julianna16 16.10.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aniu, fiu, fiu - 4 garnki równocześnie... zaczynam mieć kompleksy . Liczę, że w nowej kuchni też nauczę się takiej żonglerki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 17.10.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Aniu ja tak na szybko bo Marysia na kolanach więc się średnio pisze. Moja poczciwa Teka nie robi takich jaj. Mogę gotować na 4 polach jednocześnie i na każdym polu mogę mieć moc na maxa (czyli P czyli booster jeśli mnie pamięć nie myli). Może to kwestia ustawień płyty? Dopytaj może sprzedawcę albo przedstawiciela firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.10.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Trochę zmartwiły mnie te problemy z płytą, bo jak wiesz miałam chęć na ten sam model. Mam nadzieję, że to tylko tymczasowe zawirowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.10.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Aneczko, masz coś nie tak z płytą Ja tak jak ngel, mogę gotować na najwyższej mocy na wszystkich polach, garnki mogą się dotykać niczemu to nie przeszkadza. Moze jakaś faza w płycie siadła albo "cuś". koniecznie zapytaj sprzedawcę/producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 18.10.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Aniu, na same pyszności Ci się zebrało:D chyba się wproszę na jakieś pyszności I przy okazji podotykam brzuszka, moze się zarażę (Oby Szanowny małżonek tego nie przeczytał, bo mi łeb urwie:lol2: ). Ciekawe co z tą płytą Ja pod swoją mam szufladę gdzie chciałam dać pojemnik ze sztuccami. Kurcze, mam nadzieje, ze to nie jest problem.. Bo innego miejsca na sztucce nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 W instrukcji mojej Amiki stoi, że booster działa jednocześnie na oddzielnych parach pól. Myślę, że nie będzie to wielki dramat.Ale to co się u Ciebie dzieje, Aniu, to już przesada. Kontaktowałaś się już z serwisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.10.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Hmmm mnie pan od kuchni dzis pytał czy chce szuflade w szufladzie i powiedziałm ,że nie Indukcji nie będę miec.A jesli chodzi o garnki to tez mam z innych parafiii,ale jak sie przeprowadzimy to spawie sobie porządny zestaw garnków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.10.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Ja co prawda nie mam szuflady w szufladzie pod indukcją tylko zwykła szufladę na sztućce i wszystko jest w porządku jak gotuje codzienne obiady dla rodzinki, ale w momencie przygotowywania obiadu na 20 osób po jakimś czasie płyta zaczyna wariować myślę, ze ma złą wentylację i jak się przegrzewa to poszczeglone pola traca swoją moc. To jest pewno takie zabezpieczenie przed nadmiernym przegrzaniem płyty. Zanim ja zreklamujesz w czasie gotowania otwórz trochę szuflady i zobacz czy tez tak sie dzieje. Rozumiem że siłe masz bo czasami jeżeli płyta dzaiła na zwykły prąd tez nie daje rady W instrukcji wyraźnie pisze ile powinno byc miejsca pod płytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Aniu ja tez tak mam, że płyta nie grzeje 4 pół z najwyższą mocą jednocześnie, wtedy jedno musi mieć mniejszą moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.10.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Aniu jak tu kulinarnie Jak się czujesz kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 21.10.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Ja nie mam nic pod płytą - pustkę aby właśnie zapewniła wentylację (tak twierdzi pan od mebli). Wygląda to jak szuflada, ale jest tylko zaślepką. Gotuję często na wszystkich polach, często z najwyższą mocą (ach ten czas...) i jest ok. Może to tu jest problem Aniu, jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.10.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.10.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Cześć Aniu, jak się czujecie? P.s. od tygodnia nie mam gg jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.10.2012 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Cześć Dziewczynki. Ostatni tydzień był średnio łaskaw dla naszego zdrowia. Czas od wtorku do piątku spędziłyśmy z Madzią w szpitalu (jelitówka i odwodnienie w ciągu dwóch godzin... jakoś wyjątkowo szybko, mimo podawania płynów). Z czwartku na piątek zaraziłam się i ja tym wirusiskiem i właściwie wróciłam do żywych dopiero w okolicach niedzieli. Teraz mam potworne zaległości w pracy (i w domu), więc czasu na przeglądanie i uzupełnianie wątków też brak. Ale jak już się pozbieram, to Was poodwiedzam W dodatku zgubiłam przednią tablicę rejestracyjną i muszę dziś zrobić kurs do urzędu :/ Rutinka zapraszam serdecznie - specjalnie dla Ciebie upiekę Przyszły listwy, ale nie miałam czasu nawet do nich zajrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ojej, przeklęty rota wirus Zdrówka życzę dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 23.10.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Współczuję Aniu.Tez miałam z dzieckiem grype jelitową-nic przyjemnego,wiem jak fatalnie musiałyście się czuc. A jakie listwy przyszły Ci -białe? Dużo zdróweczka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu, dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 23.10.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Trymajcie się tam kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.10.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu zdrówka Kochana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.10.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dużo zdrowia! Ja też nie zaglądałam jeszcze do moich listew. A z tydzień temu już przyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts