channel8 01.10.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Madzia a przez jakie stacje jedzie ten pociąg - mogłabym się we Wrocławiu dosiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No z Olsztyna może byc ciezko przez Wrocław, ale niech strace - pojade na skróty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No z Olsztyna może byc ciezko przez Wrocław, ale niech strace - pojade na skróty Forum Murator Tour de Pologne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No z Olsztyna może byc ciezko przez Wrocław, ale niech strace - pojade na skróty Swego czasu kursował pociąg relacji Białystok-Wrocław. I jeździł właśnie przez Olsztyn Więc mógłby co nieco wydłużyć trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Rozumiem Narendil, ze jedziemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Rozumiem Narendil, ze jedziemy razem Się rozumie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ania jeszcze nie wie jaki ją najazd czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.10.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Się rozumie się Oo to ja się pakuje z wami:) szocik Ty z O? Chyba trzeba jakieś spotkanko na Mazurach zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ja jestem za - niech i nam zazdroszczą wzajemnych odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.10.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) Ja jestem za - niech i nam zazdroszczą wzajemnych odwiedzin Aniu napisz mi prosze nazwe tej kuchennej farby...moja skleroza niestety jest coraz większa Edytowane 2 Października 2012 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 02.10.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aniu gratuluje z całego serduszka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 02.10.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 :wave: GRATULACJE :wave: nowy domek-nowy potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.10.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 No proszę jaka impreza się u mnie szykuje! Spokojnie, znajdzie się miejsce dla wszystkich Uprzedźcie mnie tylko dzień wcześniej, żebym miała szansę przygotować zapas papieru toaletowego, gdyby znów zechciał mi wpaść do wiadra I dziękuję serdecznie za gratulacje. Liczę na to, że z Wami przetrwam tu w miarę szybko pozostały okres odliczania Ivy to Flugger Dexo. Kolor nie pamiętam jaki, ale jak Ci będzie zależało, to zadzwonię i zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.10.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aniu gratulacje! a jak Madzia, cieszy się że będzie dzidzia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/baby/smileys-baby-863730.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.10.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Two Ona o niczym innym nie mówiła przez ostatnie 2 lata Bardzo chciała! Przez ostatni rok kilka razy dziennie słyszałam o tym, że ona chce mieć siostrzyczkę albo braciszka. Myślę, że ta chęć była dodatkowo podsycana przez kolegów i koleżanki z przedszkola, z których większość ma młodsze rodzeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Forum Murator Tour de Pologne to ja poproszę jeszcze o przystanek w Bieszczadach, wiem, wiem troszkę nie po drodze ale może jednak i po mnie wstąpicie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aniu a Ty pisz szybciutko jak się czujesz Kochana:hug:i Wiesz w razie zachcianek to pisz smiało, w miarę mozliwości będziemy zaspokajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aniu a Ty pisz szybciutko jak się czujesz Kochana:hug:i Wiesz w razie zachcianek to pisz smiało, w miarę mozliwości będziemy zaspokajać ale mąż zmajstrował to mąż zaspokaja:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.10.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aniu gratulacje! a jak Madzia, cieszy się że będzie dzidzia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/baby/smileys-baby-863730.gif chyba sie cieszy bo mówiła że bedzie miala rodzeństwo...i ze dzidzia jest wielkości fasolki teraz i urośnie to ja poproszę jeszcze o przystanek w Bieszczadach, wiem, wiem troszkę nie po drodze ale może jednak i po mnie wstąpicie:lol2: bardzo chętnie..bieszczady piekne wiec wycieczka nie powinna miec nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ale mąż zmajstrował to mąż zaspokaja:rotfl: Reni:lol2::lol2:no pomożemy przeciez Koleżance co by czas oczekiwania uprzyjemnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts