1976pinacolada 27.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 piękna balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Wow Aniu:jawdrop: !!! Masz perfekcyjną balustradę z kanciastymi śrubkami.Drugie zdjęcie jak z katalogu-super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Balustrada cudna! I te kwadrasiunie śrubecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Balustrada świetna!! Skrzynka tez wymiata Wariactwo co do kwadratowych odpływów tez rozumiem, my tez wszystko kanciate kupujemy Wylamalismy sie co prawda z brodzikiem dzieci, bo ma odplyw okragly a wanna prostokatny ale za to oba beda biale zeby bylo tak samo (brodzik miał srebrny defaultowo ale go podmienilismy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.09.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 super zatem sobota czekam na godzinke i się stawiam w pięknym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Aniu, dobre i takie skrawki Mam nadzieję, że dziewczyny podczas wizyty coś napstrykaja i pokażą Z rzeczy które mogę pokazać, to na razie tylko to, co nabyłam jakiś czas temu szalejąc na punkcie "kwadratów", jak Narendil Wyobraź sobie, że mój brodzik ma okrągłą zatyczkę. Dramat Mów skąd masz swoje kwadraty, to może uda mi się podmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.09.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Mąż uznał, że jestem nienormalna, ale Wy chyba rozumiecie, prawda? ; Wszystko jest kanciaste, wraz z poprzeczkami stabilizującymi do szyby prysznicowej, przyciskiem geberita i bateriami. Nawet głośniki na sufit znalazłam kanciaste i jestem z siebie dumna Ja jak najbardziej rozumiem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.09.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 super zatem sobota czekam na godzinke i się stawiam w pięknym domku Ania wspominała o godzinie 13.00 . Aniu, dobre i takie skrawki Mam nadzieję, że dziewczyny podczas wizyty coś napstrykaja i pokażą Pod warunkiem, że na ścianach nie będzie tabliczek http://sklep.hjrg.pl/312-2055-large/zakaz-fotografowania-z-opisem.jpg Ja już się nie mogę doczekać jak zobaczę barierki na własne oczy, bo jeśli na zdjęciach wyglądają tak fajnie, to co dopiero na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.09.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Aniu balustrada boska ale zdjęć jak na lekarstwo, kopniak ci się należy:lol2: proszę obfocić kuchnię z każdej strony i nam tu pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 28.09.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja też czekam na kuchnię!A wariactwa to fakt, na forum nie brakuje i to wszelkie rodzaje! Chyba dlatego każdy się tu dobrze czuje - bo może znaleźć sprzymierzeńca do swoich zwariowanych pomysłów, a w realu to czasem trudno:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.09.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Aniu wszystko mi się podoba a balustrada to mistrzostwo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 A wariactwa to fakt, na forum nie brakuje i to wszelkie rodzaje! Chyba dlatego każdy się tu dobrze czuje - bo może znaleźć sprzymierzeńca do swoich zwariowanych pomysłów, a w realu to czasem trudno:wiggle: Zgadzam się! Nikt nas nie zrozumie jak tutaj na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.09.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Super barierka, korytarz z nią prezentuje się świetnie, jak dla mnie mógłby pozostać taki ascetyczny - bo nawet bez ozdób robi ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Przepięknie ale ramki dasz białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 A wariactwa to fakt, na forum nie brakuje i to wszelkie rodzaje! Chyba dlatego każdy się tu dobrze czuje - bo może znaleźć sprzymierzeńca do swoich zwariowanych pomysłów, a w realu to czasem trudno:wiggle: Zgadzam się! Nikt nas nie zrozumie jak tutaj na FM O to to! I mężom lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 28.09.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Balustradka - pikna (marzenie!) Fajowy ten kwadratowy śrubunek. Zdjęcia jak z katalogu tyle że MAŁO - wcale nas nie rozpieszczasz! Eh szkoda, że ja tak daleko od Was mieszkam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Balustrada prezentuje się super. Bardzo, bardzo podobają mi się śruby Koniecznie dosyp trochę więcej fotek, mam ogromny niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.09.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Ania wspominała o godzinie 13.00 . jestem zatem o 13 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.09.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Już ktos pisał o pięknych Aniowych wnętrzach na żywo....jest super:D Ania jak każda z nas ma w swoim domu widzi wiecej brakow czy małych niedoróbek niż nawet wprawne oko jest w stanie zobaczyc...jednak wszystko wygląda super, takie dopracowane wszystkie linie się zgadzają, fugi idealne, kwadraty tam gdzie trzeba, śliczne szarości na ścianach... i nawet chomiczek malutkiej jest szary .....super wszystko na żywo się prezentuje :yes: Jest lepiej niż na fotkach )) Dziękuje Aniu i Ewo za miłe spotkanko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.09.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Aniu, Ivy - dziękuję najpiękniej za miłe spotkanie Podpisuję się absolutnie pod każdym słowem Ngel i Ivy17 Ania w skromności bije rekordy, ale wynegocjowałyśmy, że jak tylko pojawią się lampki, rolety i galeria zdjęć, to będą fotki . Dla mnie salon Ani to spełnienie moich marzeń o słonecznym miejscu wypoczynku . Lubię słonecznie, jasno i ciepło - zachwyt bezwarunkowy . Ani (Narendil) też by się podobało . Obie łazienki dopracowane w szczegółach (wiedziałam, że tak będzie - bo mogło być tylko lepiej niż na zdjęciach ), kuchnia i barierka w korytarzu zapiera dech w piersiach Miętowy z pokoju Madzi cudny. Naprawdę - to najpiękniejszy zielony jaki mogłam sobie wyobrazić. Łóżeczko pomalowane tak, że z automatu uznałam, że to "gotowe". Płytki, panele, elewacja - wszystko wygląda super Nie wiem czy Ania wspominała, ale jeśli nie, to chyba się nie obrazi jeśli zdradzę, że ma dwie całkiem spore i mądrze rozplanowane garderoby - dla mnie bomba . Chciałabym napisać - To co? Następnym razem u mnie? Ale zdecydowanie chciałabym się spotkać wcześniej, bo u mnie na ten etap, który Ania uważa za niedoskonały jeszcze "trochę" trzeba poczekać . Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts