AniaS79 06.11.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu sprobuj poprosić \Pestke o wizkę , albo Juliannę - one często są u Basi na wątku o tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?176270-komentarze-Guthouse a ja bym poszla w białe takie jak będziesz mieć rolety rzymskie( one są przeżroczyste?????) Nie są przezroczyste właśnie. Muszą pełnić rolę osłaniającą przed gapiami i przed słońcem. Za rok wymienię materiał Pas ma być minimalnie tylko różny niż ta biel. To ma być identyczne zestawienie kolorów jak tu: Biała roleta i ostatni pas w szarości takiej, jak ściana, na której wisi szafka. Materiał ma ten sam odcień przypadkiem. I co? Dalej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja lubię białe na białym więc dla mnie to nijak nie wygląda. Jak dajesz pasek w rolecie to panele całe białe, rozsuwane na dwie strony (mniej biurowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu, a boków rolety nie chcesz też w szarości, jak tu?: no ja wiem, że u Ciebie jaśniejsza szarość. Generalnie - podoba mnie się pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.11.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Bardzo dziękuję, jak się pojawi jakiś nowy pomysł proszę wpisywać Na chwilę obecną mam już kierunek. Jesteście niezawodne Baby! Ja te rolety i panele traktuję trochę "testowo". Jak wyjdą fajnie, to super. Jak nie, to mogę zmienić. Koszt o dziwo wyszedł przyzwoity (po szyciu firanki szt. JEDEN do mieszkania spodziewałam się wyższej ceny). Wymiana samego materiału to już nie będzie wielka sprawa. Strasznie chciałabym móc to zobaczyć na wizce, ale nie mam sumienia męczyć Pestki, bo Ona zapracowana jest... Kurdę z bokami też fajnie! Tylko okno się węższe wydaje wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Sharlo cudne są takie rolety ale moim zdaniem za klasyczne do Ani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aniu niestety nie potrafie doradzic bo nie mam takiej wyobrazni jak dziewczyny Musze jednak cos napisac Zobaczylam pierwsze zdjecie i pomyslalm-byłam pewna ze Ania juz mieszka u siebie a ona nie ma jeszcze podlogi w salonie Patrze na te fotke i dumam-ale przeceiz ostatnio kąpała w gornej łazience córke -hmmmmm widocznie wprowadziła sie do prowizorki;) Dopiero po dłuższej konsternacji zaczełam przewijać dalej i zobaczyłam kolejne fotki-nieźle mi sie mózg lansuje Kolejna rzecz-czy Ty czasem dawno temu nie pokazywałas na forum swojego innego mieszkania/domu? Coś mi sie kojarzy ta sofa .Miałam chyba nawet zapisane tę fotke (nie moge teraz znależć) Sufit w pomieszczeniu był podwieszany i było tam ukryte fajne podświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.11.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Venus myślisz, że zbyt klasyczna byłaby? Nawet z tak jaśniutkim szarym? Czyli pas dołem mi zostaje póki co. Kakusku dobrze kojarzysz Meble są z mieszkania. Ze względów finansowych musieliśmy je ze sobą przeprowadzić i mające tego świadomość zdecydowałam się w domu wprowadzić ciemny kolor drewna, czego nie żałuję. Nie miałam sufitu podwieszanego, bo do dziś nie przepadam, ale miałam listwę przy suficie, za którą chowało się oświetlenie. Masz niewiarygodną pamięć! Bardzo, bardzo Wam dziękuję tym, które wyraziły swoją opinię i tym, które może jeszcze to zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.11.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ja się zgadzam z Venuską. te na malych oknach zrob z pasem jasno-szarym. a na dużym oknie rozsuwane na 2 strony z tego materialu co rolety i biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ania śliczne są rolety z lamówką ale ja ich u Ciebie nie widzę u mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.11.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ja myślę tak hmmm panele dałabym białe ,albo tak jak mówiła ta pani od dekoracji białe na dzien i szare na wieczór.Ekrany żeby rozsuwały sie w obie strony:).A rolety dałabym albo białe albo szare.A żaluzji nie chcesz? Ja może zdecyduje sie na żaluzje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ania pojawiłaś się u mnie i nawet mi na pytanie nie odpowiedziałaś, foszek, bo ja tu móżdżę nad Twoim problemem okiennym a Ty taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja bym: a) nie wprowadzała chaosu w roletach rzymskich - jak dla mnie tylko całe białe b) panele zrobiła albo tylko białe, albo tak jak radzi Pani białe na dzień i szare na wieczór kropka. Zgadzam się w 200%!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.11.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ania wlasnie pamiec mi ostatnio szwankuje ale czasem mam przeblyski;) Chyba nawet te sofke masz z Kalwarii Zebrzydowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.11.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dokładnie tak i sprawuje się świetnie przez te lata (tylko trzeba by ją do czyszczenia oddać profesjonalistom ). Venus już lecem! Dziękuję za opinie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Zgadzam się w 200%!!! ja też Aniu według mnie byłoby idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.11.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) Anetko w sensie całe białe? Bez szarości nawet w samych roletach? Już się trochę przyzwyczaiłam do tych szarych pasów Głównie dlatego, że jedna z nich będzie wisiała na szarej ścianie, dwie na białej. Dzięki obu materiałom mogłoby być ciekawie. Biały odznaczałby się na szarej ścianie, a szary dołem na białej. No i... z zewnątrz przy rozwiniętych roletach nie wyglądałoby to jak okno zakryte prześcieradłem Edytowane 7 Listopada 2012 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ania zrób tak żebyś była szczęśliwa moje zdanie znasz, ale ja nie jestem wyrocznią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Hej Aniu, wpadłam na chwilkę . Aniu, ja bym zrobiła całe białe. Z pasami (a już szczególnie na dwóch kolorach ścian) wyjdzie Ci poszatkowana całość - na szarej jakby roleta była krótsza a na białej będzie się rzucał w oczy pas. Jak będą jednolite nie ujmie im to urody . A może zawieś sobie prześcieradło z dołem pomalowanym na szaro na wysokość rolety i zobaczysz jak Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 zabrzmiało jak Adam Słodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Aniu tak, całe białe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts