kamiku 27.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Podzielam zdanie dziewczyn - Aniu, prosimy o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.09.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 I ja czekam na porcję fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.09.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Witajcie Kobiety Niesamowicie mnie cieszy, że się ludzi dobrze czują w naszym domu mimo, że tak daleko mu do końca. Ngel jednak mocno przesadziła i ja naprawdę, NAPRAWDĘ nie mam się czym chwalić. Pochwały wszystkie mocno na wyrost, ale postaram się ze wszystkich sił sprostać teraz zadaniu i Was nie rozczarować jak już urządzę nasze gniazdko. Dzisiaj mamy montowaną balustradę, a ja nawet na nią jeszcze nie spojrzałam, bo jestem w stresie jak będzie wyglądać... No nic. Zbiorę się na odwagę jak sobie pójdą Kuchnię pokażę jak już będzie gotowa w 100%, a brakuje jeszcze 10% Podsumowując te parę tygodni jej użytkowania: jestem zadowolona z funkcjonalności, kocham półwysep! Bardzo przydaje mi się bliskie sąsiedztwo zmywarki ze zlewem, natomiast za nie do końca dobre rozwiązanie uważam płytę i zlew naprzeciw siebie... Pół biedy, kiedy ja gotuję, ale jeśli w kuchni robi coś Piotrek, to podłoga jest zachlapana. Tym, którzy kuchni nie mają radzę przemyśleć tę kwestię. Nie jest jednak źle i mając do wyboru płyta obok zlewu albo zmywarka obok zlewu wybieram to drugie, ale idealnym rozwiązaniem jest jednak płyta na jednym blacie, a zlew obok, na blacie prostopadłym (rozwiązanie z poprzedniej kuchni). Zadowolona jestem z baterii, mniej zadowolona ze zlewu, który się mocno rysuje, więc niespecjalnie polecam. Blat... jedna z droższych rzeczy w naszej kuchni: jeśli komuś nie zależy tak szaleńczo jak mnie, by było estetycznie, bez widocznych łączeń i w dodatku bez "rysunku", jaki ma naturalny kamień - nie warto brać kompozytu. Jest piękny, ale szalenie delikatny. Trzeba uważać, by nie porysować, nie postawić niczego gorącego i ścierać natychmiast wszystko, co może farbować... Przypuszczam, że robiąc tę samą kuchnię drugi raz wzięłabym to samo, ale gdybym się decydowała na ciemny blat to tylko granit. Z rzeczy które mogę pokazać, to na razie tylko to, co nabyłam jakiś czas temu szalejąc na punkcie "kwadratów", jak Narendil Taki brodzik w górnej łazience ma odpływ: Taki wanna: A takie kupiłam klik-klaki do bidetu i umywalek. Mąż uznał, że jestem nienormalna, ale Wy chyba rozumiecie, prawda? Wszystko jest kanciaste, wraz z poprzeczkami stabilizującymi do szyby prysznicowej, przyciskiem geberita i bateriami. Nawet głośniki na sufit znalazłam kanciaste i jestem z siebie dumna A skrzynka na listy taka (nie zrobiłam zdjęcia naszej, bo mokra od deszczu): http://www.weltbild.pl/pub/mm/img/220/11639804.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.09.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Witajcie Kobiety Niesamowicie mnie cieszy, że się ludzie dobrze czują w naszym domu mimo, że tak daleko mu do końca. Ngel jednak mocno przesadziła i ja naprawdę, NAPRAWDĘ nie mam się czym chwalić. Pochwały wszystkie mocno na wyrost, ale postaram się ze wszystkich sił sprostać teraz zadaniu i Was nie rozczarować jak już urządzę nasze gniazdko. Dzisiaj mamy montowaną balustradę, a ja nawet na nią jeszcze nie spojrzałam, bo jestem w stresie jak będzie wyglądać... No nic. Zbiorę się na odwagę jak sobie pójdą Kuchnię pokażę jak już będzie gotowa w 100%, a brakuje jeszcze 10% Podsumowując te parę tygodni jej użytkowania: jestem zadowolona z funkcjonalności, kocham półwysep! Bardzo przydaje mi się bliskie sąsiedztwo zmywarki ze zlewem, natomiast za nie do końca dobre rozwiązanie uważam płytę i zlew naprzeciw siebie... Pół biedy, kiedy ja gotuję, ale jeśli w kuchni robi coś Piotrek, to podłoga jest zachlapana. Tym, którzy kuchni nie mają radzę przemyśleć tę kwestię. Nie jest jednak źle i mając do wyboru płyta obok zlewu albo zmywarka obok zlewu wybieram to drugie, ale idealnym rozwiązaniem jest jednak płyta na jednym blacie, a zlew obok, na blacie prostopadłym (rozwiązanie z poprzedniej kuchni). Zadowolona jestem z baterii, mniej zadowolona ze zlewu, który się mocno rysuje, więc niespecjalnie polecam. Blat... jedna z droższych rzeczy w naszej kuchni: jeśli komuś nie zależy tak szaleńczo jak mnie, by było estetycznie, bez widocznych łączeń i w dodatku bez "rysunku", jaki ma naturalny kamień - nie warto brać kompozytu. Jest piękny, ale szalenie delikatny. Trzeba uważać, by nie porysować, nie postawić niczego gorącego i ścierać natychmiast wszystko, co może farbować... Przypuszczam, że robiąc tę samą kuchnię drugi raz wzięłabym to samo, ale gdybym się decydowała na ciemny blat to tylko granit. Z rzeczy które mogę pokazać, to na razie tylko to, co nabyłam jakiś czas temu szalejąc na punkcie "kwadratów", jak Narendil Taki brodzik w górnej łazience ma odpływ: Taki wanna: A takie kupiłam klik-klaki do bidetu i umywalek. Mąż uznał, że jestem nienormalna, ale Wy chyba rozumiecie, prawda? Wszystko jest kanciaste, wraz z poprzeczkami stabilizującymi do szyby prysznicowej, przyciskiem geberita i bateriami. Nawet głośniki na sufit znalazłam kanciaste i jestem z siebie dumna A skrzynka na listy taka (nie zrobiłam zdjęcia naszej, bo mokra od deszczu): http://www.weltbild.pl/pub/mm/img/220/11639804.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 skrzynka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Piękne ja rozumiem każde dziwactwo Ania a ile ta skrzynka kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.09.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Tak tak rozumiemy:yes:Odpływ w kształcie kwadracika i skrzynka bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.09.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ania - rozumiem bo to samo robiłam. Klik-klak w dolnej łazience oczywiscie do kwadratowej umywalki nie mógł byc przeciez okrągły A mocowanie szyby prysznicowej robili mi na zamówienie bo same okragłe profile mieli a u mnie MUSIAŁ byc kanciasty Wiesz, to nasze forum to takie warjatkowo Tu kazdy ma jakiegoś bzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Aniu..my jutro się widzimy ? jakoś po południu, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.09.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Venus na allegro ją widziałam za 230 zł + przesyłka, ale znalazłam w jednym sklepie internetowym za 149 zł (już z przesyłką kurierską za pobraniem) Jeśli jesteś zainteresowana, chętnie się podzielę - firma solidna. Nie mam zastrzeżeń. I muszę napisać, że mam naprawdę fajną i mega minimalistyczną balustradę mocowaną kanciastymi śrubami Bo światełka schodowe przecież kwadratowe. Panowie poszli, a ja jestem zadowolona. Tak... drzwi nadal nie ma, wykończenia włazu na strych również nie... Muszę w miarę szybko zabrać się wreszcie za listwy przypodłogowe i za dekoracje na ścianach, bo teraz niemal ascetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.09.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 A.. widzisz Ivy zapomniałabym. Macie do wyboru jutrzejsze popołudnie albo sobotę od 13:00 Z tym, że do jutra nie zdążę dosprzątać, ale może udacie, że nie widzicie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.09.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jeeeesoooo!!! Wszystko mi się podoba!!! I kwadratowe odpływy i skrzynka i balustrada mocowana kwadratowymi śrubami... Zarąbiście i perfekcyjnie po prostu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 aniu mi pasowało by lepiej w sobotę ..ale dostosuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.09.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Skoro Tobie lepiej i Ewie też lepiej, to i mnie spasuje. Czekam tylko na Ewci odpowiedź. Rasia zatkało mnie No jakże mi miło, że zajrzałaś i jeszcze taaaakie miłe słowa. Cieszę się podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.09.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Skoro Tobie lepiej i Ewie też lepiej, to i mnie spasuje. Czekam tylko na Ewci odpowiedź. Obecna . Nakombinowałam się z piątkiem, ale odkręcę i przybędę w sobotę Bardzo się cieszę , ale jak jeszcze raz napiszesz/powiesz o tym sprzątaniu to Słowa Rasi bezcenne. Mam nadzieję, że i ja doczekam się jej dobrego słowa gdy już będzie co oglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.09.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ewunia jeśli już piątek nakombinowałaś, to bądź w piątek. Ivy w sobotę i już Jak komu pasuje proszę bardzo. Dom otwarty prowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Aniu ja rozumiem takie dziwactwo, a jakże. Sama szukam płytek białych od nie wiem kiedy bo te co znalazłam sa o MILIMETR większe niz bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 ewus aniu dotre jutro tylko napiszcie o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 nadaje z telefonu ...ustalcie proszę sobotę czy.jutro i napiszcie tu proszę ..będę napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Hi, hi . Nieźle nam idzie to umawianie Ja bardzo chciałabym spotkać Was obie w realu Zatem niech będzie sobota (mnie też bardziej pasuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts