rere79 29.09.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 No teraz to już mnie zeżre z ciekawości jak u Ani jest. Ja chcę foty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.09.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 A ja fujarka zapomniałam o najważniejszym - Pani domu wygląda kwitnąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.09.2012 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Aniu balustrada wyszła świetnie Fantastycznie współgra z oświetleniem linkowym !!!!! Super wybory Buziaki niedzielne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.09.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 A ja fujarka zapomniałam o najważniejszym - Pani domu wygląda kwitnąco Ania, czyżby się rodzina miała powiększyć ? Gratulacje serdeczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.09.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 (edytowane) Lucka Sherlock Ewciu, Iwonko, bardzo, ale to baaaaardzo Wam dziękuję za wizytę. Wiecie, że Wy i Ngel tydzień wcześniej byłyście pierwszymi "domowymi" gośćmi? Jestem zachwycona prezentami (którymi nie omieszkam się pochwalić niebawem ). Magda wprost oszalała na punkcie swojego CUDNEGO nowego serwisu oraz... podkowy, którą dostaliśmy od Ivy Nie wiem zatem kiedy będę w stanie znaleźć dla niej godne miejsce (a mam już pomysł co z nią zrobić ), bo najpierw będę musiała jakoś odebrać łobuzowi ten "bucik konika" Czuję niedosyt i mam nadzieję, że to nie było nasze ostatnie spotkanie. PS. Przepraszam najmocniej za moje niepohamowane gadulstwo (jedna z największych moich wad niestety...) oraz... za brak papieru toaletowego w dolnej łazience, który zauważyłam dopiero, gdy znalazł się po Waszym wyjściu w wiadrze pełnym wody... Nie zauważyłam, że mi wpadł, gdy myłam podłogę. Co za wtopa... No cóż... perfekcyjna pani domu to ze mnie nie będzie :/ Edytowane 30 Września 2012 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.09.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Ale Wam zazdroszczę spotkania Dlaczego ja do wszystkich mam daleko?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.09.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Aniu Kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Halo Ale Wam zazdroszczę spotkania Dlaczego ja do wszystkich mam daleko?! A co ja mam powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ale Wam zazdroszczę spotkania Dlaczego ja do wszystkich mam daleko?! ja też miałam jakies 300 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 a tu zdjęć nadal niet oj Aniu ty chyba chcesz abym się osobiście do ciebie pofatygowała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.10.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Reni Ty akurat daleko nie masz Zdjęcia prezentów będą jak z pracy wrócę. Reszty zdjęć nie będzie, bo (choć Dziewczyny nie napisały) moi Goście sami potwierdzą, że NAPRAWDĘ nie ma jeszcze co fotografować. Cała reszta pomieszczeń jest kompletnie niewykończona. Ale tak zupełnie nie. Niestety. I witam wszystkich, których nie przywitałam w poprzednim poście Żeby nie było, że jestem niegościnna Co prawda zdarza mi się nie dać Gościom papieru, ale ogólnie chętnie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Lucka Sherlock To co, gratulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Żeby nie było, że jestem niegościnna Co prawda zdarza mi się nie dać Gościom papieru, ale ogólnie chętnie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.10.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aniu gratuluje:hug: Halo A co ja mam powiedzieć? a ja....matko odemnie wszedzie daleko:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.10.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Jakieś miłe spotkanko forumowe było dziewczyny tak reklamują Twój domek, że zazdrość ściska Będę wyczekiwać foteczek żeby chociaż obrazkami nasycić ciekawość Balustrada wyszła super i korytarz fajnie wygląda na fotach, taki surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.10.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Dziewczyny przesadzają, bo są po prostu dobrze wychowane i miłe Dziękuję za gratulacje, świętować szczęśliwe (mam nadzieję) rozwiązanie będziemy na przełomie marca i kwietnia mniej więcej W związku z tym czekam na pojawienie się syndromu wicia gniazda, bo w obecnej chwili ogarnia mnie takie niechciejstwo, że wstyd się przyznać po prostu. Może, moooooże się wybiorę dzisiaj wreszcie do salonu dekoracji okien, bo się w słoneczny dzień nie da w tym salonie wytrzymać. Może coś poradzą, bo pojęcia nie mam jak rozwiązać okno tarasowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.10.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Aniu, ogromne gratulacje. Brak papieru, kobiecie w takim stanie, można wybaczyć Drop, jak wrócę, do mnie będziesz miała bliziutko. A do AnetyS też nie jest dakeko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 01.10.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) To co, gratulować? no przyznaj się!!! PS. czy tylko mi nie gra to Ani: "nie ma co pokazywać", w połączeniu z zachwytami wszystkich gości:P EDIT nie wiem dlaczego mi się wcześniej nie wyświetliła Twoja odpowiedź, a więc....GRATULUJĘ! Edytowane 1 Października 2012 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.10.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 O la la!!! Gratuluję bardzo serdecznie! No i szczęśliwego rozwiązania życzę. Ale o zdjęcia poproszę. Dziewczyny takie zachwyty ślą to choć na fotkach z przyjemnością popatrzym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ja też chce twoj dom na zywo obejrzeć! O!Pakuje walizki i jadę!!!!http://pu.i.wp.pl/k,NjM5MTgzMDMsNDU2MDMxNTY=,f,POCIAG.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts