Domi87 02.10.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja też się dołączam do podróży, chętnie zwiedzę i Olsztyn i bieszczady. A jeszcze może na każdej stacji mała kawusia u dosiadających się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.10.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja też się dołączam do podróży, chętnie zwiedzę i Olsztyn i bieszczady. A jeszcze może na każdej stacji mała kawusia u dosiadających się? trzeba zatem wynając pociąg kolonijny i zbierac ekipę na podroz...prosze sobie z minimum tydzien urlopu zoorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.10.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja też się dołączam do podróży, chętnie zwiedzę i Olsztyn i bieszczady. A jeszcze może na każdej stacji mała kawusia u dosiadających się? Mówisz i masz http://imageshack.us/a/img209/3350/cappuccino1300x300.jpg Uploaded with ImageShack.us AnetaS, jak najbardziej wystartujemy z Bieszczad po drodze Białystok, Olsztyn, Szczecin, Wrocław i lądujemy na Górnym Śląsku.(chyba że kogoś ominęłam do niech dołącza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 jak dla mnie bomba! ja mam bardzoooooo dożoooooo czasu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.10.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 AnetaS, jak najbardziej wystartujemy z Bieszczad po drodze Białystok, Olsztyn, Szczecin, Wrocław i lądujemy na Górnym Śląsku.(chyba że kogoś ominęłam do niech dołącza) jeszcze stolyyyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.10.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aniu ja przez to pakowanie walizek takiego "niusa" dopiero teraz doczytałam. Gratuluje!!!!! A pociag byłby wesoły jak bysmy tak się dosiadały... A co do odwiedzin to... w Warszawie jestem za tydzień w niedziele, we Wrocławiu za 3 tygodnie , w Bieszczady nie tym razem, ale może wkrótce bo mam tam 3 kumpele ze studiów A Białystok zapraszam do siebie skoro pociąg nas łaczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.10.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Madzia, ja mieszkam 70 km od Wrocka - serdecznie zapraszam- ale tak naprawdę! Obaczysz łazienkę, wszak to Twój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ania gratulacje!! ja też nigdzie nie widzę info o nowym potomku syndrom wicia gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.10.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja we Wrocławiu bede 2 dni - nie ma szans niestety tym razem. Ale moja rodzona siostra we Wrocławiu mieszka wiec... nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.10.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ale fajny najazd się szykuje. Madzia niezły wehikuł wygrzebała . To ja po drodze wskoczę, bo też kawałek mam, a zawszę tę godzinkę podróży lepiej w miłym towarzystwie spędzić . Ania może w tłumie nie zauważy, że już byłam i z pięknego kubka z Marylin Monroe piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.10.2012 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ojoj! Witam Was wszystkie razem i z osobna Wy nawet nie wiecie jak ja bym się ucieszyła z takiego najazdu W kwietniu też zapraszam - do bawienia Mam kochane, choć strasznie złośliwe rodzeństwo , które się okrutnie nabija, że przesiaduję na forach (kiedyś na ślubnym, teraz tutaj). Ale niech się śmieje, ja swoje wiem. Ze ślubnego mam cudownych znajomych w różnych częściach Polski, odwiedzamy się wzajemnie do dzisiaj, a dwie są już jak rodzina Myślę, że i stąd (nawet jeśli kiedyś zniknę) pozostaną wspaniali znajomi a może i przyjaciele. Ostatnio jeżdżę regularnie właściwie głównie w okolice Rybika/Rydułtów/Wodzisławia, bo tam planujemy narodziny kolejnego szkraba. Trochę daleko, ale lekarza znam od dawna i ufam, a to ważna sprawa. Ze spraw, które nas tu powinny interesować najbardziej: mam szufelkę od odkurzacza centralnego w kuchni oraz zamontowane gniazda (które mi się nie podobają..). W piątek WRESZCIE montaż reszty drzwi, ale nie cieszę się na zapas, bo firma zdecydowanie z grona tych, które lepiej omijać z daleka,,, Dziewczynki ktoś kiedyś wstawiał na forum link do firmy produkującej i sprzedającej białe listwy MDF, jako godnej polecenia. Pamięta któraś co to za stronka? Muszę dziś zamówić, a znalazłam na razie z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 03.10.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ostatnio jeżdżę regularnie właściwie głównie w okolice Rybika/Rydułtów/Wodzisławia, bo tam planujemy narodziny kolejnego szkraba. Trochę daleko, ale lekarza znam od dawna i ufam, a to ważna sprawa. No proszę, nic się nie przyzna To proszę kiedyś więcej czasu sobie zarezerwować, dać wcześniej znać i jakąś dobrą kawkę możemy wypić w Rybniku/Rydułtowach/Wodzisławiu - mnie to wszystko jedno gdzie:) Ja miałam bardzo dobrego lekarza - przyjmuje prywatnie w Rybniku, kiedyś pracował w szpitalu w Wodzisławiu. Polecał mi ten szpital na poród, ale wybraliśmy Rybnik. I nie narzekamy Młody chyba też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.10.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 jeszcze stolyyyca i Trojmiasto wraz z okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.10.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No proszę - jeden dzień mnie nie było a tu takie niusy! Gratulacje! ( i przesyłaj fluidki - może się zarażę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.10.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 I ja dolaczam sie do gratulacji w zwiazku ze spodziewanym kolejnym potomkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Czy ja dobrze czytam ? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 03.10.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aniu serdecznie gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 03.10.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gratulacje!!!!!!!!!!! Jak ja Ci zazdroszczę! Ja bym mogła cały czas latać w ciązy, rodzić itd. Jak się w ogóle czujesz?? P.S. Barierka przepiękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.10.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aniu - przychodze z oficjalnymi GRATULACJAMI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.10.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Aniu, my Tu do Ciebie małe "Tour de Pologne" organizujemy, a Ty nam zniknęłaś! Daj znać jak się czujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts