresem - ale u mnie dylatacje mają 1 cm - korek jest estetyczny, mniej widoczny niż listwy i delikatnie "wyrównał" mi poziom podłóg bo gres ma 1 cm a deska 1,5 cm. Wizualnie nie widać różnicy tych 0,5 cm - delikatnie pod noga i owszem. Aniu - pisałam kilka dni temu i wcięło mój post No więc pisze ponownie - łazienka - BAJECZNA!!! Bardzo mi się podoba - jest taka dopracowania i przemyślana. Kuchnia wyszła ślicznie - jest taka elegancka i funkcjonalna. Czekam niecierpliwie na szkło (sama zastanawiam się co dać u siebie między szafkami, na razie mam zachlapaną ścianę ) Twój domek jest bardzo ładny. A co do kartonów..., nadal mam nie wszystkie rozpakowane - ale gości szeroko witam bom towarzyski zwierz. Nie przejmuj się niczym, wszak KIEDYŚ tam sie rozpakujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Aniu, wszystko w porządku? Ja dopiero dzisiaj złapałam kontakt z rzeczywistością . Ania chyba zapracowana i domek dopieszcza Ma pytanko do gospodyni i julianny...czy nasze spotkanko udało by sie zoorganizować w dniach piątek -sobota jakoś...?? chciala bym jeszcze do mojej siostrzenicy do Karkowa skoczyc w niedziele przed wyjazdem bo już dziure mam w brzuchu od smsków "kiedy przyjedziesz ciociu" ale oczywiście sie dostosuję... Jak rozumiem pytasz o przyszły weekend (bo teraz lekko zwątpiłam)? Dla mnie sobota jest ok . W piątek nie będę miała z kim zostawić Julianny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.09.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ewciu przyjeżdżacie dzisiaj? Bo ja się też trochę pogubiłam... Ale jestem w domu i czekam Ostatnio nie czułam się najlepiej i rzadko korzystałam z komputera - stąd tak duże zaległości i u siebie i w Waszych wątkach. Przepraszam. I bardzo dziękuję za informacje i zdjęcia łączeń paneli z płytkami - mnie też się przyda. Channel bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.09.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 ja tu w celu sprostowania bo przeze mnie te zmiany...rozmawiałysmy o przyszłym weekendzie - sobota - niedziela( 29-30)---Aniu czy tobie to pasuje bo cie ie było i jakoś i tak nie sprecyzowałayśmy chyba. Ja jestem dopiero w kolejny weekend. Czyli jesli kochana moja pasuje Ci to jestesmy z Jullianką w następną sobote ( bo wyczytałam ze jej bardziej pasuje )...napisz prosze czy jest ok bo mam wyrzuty ze coś zamieszalam za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.09.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Mnie najbardziej pasuje piątek albo niedziela oraz wtorek, bo wtedy jestem w domu sama z Magdą i zwykle nie mam w planie innych zajęć. Jeśli jednak to sobota bardziej Wam pasuje, to może być i sobota wstępnie. W sobotę po prostu mam męża w domu trochę dłużej - i jest to jedyny dzień, kiedy możemy coś razem załatwić, dlatego na wszelkie spotkania wolę dni, kiedy jestem sama i na pewno nic innego mi nie wypadnie. Jednak nie mówię nie także na sobotę Kwestia potwierdzenia w czwartek np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.09.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aniu czyli potwierdzamy w czwartek co i jak pasuje gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.09.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aniu, Ivy, w takim razie stanę na głowie i wykombinuję, by być w piątek . A która godzina pasuje Ci najbardziej? Bo nie wiem w którą stronę pertraktować w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.09.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 no ładnie się tu ugadują kuliżanki trzeba będzie mojego foszka przekupić jakimiś fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts