aneta s 04.11.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Aniu napatrzec się nie mogę na kuchnię i łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Aniu ślicznie dziękuję za wymiary Zmartwiłaś mnie informacją o czyszczeniu Raco meridnian i gap bo chciałam takowe zakupić a teraz znów musze szukać zamienników Niestety mam 3 facetów w domu którzy nie chca słyszeć o sikaniu na siedzocą (trzeba było widzieć ich miny jak zakomunikowałam ze będą musieli zmienić nawyki ) Mam na oku wc subway (niestety drozsza ) ale muszę poszperać w google jakie ona ma wnetrze. Na pół-kanciaste wc na razie pomysłu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.11.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kakusku ja mam subwaya w ceglanej łazience i jest bez zarzutu. u mnie 2 sikających na stojąco. jednemu z racji wieku czasem nieudaje się trafiać - zwłaszcza w nocy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dzieki Anetko :hug:W takim razie dopłace do komfortu psychicznego Twoj Okruszek jest jeszcze mały wiec ma prawo ale moi dorastajacy mężczyźni już dawno powinni trafiać w 10 .Czasem myśle czy nie kupić pisuara chociaz nie podoba mi sie to to wizualanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.11.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kakusku ja mam subwaya w ceglanej łazience i jest bez zarzutu. u mnie 2 sikających na stojąco. jednemu z racji wieku czasem nieudaje się trafiać - zwłaszcza w nocy:lol2: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.11.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 coś mi tu moczem i innymi gadżetami zajechało uciekam zatem bo do kolacji sie przymierzam a w takich warunkach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.11.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Niezly tekst-te "gadzety":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczyny KOCHAM WAS za wszystko - za Wasze ogromne serducha i za Wasze teksty o gadżetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ewuś my Ciebie tez kochamy:hug::hug: no to zaczęłam dzień od wyznań miłosnych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ewuś my Ciebie tez kochamy:hug::hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 witaj Ania:bye: ale macie tematy:lol2:, ale fakt z męskim siusianiem same kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.11.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ewa miłość jest odwzajemniona Zresztą tu u nas same dobre dusze i człowiek ma wrażenie, że po prostu jest wśród swoich. Reni80 no samo życie, samo życie Kochana A u mnie w górnej łazience są wreszcie zamontowane Talliny (kinkiety listwowe, gdyby ktoś nie wiedział). Wszystkim nimi zainteresowanym, a chcącym je montować na lustrze (admete, o ile dobrze kojarzę (?)) radzę dokupić adaptery do montażu na tafli. Bez nich obawiam się, montowanie Tallinów na lustrze jest chyba niemożliwe... Albo co najmniej trudne. Tak, czy inaczej mirror adaptery sprawdziły się idealnie. Poza tym tylko, że wywaliliśmy uszczelki, bo z nimi pod spodem lampy paskudnie odstawały od lustra. Górnej łazience brak już tylko relingów i szczotki wc (latam do góry z dolną ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 05.11.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aniu Twoja łazienka wieczorową porą czy za dnia jest przepiękna kakusek mój mąż troszku żałuje że nie mamy pisuara i czasem truje mi głowe,a u Nas chyba juz się nie da zrobic ;)Mi też się tak średnio podoba wizualnie,ale jak facetowi pasi to kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.11.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) Dziękuję ponownie Wczoraj była Pani od okien. Jestem pewna, że robimy rolety rzymskie i zasłonę japońską (czyt. panele) w oknie tarasowym, z racji niemożności zrobienia tam czegokolwiek innego. Widziałam już to rozwiązanie u sąsiadów (ten sam problem) i wyglądało naprawdę dobrze. Zdecydowałam się na materiał w jakieś 2 minuty Będzie kryjący prawie (w sensie nie firankowy). Jestem niemal zdecydowana na białe rolety z ostatnim, dolnym pasem w szarości. Nie wiem tylko jak zrobić panele: powtórzyć wzór czy zachowując ten sam materiał zrobić np. trzy panele całe białe, a dwa szare (?) Nie potrafię niestety zrobić wizualizacji ;( Propozycja trzecia na okno balkonowe od pani to szyna potrójna i na dzień panele przejrzyste (coś a'la len, ale cieńszy - piękny materiał), a po bokach w roli zasłon na wieczór kryjące szare (?) Bądź mądry człowieku :/ Dla przypomnienia chodzi o to okno tarasowe: Po obu jego stronach, w równej odległości są 2 okna 150x150, w których będą rolety rzymskie, dodatkowo na prostopadłej ścianie, po lewej kolejne okno 150x150. We wnętrzu kolory: biel, jasny szary, ciemny szary i czerń, przy czym sporo jest pasów. Nie chcę wprowadzać chaosu w oknach jeszcze, bo pomieszczenie zrobi się przytłaczające. I co mam zrobić z tym balkonowym? Teraz wygląda niestety tak. Meble i dywan do wymiany, ale jakiś czas jeszcze pobędą. Jak widać dużo tych pasków (dywan, listwy w komodzie etc.), do tego dojdą jeszcze zdjęcia do galeryjki na lewą stronę od kominka, nad komodę. W czarnych ramkach. I zrobić ekrany rozsuwające się na obie strony czy tylko na jedną (prawą)? Zdecydowałam się wstępnie na rozsuwanie w obie strony, ale mam wątpliwości czy słusznie. Może i słusznie -> ściany po obu stronach okna tarasowego są równej szerokości, czego nie widać na zdjęciu, bo słup zasłania. Muszę się zdecydować do jutra. Pomożecie? Edytowane 9 Listopada 2012 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu,ja zrobiłabym albo wszystko w bieli, albo panele białe + rolety z pasem szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja bym: a) nie wprowadzała chaosu w roletach rzymskich - jak dla mnie tylko całe białe b) panele zrobiła albo tylko białe, albo tak jak radzi Pani białe na dzień i szare na wieczór kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.11.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu sprobuj poprosić \Pestke o wizkę , albo Juliannę - one często są u Basi na wątku o tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?176270-komentarze-Guthouse a ja bym poszla w białe takie jak będziesz mieć rolety rzymskie( one są przeżroczyste?????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.11.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 czyli to cojaJa bym: a) nie wprowadzała chaosu w roletach rzymskich - jak dla mnie tylko całe białe b) panele zrobiła albo tylko białe, albo tak jak radzi Pani białe na dzień i szare na wieczór kropka. Aniu zastanów się nad bielą, i podwojnymi w dużym oknie. chyba ten pas w rzymskich raczej nie, za rok ci się opatrzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.11.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Venus co do rolet, to akurat pewna jestem tego paska (z listwą - dolny, skrajny) szarego, bo jak daję same białe to mi się toto zlewa mocno ze ścianą. A to jest taki bardzo jasny szary - jak jaśniejsza z moich szarych ścian, na którą patrząc ludzie myślą, że biała jest - kolor tej szyby w kuchni dokładnie. Nie powinien wprowadzać chaosu. Wszystko białe wygląda tak ciut nijak (na białej ścianie) mnie się wydaje... Mam wątpliwości tylko odnośnie paneli, ich konfiguracji i tego czy je rozsuwać na obie czy na jedną ze ścian... Same białe mówicie albo propozycja pani (mimo, że ten przejrzysty to trochę inny materiał niż będzie w roletach?) Kombinujmy, kombinujmy. Burza mózgów wskazana jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Panele zdecydowanie i tylko białe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts