rere79 23.10.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu, również zdrówka Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.10.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 My już raczej zdrowe, przy czym ja czuję się raz lepiej, raz gorzej, ale to taka norma w moim obecnym stanie Z wieści domowych: dziś miałam wizytę kominiarza, w poniedziałek odbieram papier i będę mogła załatwiać resztę formalności związanych z odbiorem domu, a potem z przemeldowaniem naszej trójki i zmianą dokumentów :/ No nie będzie to przyjemne, ale trzeba to zrobić jak najszybciej. W poniedziałek/wtorek spodziewam się wreszcie lustra do górnej łazienki, szyby na kominek i tej nad blat przy płycie w kuchni. Może. mooooże uda mi się dzisiaj dotrzeć do tego miejsca, w którym szyją rolety rzymskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Aniu bardzo pdooba mi sie Twoja gorna lazienka-sliczna jest jak z katalogu Chcilalabym zrobic cos podobnego u siebie -pozwolisz odgapic? Moglabys podac wymiary zabudwy wc?(szerokosc,wysokosc do polki wc ,wysokosc i szerokosc tych szafek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.10.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Zatem niebawem będą nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.10.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 No to super, że juz zdrówko wróciło w Wasze progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.10.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 To dobrze ze już wyzdrowiałyście:)NAsza 3-czka przemeldowała sie już w tamtym roku do nowego domku, było troche zachodu z tym załatwianiem formalności,ale nie było tak źle:cool:.Aniu a jakie Ci listwy przyszły białe,czy pod kolor podłogi?Tak wiec czekamy na foteczki jak zdrówko dopisuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 29.10.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Listwy przyszły białe. Te pod kolor podłogi też mam - częściowo. A dzisiaj zamontowali mi panowie szybę w kuchni, szkło na kominek (ramka wokół wkładu) i to ogromne lustro w górnej łazience. I powiem tak: efekt wart zachodu nawet, jeśli będę latać ze spryskiwaczem i ręcznikami papierowymi kilka razy dziennie Górnej łazience brak już tylko zamontowanych lamp na lustro (bo jednej panowie zapomnieli zabrać :/) i relingów na ręczniki po obu stronach szafki. Przyznam, że górna łazienka wygląda dokładnie tak jak ją sobie wymarzyłam, a to chyba niezłe osiągnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.10.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 L Przyznam, że górna łazienka wygląda dokładnie tak jak ją sobie wymarzyłam, a to chyba niezłe osiągnięcie Oj tak:yes: Mnie jeszcze nie udało się osiągnąć takiego sukcesu:lol2: ratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 29.10.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Przyznam, że górna łazienka wygląda dokładnie tak jak ją sobie wymarzyłam, a to chyba niezłe osiągnięcie O tak i super, ze sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 29.10.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Przyznam, że górna łazienka wygląda dokładnie tak jak ją sobie wymarzyłam, a to chyba niezłe osiągnięcie I oto chodzi Przynajmniej będziesz się w niej czuła komfortowo i wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.10.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Jejku - strasznie się ciesze Aniu. Ja mam nadzieję, tez miec chociaż jedno miejsce takie, o którym za jakis czas napisze, ze jest takie jak sobie wymarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.10.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 było ślicznie to teraz pewnie jest pięknie , foteczczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 29.10.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Oj tak, zapodaj proszę foteczki. Zazdroszczę odrobinę Ja mam jeszcze wiele do zrobienia a moja łazienka - po prostu jest i to jej największa zaleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.10.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Jak pościągam z aparatu, to wkleję (poza ramką kominkową, bo otoczenie w/w nie nadaje się do pokazywania zdecydowanie ). Mogę pokazać moją szybę kuchenną (uprzedzam, że Brita zniknie jak tylko dorobimy się uzdatniacza wody ). Gdy ją zobaczyłam na ścianie, to w pierwszym momencie chciałam zrywać i zamawiać nową w kolorze ciemniejszej ze ścian, ale... im dłużej na nią patrzę, tym mniej mi przeszkadza. Kolor udało się dobrać idealnie ten sam, co na jaśniejszej ze ścian, więc tu ok. No i jest jaśniej. Brak jeszcze tylko cokolika i mojego ulubionego, tajemniczego cytatu na ścianie po prawej (obok wiszącej szafki, nad blatem półwyspu) i trzech niewielkich (za to z wielką ceną ;() lampek na sufit. I będzie kuchnia gotowa. Mówiłam już, że ją kocham niezmiennie? A najbardziej za to, że sprząta się ją bajecznie szybko (dzięki wpuszczanym uchwytom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.10.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 kolor dobrany idealnie czy ja juz mówilam ze mi sie podoba u Ciebie ?? jesli nie to mówię...fajny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Aniu, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 30.10.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Superową masz kuchnię Już mi się u Ciebie bardzo podoba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.10.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Śliczną masz kuchnię Aniu. Szybka super dopasowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts