Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Z dobrodziejstwem inwentarza", czyli domek Ani i Piotra :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu ja tak na szybko bo Marysia na kolanach więc się średnio pisze. Moja poczciwa Teka nie robi takich jaj. Mogę gotować na 4 polach jednocześnie i na każdym polu mogę mieć moc na maxa (czyli P czyli booster jeśli mnie pamięć nie myli). Może to kwestia ustawień płyty? Dopytaj może sprzedawcę albo przedstawiciela firmy ?

Aniu, na same pyszności Ci się zebrało:D chyba się wproszę na jakieś pyszności ;) I przy okazji podotykam brzuszka, moze się zarażę:lol2: (Oby Szanowny małżonek tego nie przeczytał, bo mi łeb urwie:lol2: ).

Ciekawe co z tą płytą:eek: Ja pod swoją mam szufladę gdzie chciałam dać pojemnik ze sztuccami. Kurcze, mam nadzieje, ze to nie jest problem.. Bo innego miejsca na sztucce nie widzę.

W instrukcji mojej Amiki stoi, że booster działa jednocześnie na oddzielnych parach pól.

Myślę, że nie będzie to wielki dramat.

Ale to co się u Ciebie dzieje, Aniu, to już przesada. Kontaktowałaś się już z serwisem?

Ja co prawda nie mam szuflady w szufladzie pod indukcją tylko zwykła szufladę na sztućce i wszystko jest w porządku jak gotuje codzienne obiady dla rodzinki, ale w momencie przygotowywania obiadu na 20 osób po jakimś czasie płyta zaczyna wariować myślę, ze ma złą wentylację i jak się przegrzewa to poszczeglone pola traca swoją moc. To jest pewno takie zabezpieczenie przed nadmiernym przegrzaniem płyty.

Zanim ja zreklamujesz w czasie gotowania otwórz trochę szuflady i zobacz czy tez tak sie dzieje. Rozumiem że siłe masz :yes: bo czasami jeżeli płyta dzaiła na zwykły prąd tez nie daje rady :yes:

W instrukcji wyraźnie pisze ile powinno byc miejsca pod płytą :)

Ja nie mam nic pod płytą - pustkę aby właśnie zapewniła wentylację (tak twierdzi pan od mebli). Wygląda to jak szuflada, ale jest tylko zaślepką. Gotuję często na wszystkich polach, często z najwyższą mocą (ach ten czas...) i jest ok. Może to tu jest problem :-(

Aniu, jak się czujesz?

Cześć Dziewczynki. Ostatni tydzień był średnio łaskaw dla naszego zdrowia. Czas od wtorku do piątku spędziłyśmy z Madzią w szpitalu (jelitówka i odwodnienie w ciągu dwóch godzin... jakoś wyjątkowo szybko, mimo podawania płynów). Z czwartku na piątek zaraziłam się i ja tym wirusiskiem i właściwie wróciłam do żywych dopiero w okolicach niedzieli.

Teraz mam potworne zaległości w pracy (i w domu), więc czasu na przeglądanie i uzupełnianie wątków też brak. Ale jak już się pozbieram, to Was poodwiedzam :)

W dodatku zgubiłam przednią tablicę rejestracyjną i muszę dziś zrobić kurs do urzędu :/

Rutinka zapraszam serdecznie - specjalnie dla Ciebie upiekę :D

Przyszły listwy, ale nie miałam czasu nawet do nich zajrzeć...